arkadaşlar, boğulmayı önleyici yastık indirimde; ilgilenenlere
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
cnm bizim iğneden sonraki tahlilde azalmış ama hala vardı...bayramdan sonra tekrarlanacak yine..inşallah sizde de bizde de bişey çıkmaz
kusmalarımız azaldı ama hala var...demekki enfeksiyondan aşırı kusuyormuş kızım..şimdi fazlasını çıkarıyor
6. ayı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah tamamen kesilir diye
Canim sana tracy hogg la ilgili bi kac sey sormak istiyorum yanitlarsan sevinirim..
1. Bebegimi yataga koyuyorum 3 5 defa yanina gidiyorum mizildandikca en sonunda uyuyor, bu yonteme gore bebek alistikta mizildanmadan yataga koyar koymaz uyuyabilicek mi?
2. Bebegine uyuma arkadaşı olarak nr veriyorsun ? Ben emzik veriyorum , acaba donencesi olsa yardimci olur mu?
3. Yonteme gore bebek karnini doyurcak , aktivite yapcak ve uyucak ben bazen çok aglayinca tekrar meme veriyorum sonra uyuyor.
4. Yöntemi misafirlikteyken uygulayabiliyor musun? Ben uygulayamiyorum evdeki uyku ortami olmadigi icin.
5. Son olarak özellikle gündüz uykusunda pes ettiriyor beni ayagimda sallamak zorunda kaliyorum simdi oldugu gibi
kızlar bebeği idrar yolu enf. gecirenler divinity,clue edlin ve aklıma gelmeyenler, tekrar tahlilleri nasıl cıkıyor?? varmı hiç tekrar eden?ben haftaya tekrar tahlil yaptıracagım gene korku sardı..her ay korkuyla bekliyorum..
merhaba kızlar dün oğlum 4. ay aşısını oldu gün boyu ve gece ateşini takip ettim çok şükür çıkmadı AMA çok kötü bişey yaşadım sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim .... dün karyolasının kenarlıklarını yıkamıştım kenarlıklara ayağını sokmasın diye yastıklar yerleştirdim neyse gece geç saatlere kadar başındaydım zaten bi ara uyumuşum çok kötü bir rüya ile uyandım hemen kafamı kaldırdım bi baktim bebeğim yok yataktan fırladım ama o an o bi kaç saniye yi size anlatamam oğlum yatakta paralel pozisyona dönmüş üzerine örttüğüm ince tülbenti ağzına almış yüzünü kapatmış daha fenası yastığn biriside yüzüne düşürmüş yüzünü açtim bebeğim çok korkmuş inliyordu sesi bile yastık yüzünden zor duyuluyordu hala elim ayağım titriyor ya uyanamasaydım düşünmek bile i,stemiyorum vicdan azabı çekiyorum sizlerde dikkat edin lütfen ....
şimdi ben şunu soruyorum araştıyorum da sizlerde bana fikir verirseniz çok mutlu olurum en güvenli yatış sekli yatağı nasıl olmalı sizler nasıl yatırıyorsunuz
birde demir damlasını verdim ağız dolusu kustu sizlerde de aynı durum oldumu
çok geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın böyle birşey. çok şükürki uyanmışsın, düşünme artık kötü şeyler.
demir damlasını ben meyve püresi verirken veriyorum. kaşığa biraz püre, 5damlada damla damlatıp veriyorum, hemen arkasından püreye devam ediyorum, arada kanıyor öyle. yoksa yutmuyor bizimkide.
Merhabakızlar yöntem gerçekten acımasız değil hatta gayet sevecen. diyor ki bebeğinizi asla ağlatmayın her ağladığında yanına gidin sizi hissetsin elinizi koyun öyle bekleyin o konuşun annecim uyku vaktimiz sen uyu uyanınca ben burda olucam. biliyorum belki uykuya dalmak zor ama beraber başaracağız falan. asla ağlasın bırakın kendi kendine dalsın demiyor. ben çalışan bi anneyim ve ihtiyacım vardı böyle yönteme. sonra uyanınca al yanına yanak yanağa gel senin sevgini hissetsin ve en önemlisi güven. asla bebeğin güvenini kırma diyor. mutfaktaysa götür yanına onunla konuşa konuşa yemek yap , ütüyü aynı şekilde . ve sonuçta gerçekten sakin bi bebek oluveriyorlar.
