kızlar günaydınnn nazlı bir güneş var İzmirde aslında tam el ele sahılde gezmelik ama kocişimm çalışıyor ...... yetişeyim die hızlı hızlı okudum ve tabii tam oturamıyorum artık rahatsız oluyorum sabıt durmaktan az hareket hissediyorum bugun ama takmıcam cunku kac gundur uyutmayacakk adar çoktu hareketlerr takmıcam diyorum ama arada sarsıyorum Şöyle öfff ne var der gibi hareketler hissedince bırakıyorum rahat rahat uyusun cocuğum .....göbek deliği morarması sormuşsunuz bendede karama gibi oldu vucudumuz gerildiğinden oluyor merak etılecek birsey degıl bence başka gebelerdede şahıt olunan bişey ama bende birde bazen göbek deliğinden kasıklara kadr söle bir sızı oluyor sankı kordonu cekıyormus gıbı sonra geçiyor ama
birde sırtım artık bayağı ağırmaya başladı ve sol kalça kemiğim sankı nasıl anlatsam bılemıyorum kasılıyor gibi oluo iştahım çoook azaldı acıktıgımı hissediyorum ama n eyemek istediğimi bilmediğim için yiyemiyorum bende ki değişimler bu kadar
adanam dı sanırım : krediyi soran ödeme gücünüzü bilmiyorum ama bu kredi yüzünden doğacak çocuğuma bir zıbın bile alamıyorum çektiğimizde bende eşimde çok iyi işlerde çalıyorduk ben işten ayrıldım eşim işten çıkarıldı şimdi zar zor krediui ödeyip geçinmeye çalışıyoruz doğum için kenara para atmayı bırakın doğum çantami bile ablamlar arkadaşlarım hazırlıyor .......