Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
bugün doktor kontrolümüz var
inşalah her şey yolundadır ve kuzular kilo almışlardır
hem de fazla fazla
Canımmm günaydın seni bu saatte görünce çok şaşıdım.
Kuzular uyutmadı mı seni bakayım
Gnydn güzel anne ve melekleri.umarım herkes iyidir.dün işe gelmedim kendi kendime izin verdim:).ama bugun burdayım.napalım 1 ay daha sıkacağız dişimizi.ben geçmişi bir okuyayım bakalım neler konuşulmuş...
biraz geç olucak olucak ama günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben geceleri uyuyamıyorum ne zaman bitcek bu uyku çilem ama bugün sabah uyudum çok şükür yeni kalktım eeee bebişler ve sizler nasılsınız bakalım
Canımmm günaydın seni bu saatte görünce çok şaşıdım.
Kuzular uyutmadı mı seni bakayım
ikizlerin nasıl canımmm???
günaydınnnnn güzel anneler
bir gün daha başladı ,bebeğimize kavuşmamıza bir gün daha yaklaştık
çok heyecanlıyım ben ama offffff her şey nasıl olacak ki acaba?
biraz rahat bir insan olabilseydim keşke ya :18::18::18::18::18::18:
siz de durumlar nasıl ?
2 gün tatilden sonra işe gitmeler başladı =(((her nekadar gitmek istemesemde !!! güneş var istanbulda =) bebişlerimiz büyüyorrrr =) maşallah =))
kesin almışlardır. Güzel haberlerini bekliyoruz...
gözümden uyku akıyo ama yattığım an benim oğlan tepiklemeye başlıyo öyle böyle deyil ya sancım bile oluyo gülüşüm braz uyumuşum gece eşim kaldırdı hayırdır hatun çok inliyosun iyimisin diye sonra ne tarafıma yatsam o taraf felç oluyo resmen uyuşma ağrı bu sinir stresle gelde uyu bidenem ama bi doğsun intikamım kötü olcak bebişime hergün gezmeye götürcem yürütcem onu eeee bana yürümek yasak paso evdeyim yatıyorum yuvarlanıyorum akşamları zaten soğuk çıkılmıyo bi yere bi pazarları eşimin tatili olduğunda arabayla çıkarsak öyle iki insan yüzü görüyorum birazda bu yüzden pisikolojim bozuldu gülüömde ondanda uytku sorun u oldu sanırım sağlıklı olsunlarda uykusuzda kalim dişarıda çıkmıyimGünaydınnn kızlar,
bi taraftan evin telaşı bir taraftan işleri devredeceğim iş yerinin telaşı sanki hiç birşeyi yetiştiremicem gibi geliyo,
daha hastane çantam vs de hazır değil. Allah korusun her ihtimalde geliyor aklıma.
dün akşam ayıptır söylemesi ağda yapayım dedim göbeğimden aşağıyı göremiyorum
çok kolay olmadı daha da karnım büyürse napcam bilmem :18:
ayşecim nasılsın, seni görmeyeli baya oldu.
neden uyuyamıyorsun bende de tam tersi her yerde bir uyuyakalma hali var ama gecelerim tabiki karın ağrısı ve sancılı gçiyor ne sağda rahatım ne solda.
mecbur uyuyorum napayım.
Ben bebeği olan bir arkadaşıma danıştım o Bubchen kullanmış alman markası test edilmiş olduğu için güvendim fiyatları da iyiydi dedi.Bende bu yönde araştırdım sebamed de alman markası ve alerji riski en düşük olan olarak bilgiler topladım ama baya bi pahalıydı geçenlerde eczanemizde diye bir site var genelde kendi kremlerimi de oradan alırım orada %45 indirime girmişti 500ml lik bebek şampuanı, sabun, bebe yağı, losyonu, ve pişik kremi aldım.eczanede bazı bebek maazalarında fiyatları araştırmıştım.gerçekten ciddi inmişti.Dalin falan ilk 6 aydan sonra demiş arkadaşımın bebek doktoru.Dikkat etmek lazım ilk 6 ay alerji riski yüksek.umarım oğluşuma alerji yapmaz.
Bende o siteden Sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum çok uygun bir çok yere göre.Sipariş vericem bu günlerde ama senin aldığın ürünler geldimi sitetle ilgili bir sorun yaşadınmı? malum insan bazen netten alışveriş yaparken tedirgin oluyor.güle güle kullansın bebişin.
gözümden uyku akıyo ama yattığım an benim oğlan tepiklemeye başlıyo öyle böyle deyil ya sancım bile oluyo gülüşüm braz uyumuşum gece eşim kaldırdı hayırdır hatun çok inliyosun iyimisin diye sonra ne tarafıma yatsam o taraf felç oluyo resmen uyuşma ağrı bu sinir stresle gelde uyu bidenem ama bi doğsun intikamım kötü olcak bebişime hergün gezmeye götürcem yürütcem onu eeee bana yürümek yasak paso evdeyim yatıyorum yuvarlanıyorum akşamları zaten soğuk çıkılmıyo bi yere bi pazarları eşimin tatili olduğunda arabayla çıkarsak öyle iki insan yüzü görüyorum birazda bu yüzden pisikolojim bozuldu gülüömde ondanda uytku sorun u oldu sanırım sağlıklı olsunlarda uykusuzda kalim dişarıda çıkmıyim