2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kızlar benim dayımın kızı da ingilizce öğretmeni. o liseyi de, üniversiteyi de dışarda okumuştu. ve üni sonda tek bir kpss kitabı vardı. tüm derslerdi. gygk ve eğitim bir arada. kalınlığı anca datanın tarihi kadardı hatırlıyorum :KK1: o zaman o kitabı öylesine aldığını, hep ailesinden dışarda okuduğu için 1 yıl dayımlarla yaşayıp ertesi yıl atanmayı istiyodu. o zamanlardaki lükse bakın :KK52: bi tek o kitaba çalışıyodu. umudu yoktu. 2006 yılıydı. sınava girdi. 63 aldı ve ağrı diyadine atandı :KK52:
aahh ahhh nerden nereye geldik vallahi :KK52:
 
Denemenin sonucu rezalet ya hiç kafamı toplayarak içimden gelerek çözemedim
Rahatsızım zaten boğazlar pert
90 net..
Utanıyorum kendimden ya o kadar neye çalışıyorum ben acaba :KK50:
Bence çok güzel bir net..Geçmiş olsun canım..


benim fıstıgım gelmiş kii :KK48:
biz üç aşağı beş yukarıyız canım sen de cok iyisindir inşallah :KK16: daha sık gel ama :KK4:

kızlar bugün ne öğrendim dersiniz :KK14:
dayımın oğlu beni seviyor. bildiğiniz aşık yani. ne yaptıysam onu bu sevgisinden vazgeçiremedim.
biraz da saplantı olmuş olabilirim onda bilmiyorum doğal olarak üzülüyorum buna:KK14:

her neyse uzun süredir hiç görmedim de konuşmadım da onunla bugün mesaj atmıs bana müsaitsen konuşalım diye. neyse sevdicek kızıyor diye mesajlasalım konusamam dedim. annesi renginayı istemeye gidelim demiş. kuzenim de sevgilim oldugunu biliyor olmaz öyle şey demiş ben hallettim diyor. öyle bir şey duyarsan emin ol yani diyor.

