2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben geldimmm
yoktum çünkü eren bilgisayarımın ekranını kırdı ikinci kez
dün eşim yaptırdı sağ olsun
bizim de aile büyüklerinden kimse kalmadı, benim ve eşimin ailesi Ankara'da olduğu için bir yere gitmiyoruz ama
kalabalık oluyoruz
şimdiden kuzenlerini öğrendiler benimkiler mesela
sürekli kuzenlerinin ismini söylüyorlar
ben de hep birlikte kardeş gibi büyüsünler istiyorum
benim telaşım ise apayrı
kurbanın ilk günü herkes kurbana gidecek , ben ikizlerle tek kalacağım
korkuyorum valla :)

yenikullanıcı
canım güle güle giysin kızın yeni ayakkabısını
yani yine kaliteden ödün vermedin :)
ben bot almayacağım, çünkü kışın sokağa çıkmayacaklar, nereye gitsek arabayla gidecekler, üşümezler diye almayı düşünmüyorum
ama kıyafetimiz hazır
ikisine de yaz indiriminden kot pantolon ve sweetshirt almıştım zaradan
onları giydireceğim

sağol canım, ayaklarımız büyümüş bu arada,22 tam oldu 23 aldım önümüzdeki aylarda giyer daha çok şimdilik spor ayakabılarıyla idare eder diye,belki çift çorapla da giyildiği olur hem...
elbise gibi cicili bicili bişeyler bakıyorum ama öyle düğünlük gibi bişey de olsun istemiyorum bi kere giyilip kenarda durmasın, her zaman giyebileceği bişeyi de babasına beğendiremiyorum bayramlık gibi durmuyomuş :) bugün de bişey bulamazsam ben de zaradan indirimden aldıklarımdangiydiricem canım ...

bu arada gezerken hep panduflaları gördükçe sen aklıma geldin,heryere pandufla gelmiş, twigyde de var viccoda da ama bence ceyonunkiler çok daha sağlıklı duruyo...

canım benimkilere daha ilk aldığım ilk adım ayakkabıları oluyor
o da 20 numaraydı
birer tane de 21 numara aldım ama hala severek giydikleri eski ayakkabıları

gönlünüze göre bir elbise bulabildiniz mi?
canım bir de ben kızıma kot etek istiyorum
şöyle bir karış olsun, azcık da yırtık pırtık olsun,
kumaşı güzel ve esnek olsun istiyorum
gören , duyan olursa bana markasını yazabilir misiniz.

bu akşam ikizlere ;
yeşil soğan, ıspanak, nane ve maydanoz doğrayıp, içine bir yumurta kırıp, bolca da kaşar rendeleyip gözleme yaptım,
severek yediler,
yemek sıkıntısı çekenlere duyurulur,
hadi kızlar sizler de paylaşın yemeklerinizi,
bazen ne pişireceğimi şaşırıyorum valla
değişik ve besleyici çorba tarifleri yazarsanız çok mutlu olurum

bulamadık canım,dün tıklım tıklımdı avm,bi de derinle yalnız gezmek zorunda kaldım eşim kurban almaya gitti bizi bırakıp,varsa da bunaldım çok bakamadım,bi d eyalnızken yemek yediremeyince falan,evden giyinicez bu bayram,atarım resimlerimizi ama biz bayramın 2.günü giyinip gezeriz bugün evdeyiz... ben ilk kot eteğini yazın kotondan almıştım 2-3 normal kot mavisiydi,şimdi markafonideki kampanyadan kotonun çok koyu mavi kot eteğini sipariş verdim daha gelmedi 3-4 aldım bu sefer,resmini atıyorum aşağıda... yırtıklı değil ama bizim görürsem haber veririm mutlaka, yırtıklı kot şortumuz vardı bizim kotondan giydiği bi resmini atarım birazdan...

oh afiyet olsun, benim için bile oldukçalezzetli bi tarif...
bizim tarifler size uymaz canım ben her yemeği blendardan geçirip besleyici bi çorba şeklinde veriyorum biliyosun... ama bugünkü yemeğimizi paylaşayım birazdan pişiricem, patates-soğan-havuç ve brokoliyle somon çorbası yapıcam...

