2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ben en basindan beri folik asit o bitince elevit kullandim. Kanim 11 olamasina ragmen kan ilacina gerek yok demisti doktor.(su an daha da dustugunu hissediyorum ) Kendimi halsiz hissediyorum tansiyorunum dusuyor dedim de yazdi. O da +3 degerlikliymis. Gyno ferro sanol iciyorum bu ay. Bir de elevit.

Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.

Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.

Anneler izni doğum öncesi 8, doğum sonrası 16 hafta olarak kullanacak. Doğum izninin uzatılmasını sağlayan düzenlemenin yanında kadınların iş hayatından uzaklaştırılmalarını önlemek için gerekli adımlar atılacak.

Kadınların doğum için işten atılmaları önlenecek. Yine kadınların izin yaptıkları dönemde İşsizlik Fonu devreye sokulacak. Son 8 haftanın işveren yükü devlet tarafından üstlenilecek.

Doğum izni şu anda 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası olmak üzere toplam 16 hafta olarak uygulanıyor.

TAKVİM

Read more: Doğum izni 6 aya çıkıyor...

hım her ihtimale karşılık istiyorsun anladım. valla ne diyelim. bende iznimi uzatıcam ama bu hafta daha da ağırlaştım sanki. hiçte öyle düşündüğüm

gibi gitmiyor. inş. ani bir durum olmazda devam edersin bir süre daha. en azından 34. haftaya kadar :26:

Cikmadi diye biliyorum. Daha gorusulecek. Gorusmeyi kararlastirmislardir. Eeee ne kadar zamandir gorusmelerini bekliyoruz.

gidicem ben görüştürcem en son şunlarııı daha neyi beklerler bilmem. ortadan 2ye ayrılcam ya

Arkadaşlar merhaba doğum izni 6 aya çıkmışmı internette okudum fakat kesin kararlaştırıldımı anlayamadım bilen varmı
canım henüz onaylanmadı ama ocak ayı içersinde onaylanacakmış.inş ...
hımmm anladım canım evet senin işlerde karışık yinede sanki erkenden ist da olman avantajlı olur gibi geldi bana.ailen mi orda ? yalnız kalmakta zor haklısın ( ıslaklık oluyomuş okudum şimdi inş önemli bişey değildir, ya off ne kötü ya, 1 tanede mi dr olmaz ya ! sevmemekte cidden çok haklıymışsın çünkü şartlar o kadar zormuş ki düşünemediğim şeyleri yaşıyosun.İnş Elifimiz uğruyla gelirde İstanbulda çok güzel bi hayat başlar sizn için.haberlerini merakla bekliyroum şimdi hastanedesin sanırım.

canım bir sorun olcağını sanmam lazer bile yaptıran varki ağda da bi sıkıntı vermez bebeğe, bende genelde ağdayla yaptım.ama enteresan bi şekilde aşırı azaldı tüylerim, normalde çoktu.ciddi fark var, inş kalıcıda olur.

saol canım evet çok belli değil ama işte :) hadi inş acısız geçer aşın canım, evet ya bebeklerde napcaz nasıl kıycaz onlara

Herkese selammmmmm

Kızlar oğluşumla yaptığım kapı süsü

Daha bitmedi ama bitmiş halini yine paylaşacağımmmmm

Eklentiler

• $image.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 66

bu gün gene aradı nasılsın kendini nasıl hissediyosun diyo iyiyim dedim bende
yat dinlen ben gelince oğlumla beraber evi temizleriz diyo bende iyi dedim ama tabiki kendi işimi kendim yapıyorum şu an hala sinirim geçmedi

erkekler çok düşüncesizce konuşuyo sonrada ben öyle demek istemedim diyolar ama bir kere laf ağızdan çıkıyo işte
artık dışarı çıkmayı düşünüyorum hiç bir şey bulamassam mağazalara bakar gelirim evde dur dur böyle oluyo işte
eskiden hiç hamile kadın muhabbeti olmazdı şimdi hamile kadın binmiş arabaya şöyle dedi böyle dedi
yaa takside şöförle gebelik muhabbeti edilirmi hiç
ağrısız doğumu bile öğrenmiş bizimkisi
geçenlerde apiduralle doğum yapılıyomuş ağrın olmuyomuş duydunmu diye soruyo bana
ben şok oldum eşimin alakası olmadığı bi konuyu nasıl bildiğine şaşırdım sonra demezmi bu gün hamile bi kadın bindide arabama o söyledi gülermisin ağlarmısın şaştım kaldım