bizde akraba evliliği hiç denecek kadar azdır hele şimdiki kuşakta hiç yok ama canımı sıktı bu olay ya
inşallah gelmezler:KK14::KK14:
Çok kızıyorum böyle şeylere,gönül tabi söz geçiremez insan ama bana öyle geliyor ki anne ve babası da sürekli senden konuşuyorsa çocuğun da içine işlemiş olabilir.Bir de saplantı da olabilir.Benim de ilk okul arkadaşım var çocuk öyle saplantılı ki bıktım artık..
kızlar kusura bakmayın. geçmişi okumadan pat diye yazmışım :KK25: yoksa kasıtlı bişey değildi inanın ki. ben burda sizi sadece kpss arkadaşı olarak değil, her yönden yakın gördüğüm için sizinle sevincimi paylaşmak istedim. ve nolur sabredin kızlar, yılmayın. kpss ya da evlilik.. ben 22 yıldır mutluluk nedir bilmedim. kendimi acındırmak gibi olmasın tabii ki, aç değildim, açıkta değildim. ama bugün ilk kez mutluluk nedir onu anladım. öyle garip oldum ki, gülsem mi, ağlasam mı.. kalbim deli gibi atıyo, midem bulanıyo. öyle garip bişey işte.. ve bu duyguyu ancak sabredince buldum. 8 yıldır onurla bekliyoruz. biz de bilirdik, siz de bilirdiniz sevdiceklerinizle hemen söz nişan yapmayı. mona bade, eski sevgililerinizle uzatmadan bişeylere adım atabilirdiniz, rengina tuğba okurken nişanlanabilirdiniz. ama neden bekledik? hep bişeyler daha oturaklı olsun diye. ve inanın o doğru zaman geldiğinde, beklediğime değmiş diceksiniz. sizler öyle iyi yüreklisiniz ki Rabbim belki de o yüzden size bazı şeylerin doğru zamanını belli işaretlerle bekletiyo. farkında değilsiniz belki de ama öyle.. çok zor ama sınava kadar polyannacılığı oynamak zorundayız. tuğbamın dediği gibi sınav için üzülüyoruz, üzüldükçe ders çalışamıyoruz. böyle devam ettikçe bu karamsarlığın içinde boğulur gideriz. bize en iyi ilaç ders çalışmak. kızlar inanın sevdicekle görüşsek falan diyosunuz biliyorum zor bi durum ama şöyle kendimden örnek vereyim. onurla geçirdiğim vakitlerden vicdan azabı duymaya başladım. öyle de manyak ediyo bu sınav psikolojisi işte. sevdicekle görüşünce de rahat olunmuyo, kafanın bi yerinde hep ''eve gitmeliyim, ders çalışmalıyım'' düşüncesi yankılanıyo. halbuki evdeyken de 24 saat çalışmıyosun ama ahh o vicdan var ya işte.. o da ancak ders çalışmayla yeniliyo kızlar, en iyi ilaç bu. eskiden karamsarken dersi bırakır düşüncelere dalardım. şimdi aksine üzüldükçe daha çok kitap açmaya yöneliyorum. ancak öyle rahatlayabiliyorum. siz de öyle yapın. zaten farkındaysanız genelde dersleri boşladığımız zaman bu psikolojiye bürünüyoruz. topiğe yazdıklarımızı ziyaretçi gözüyle okursak bu bariz ortada. evet çok uzattım. yarın herkesin çok güzel raporları olcak ona göreeee :KK52:
Canım kimse senin kötü bir niyetle yazmadığını bilir. Ben aranıza yeni katıldım sayılır ama senin kalbinin iyliğini hissedebiliyorum..
Kızlar kk ya girdiğimde yazmasamda sizi takip ediyorum ....maşallah birbirinizi motive ediyorsunuz ..kps ye çalışırken yalnız olmadığını bilmek ne bileyim ,insanı daha iyi hissettiriyor ..şu saatte ders çalışmaktan sıkıldım ,bi bakimmm dedim ,herkesler dökülmüş ...
Oldumu şimdi kızlar ,toparlanın ..,
Kendinizi sınavdan sonra kaybedersiniz ..inanın ozaman istediğiniz kadar dağıtabilirsiniz ..isterseniz depsüresyonun dibine vurursunuz :KK66:ciddiyim ,SINAVDAN SONRA ama ..
Bakın ben böyle canımın çikolata bile istemediği !!:KK66:dağıttığım hiç bişiciklerden keyif almadığım ,aşık olduğum kocamın bile :KK66:beni mutlu etmediği (onun da zamanı var kızlar emin olun ..şuan derse odaklanın )zamanlarda hemen şunu düşünüyorum ;;;
Sınav günü gelmiş çatmış ,sınava girmişim (ilk oturum :KK66: sorular konular hepsi bildiğim şeyler Ammaa biyerde tıkanıyorum ..ahh keşke şu konuya daha çok çalışsaydım diyorum ama zaman çoktan geçmiş ..sınavdan çıkıyorum ..içimde keşke daha çok çalışsaydımın vicdanı ..ne vicdanım rahat ne huzurluyum ..diyorumki ah keşke çalışsaydım ..azıcık daha ,birkaç film izlemeseydımde çalışsaydım
Kızlar ben Bu durumu geçen sınavda yaşadım ..inanın vicdan azabım Ağustos'ta atamalar olupta herkes atanım ben kalana kadar huzursuz huzursuz dolaştım evde ..ama sonra kendimi toplamam lazımdı ..biraz daha sabır kızlar ..olmayacak şey değil ..
Sevgılı eş olur zamanı gelince inanın ..Rabbimden hayırlısını isteyin olurmu ..bazen ettiğimiz dualara üzülürüz ..sizinki öyle olmasın emi ..zamanı gelince siz bile şaşırırsınız o kişinin nerden geldiğine ,6ay kızlar 6aycık sabredin
(Bu msjı aynı zamnda kendimden yazıyorum ..:KK66:
O kadar güzel yazmışsın ki...Gerçekten bunları yaşamamak için toplanmalıyız..
moralim hala bozuk. dün bi denemeye girdik dersanenin ve berbattı. hiç birşey yapamadım. ya atanamamaktan çok korkuyorum. ben kendimi bu mesleğe o kadar çok hazırladım ki. genel kültüre hiç bakmadım. yani 60 soru hiç yok. eğitim 45 net genel yetenek 40 net. deli olacağım ya.
Canım bu benim 3. girişim olacak.4. sınıftayken dersaneye gittim.İlk denemede aynen senin netlerini çıkardık bir arkadaşımla ama o çalıştı azmetti ve atandı ben kaldım.2 senedir hiçbir zaman adamakıllı çalışamadım.Kendime göre bir takım problemlerim vardı ve kpssyi hep 2. 3. plana attım.Şu anda da her şeyiyle hayatımı düzenli ve dolu yaşamaya çabalıyorum.Dışardan görseniz öyle mutlu görünüyorum ki ama insanın içi yok mu o kopan fırtınalar yok mu..Kusura bakma konu dağıldı ama asla moral bozacak bir şey yok.Halledilemeyecek bir şey yok.Elinden geleni yap gerisi Allahul Alem..
Günaydın fıstıklar.:KK3:Bugün inşallah verimli bir gün olur.:KK16:Benim bugün tekrar ve deneme günüm.Önce bi bugüne kadar çalıştığım dersleri tekrar edeyim.:KK6:Sonra da Habertürk'ten aldığım denemeyi çözeyim bakalım.İnşallah iyi geçer.:KK16:Korkuyorum aslında kötü bir sonuçla karşılacağım diye.:18:Ama yapacak bir şey yok.Ona göre çalışmaları düzenlerim hiç olmazsa.