merhaba kızlar dün oğlum 4. ay aşısını oldu gün boyu ve gece ateşini takip ettim çok şükür çıkmadı AMA çok kötü bişey yaşadım sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim .... dün karyolasının kenarlıklarını yıkamıştım kenarlıklara ayağını sokmasın diye yastıklar yerleştirdim neyse gece geç saatlere kadar başındaydım zaten bi ara uyumuşum çok kötü bir rüya ile uyandım hemen kafamı kaldırdım bi baktim bebeğim yok yataktan fırladım ama o an o bi kaç saniye yi size anlatamam oğlum yatakta paralel pozisyona dönmüş üzerine örttüğüm ince tülbenti ağzına almış yüzünü kapatmış daha fenası yastığn biriside yüzüne düşürmüş yüzünü açtim bebeğim çok korkmuş inliyordu sesi bile yastık yüzünden zor duyuluyordu hala elim ayağım titriyor ya uyanamasaydım düşünmek bile i,stemiyorum vicdan azabı çekiyorum sizlerde dikkat edin lütfen ....
şimdi ben şunu soruyorum araştıyorum da sizlerde bana fikir verirseniz çok mutlu olurum en güvenli yatış sekli yatağı nasıl olmalı sizler nasıl yatırıyorsunuz
kızlar yöntem gerçekten acımasız değil hatta gayet sevecen. diyor ki bebeğinizi asla ağlatmayın her ağladığında yanına gidin sizi hissetsin elinizi koyun öyle bekleyin o konuşun annecim uyku vaktimiz sen uyu uyanınca ben burda olucam. biliyorum belki uykuya dalmak zor ama beraber başaracağız falan. asla ağlasın bırakın kendi kendine dalsın demiyor. ben çalışan bi anneyim ve ihtiyacım vardı böyle yönteme. sonra uyanınca al yanına yanak yanağa gel senin sevgini hissetsin ve en önemlisi güven. asla bebeğin güvenini kırma diyor. mutfaktaysa götür yanına onunla konuşa konuşa yemek yap , ütüyü aynı şekilde . ve sonuçta gerçekten sakin bi bebek oluveriyorlar.
Ben tek baktığım için doğduğundan beri evin neresinde iş tutarsam tutayım o da ana kucağında benimle beraber geziyor, ona yaptıklarımı anlatıyorum bu da dil gelişimine katkı sağlar diye düşünüyorum. son 10 günü saymazsak kızımın pek uyku sorunu yok, bazen oyun oynarken dalar kendi kendine, en çok emerken dalar, bazen yatağında yatarken arkamı dönerim bir şey almak için bakarım uyumuş :) Ama son 10 gündür çok perişandık, aşıya bağlıyordum meğerse kızım kulak ağrısından dolayı perişanmış
geçmiş olsun canım,nasıl anladınız kulak ağrısı olduğunu..oğlum kulağını tutuyor ama burda okumuştum,diğer bebekler de tutuyormuş,önemsemesiştim..belirtisi varsa faydalanmak isterim
Kizlar bugun saglik ocagina gittik hemsireye 6.ay asisindan sonra 1 yasina kadar asimiz yok dimi dedim bizdeki takvimlerde yazmiyo ama varmis bakanlik 9.ayda yapilan kizamik asisini almis takvime suriyeden gelen multeciler getirmis o yuzden salgin varmis bakanlik o zamana kadar asiyi geri cekmezse sizde olcaksiniz dedi herkesin saglik ocagi haber veriyo ama yinede aklinizda bulunsun..
ben bi taneyle öyle yorgunum ki sana hak vermemek mümkün değil... ben uzun süre yoktum ya kaçırdım belki, sen tek başına mı bakıyosun ikizlere...o kadar yorgunum kiiiiiiiiii
Sağol canım. Canım kulağını tutuyordu, arada da yolar gibi hem kulağını hem de kulak çevresindeki saçlarını çekiyordu. Özellikle akşamları aşırı huysuzdu, gündüz ve gece uykumuz çok düzenliyken tamamen tersine döndü.