canım endişelenme bendede aynı durum oluyodu doktora gittim bebekle alakalı değil bi akıntın var ama bebeğin suyu değil bu önemli değil demişti doktor
bi süre devam etti kendimi fazla yormamaya başladım dinlendikçe geçti
şimdi fazla yorulursam strese girersem falan oluyo

merhaba güzel annelerr :) hastalara şifa derdi olanlara da deva diliyorum. Biz birazdan kontrole gideceğiz 1aylık aradan sonra kızımı göreceğim özledim çok çok :) saat bi an önce 2olsun :)

herkese selammmmmm

çok gzel ve değişik olmuş.valla bravo size.maşallah nekadar marifetlisiniz.becerikli insanın hali başka oluyor demekki.

Bir sürü alıntı yapmıştım amaaa şarj bitince gitti hepsiiiii

LOLO cum arkadaşlar uzzuuuuunnca dertleşmişler. Bir de erkeklerde de farklı bir psikoloji olabiliyormuş. Hem eşinden uzaklaşmak falan da etkili oluyormuş. Yani onlar için de zor bi dönem.

CANDAŞ cım bebeğinin güzelllll haberlerine sevindikkkk
Kilon da normal bu arada 10 kilo ne ki yarısı doğum da gider zatiiii

ŞKRN cım sen mi sordun hatırlamıyorum amaaa ağda ınn zararı yoktur herhalde ama cok açıttığı ben kullanamıyorummm. Kuaför de acıtır şimdi benim karın kaslarım falan gerilir ağrır. Gidemem o yüzden jilete devam

Yasa yı sormuş bir arkadaş meclisten çıkacak kararı bekliyoruzzzz dört gözleeee

2013 canım erken ayrılıp yatarak sorununu halledebilirsin gibi geliyor banaaaa.... İstanbul da ailen var mı anne kardeş falannnn???
Ben de su gelmesi korkusu var o yüzden tırsıyorummmm :18:

Son düzenleme:

benım doktorum vermedı..haftada 1 balık ve sebze yesen aynı seye denk gelır dedı..ılaca gerek yok dogal beslen dedı..dıyelımkı balık yıyemıyorsun ton balıgı bıle yesen olur dedı..bunları gectım kan sulandırıcı ıgne kullananlara zaten vermıyorlar..bende bu yuzden kullanmıyorum..
elevıtı bende sadece 1 kutu kullanıp bıraktım..bıdaha da yazmadı gerek yok kan demır ılacı karsılar dedı..sadece magnezyum ve demır ılacı kullanıyorum..
Herkese selammmmmm

ooo cok güselll olmuss..eline saglıkkk

Kızlar saat 2de sadece genital için ağdaya gideceğim inş bi sorun çıkmaz.

cnm benım bebegıne öncelıkle masallah..

kıloyu hıc sıkıntı yapma bende 15 kılo aldım boyum uzun hıc bellı olmuyor..30da alsam olur sıkıntı degıl..hem zaten hep bız almıyoruz kı bebek alıyo suyu,eşi,ödem bunların hepsı agırlık...

bende tam 4 kez heyet raboru aldım hatta sonuncusunu 32.haftaya kadar aldım sonrası kendı ıznım...
sünnet olayını hıc düşünmedim düşünememde de daha çok minik oğlusumun pipisiii..kıyamam..

Cemrem, canım hoşgeldin.nasılsın oğlun nasıl ? ya evet 10 kilo bencede bişey değilde dr un ağzından çıkınca insan üzülüyo ister istemez.gerçi en büyük dert bu olsunda :) hem gider tabi doğumda ya gitmesede oğlumun canı saolsun.kapı süsünüzü çok beğendik biz, diğerlerinden farklı.sende raporlu yatıyodun dimi ? inş yasa çıkarda oh deriz ya...

Tatlım 4 kez heyet raporu nasıl oluyor. Toplam kaç gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…