sanırım bu sefer yükleyebildim, bir ay önceki halleriEki Görüntüle 1261626

çok çok ama çok şekerler... çok hoşumagitti iyi ki gönderdin canım resimleri, ikisi bi arada daha da şekerler... maşallah ikisine de... hem benziyolar hem de tıpkı aynı değiller ikisi de çok sevimli bakıyolar ama...

papatyacım

ilk kot eteğimiz ve yırtıklı kot şortumuz böyleydi, yazdan fotoğraflarımız...
bunlar da kotondandı...
kot şortu 16tlye falan almıştım indirimden seneye giysin diye,belindeki lastiği büzünce bu sene de giydirdim :)

Eklentiler

• 10494489_10204175874380127_5828106272600337282_o.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 10498635_10204558211298311_5553948110850892327_o.jpg
    129,3 KB · Görüntüleme: 87

canım biz de gezme işini yarın yapacağız inşallah
ben de becerebilirsem yarın yine atarım resim
evet yemeklerinin çok besleyici olduğu ortada
ben de rhat sebze yedirebilmek için gözleme kolayına kaçıyorum, çünkü gözlemenin içine ne koysam yiyorlar
ama ben de şanslıyım
brokoli, kanıbahar ve havucu içinde tüm tüm sarımsaklarla haşlıyorum
hafif limon, zeytinyağı ve az tuzla sos yapıyorum
gayet güzel yiyorlar

kıyafetlerin hepsi de çok tatlı
derin içini doldurduğu için çok da güzel taşımış eteği de şortunu da
güzel güzel çoraplar aldım indirimden
onları kullanmak istiyorum
canım sen dedikten sonra ben kotona baktım ama çok büyük benimki için
zara gibi kalıbı dar markalar oluyor zeynoma

Papatya, bizimde resimdeki gibi kot etekli bir takimimiz var: kot etek, tsort ve sweet. Misspan markasi, etek ve tsort 3-6ay, sweet 6-9 ay ama ben bu yaz giydirdim, tam mini etek oldu. Zaten bizim kizda biraz geriden geliyor, bodylerde bile 9-12ay giyiyor suan.

Ilk kez resim yuklemeyi deniyorum, insallah olmustur.

canım işte benimki de pek bi minyon olduğu için bulamıyorum,
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım, çok güzellermiş
artık büyüdüler ya, etek pek bi tatlı olur
netten bakarım şimdi ben de

Hayirli bayramlar arkadaslar ins guzel bir bayram geciriyorsunuzdur hepiniz.burda kimse olmayinca cuma gunu baska sehirdeki arkadaslara gittik biz de beraber kaliriz gece diye hem de bayramlasiriz die. bundan oncede gitmistik 1 ayi gecti gideli. orda ayicik vardi onla oynamisti bizimki gitti yine ayicik ariyor ortalarda. arkadas yerini degistirmis diyoki gecen seferki aldigi yeri gosteriyor ayi die. unutmamis sipa.

Hepinize iyi.bayramlar diliyorum arkadaslar. Bizim de 1. Ve 2. Gun kombinlerimiz:) malesef artik zor cekiyorum fotografini en iyileri bunlardi. Ayrica butun kuzular eminim cok tatli olmuslardir onlari kapilarda beklicegimiz gunler gelicek mi qcaba hayirlisiyla?

Eklentiler

• 20141004_082005.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 128
  • 20141005_132716.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 111

çoook yakışıklı Eren,maşallah...
ben de zor çekiyorum artık canım, tv da reklam açıp bakarken çektim gönderdiklerimi de...
amin canım ya büyüdüler bile aslında baksana kocaman oldular...

Cansu'm el ayak ağız hastalığı oldu. Bir kaç gündür beni ve kendisini bayağı zorluyordu. Nedeni meğer buymuş. Çok şükür bugün daha iyi. Bunlarda bugün halleri :)

Eklentiler

• IMG_1500.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 135
  • IMG_1496.JPG
    1,6 MB · Görüntüleme: 136
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…