Kuzum nişan sandığın hayırlı olsun güzelim.:KK16:

Öptüm ballarım.:KK54:Akşama yine gelirim.:KK55:
Canım umarım günün planladığın gibi güzel gitmiştir..
yaa bişey anlatıcam ama yeri burası değil bilare anlatcam size..
yemin ederim üniversite de derse gelmeyip okul bahçesinde sevgilisiyle öpüşmekten dudakları moraran tipler vardı bizim sınıfta
şimdi inanır mısın hepsi iyi mevkilerde
ben anlamıyorum güvendiklerinden mi boşvermiş oluyorlar nedir
ama bi yandan çok tembel olup bikaç ay kasıp atananlarda var
ben 2 yıldır çalışıyom bi cacık olamadım :KK14:
Karşıdan konuşmak kolaydır canım ama aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten.Ben bu zamana kadar elimden geleni yapmadım yapsaydım ben de düşünürdüm böyle.Ama tabi ki elimizden geleni yaparak tevekkül etmemiz lazım kendime de söylüyorum nasipten öte yol yok kesinlikle.Ben üniversite sınavına girerken o kadar dua etmiştim ki dualarım kabul oldu ama bir hayrını göremedim.O yüzden önce hayırlısı diyorum artık.Umarım hepmiz bu sene istediğimiz yerlerde oluruz:)
Ben yatayım ya,hem gözlerim acıyo hem de keyfim yok.:KK14:

Badem bilmiyom biz nerde yanlış yapıyoz ya da niye bi baltaya sap olamadık.:KK5:

selam kızlar :KK19:
bugün pek çalışamadım. sevdicekle nişan sandığımı ve makyaj malzemelerimin bi kısmını aldık. çok güzel şeyler. :nazar: Rabbim herkese nasip etsin. :KK69:
tüm gün heyecandan da çalışamadım tabii :KK17:
gelişim psikolojisinin ilk ünitesini x yayıncılıktan okudum. pegemden 89 soru çözdüm. bi de cep kitabından okudum :KK31:
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim:)
topiğin uyuz kızı geldi :KK14:
kaç gündür istediğim performansı gösteremedim
dershaneden geldim mal gibi oturdumda oturdum :KK31:
kendimi beş çocuk anası gibi yorgun bitkin hissettim :KK24:
arada geliyolar işte böyle bana :KK24:
bugün istediğim gibi çalışabilirim inşallah :KK6:
çook öptüm sizi :KK54:

Tuğbacım hoş geldin..
Merak etmiştim gördüğüme sevindim..
 
bi de bi halam var benim, o böyle herkesle konuşur, küsmez :KK1: gelini yemeğe davet etmiş, gelin gitmemiş. telefonla aramış abimi, gelinle konuşmak istemiş. gelin telefona da gitmemiş. laa onurun halası beni arıcak, ben telefona çıkmıcam. onur beni yer yer :KK52: benim abimde de baya suç var yani :KK14:
biz bi olay duyduk. lüleburgazda bi düğünde yaşanmış. haberlerde de çıkmış hatta. kızlar düğün oluyo. düğünde gelin kayınvalidesine diyo ki ''bu oğlunu son görüşün, doya doya bak, bundan sonra göremiceksin, o benim'' diyo. sonra kayınvalide üzülmüş tabii. damat annesinin yanına gidiyo. noldu anne diyo. kadın boşver oğlum fln demiş. ama damat ısrar etmiş. sonra anlatmış annesi, eşin bana böyle böyle dedi diye. sonra damat mikrofonu alıyo. diyo ki ''sayın misafirler, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim, düğün şu anda bitmiştir, hepiniz astığınız takıları geri alın, yarın da boşanma davamı açıyorum'' demiş ve düğün bitmiş :KK52: helal valla damada :KK52:
bi olay daha duyduk :KK52: alayda erkek tarafı gelin almaya gidiyo. gelin aynı bizim gelin gibi ben bu paraya odadan çıkmam muhabbeti yapıyo. neyse bi şekilde söylene söylene çıkıyo evden. sonra alay oluyo. geri dönüşte damat farklı bi yola girip kızı aldığı yere geri götürüyo, kapıyı açıyo, rezillik olmasın diye alayda sesimi çıkarmadım ama düğün günü bana para muhabbeti yapan insanı ben eş olarak istemiyorum diyo, yolun açık olsun diyo :KK52:

Vay be gerçekten helal olsun...
 
ya birileri matematikten sıkıntı yaşıyo ben yanlış yapınca deli oluyorum olamaz diyorum :KK70: . ben bugün bi deneme çözdüm. ihtiyaç yayınlarının. ( eğitim denemesi yargınındı )
netlerim
genel yetenek 51 doğru 4 yanlış 50 net
genel kültür 17 doğru 12 yanlış 14 net :KK70:
eğitim bilimleri 50 doğru 23 yanlış 44, 25 net yorum bekliyorum kızlar
 
Hepinize merhaba kızlar dün tam yazıyordum net kesildi..
Ben dün çalışamadım.
Dersanede alan dersi görüyoruz bugün onu tekrar edip çalıştım..
Alan için napcağımı hiç bilmiyorum.
Böyle işte..
Eskiden program yapıp uymasam hemen canım sıkılırdı..
Şimdi ise aşama aşama düşünüyorum.
Büyük taşlar otursun da sonra her şey daha güzel olur diye düşünüyorum.
İnanın ben de sizin gibiyim ne kendime bakasım var ne çıkasım..Ama eskiden daha daha beterdim..
Yavaş yavaş iyi oluyorum inşallah:):)
 
ya birileri matematikten sıkıntı yaşıyo ben yanlış yapınca deli oluyorum olamaz diyorum :KK70: . ben bugün bi deneme çözdüm. ihtiyaç yayınlarının. ( eğitim denemesi yargınındı )
netlerim
genel yetenek 51 doğru 4 yanlış 50 net
genel kültür 17 doğru 12 yanlış 14 net :KK70:
eğitim bilimleri 50 doğru 23 yanlış 44, 25 net yorum bekliyorum kızlar

Canım bence başlangıç için çok iyi.Sana yazdım az önce biz dersanede 3 arkadaş sıfırdan başladık onlar ellerinden geleni yaptılar çok yi puanlarla atandılar hatta söyliyim biri 85 aldı biri 89 ben 78 aldım ve kaldım..Her şey çalışmak+ nasip ...
 
bi de bi halam var benim, o böyle herkesle konuşur, küsmez :KK1: gelini yemeğe davet etmiş, gelin gitmemiş. telefonla aramış abimi, gelinle konuşmak istemiş. gelin telefona da gitmemiş. laa onurun halası beni arıcak, ben telefona çıkmıcam. onur beni yer yer :KK52: benim abimde de baya suç var yani :KK14:
biz bi olay duyduk. lüleburgazda bi düğünde yaşanmış. haberlerde de çıkmış hatta. kızlar düğün oluyo. düğünde gelin kayınvalidesine diyo ki ''bu oğlunu son görüşün, doya doya bak, bundan sonra göremiceksin, o benim'' diyo. sonra kayınvalide üzülmüş tabii. damat annesinin yanına gidiyo. noldu anne diyo. kadın boşver oğlum fln demiş. ama damat ısrar etmiş. sonra anlatmış annesi, eşin bana böyle böyle dedi diye. sonra damat mikrofonu alıyo. diyo ki ''sayın misafirler, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim, düğün şu anda bitmiştir, hepiniz astığınız takıları geri alın, yarın da boşanma davamı açıyorum'' demiş ve düğün bitmiş :KK52: helal valla damada :KK52:
bi olay daha duyduk :KK52: alayda erkek tarafı gelin almaya gidiyo. gelin aynı bizim gelin gibi ben bu paraya odadan çıkmam muhabbeti yapıyo. neyse bi şekilde söylene söylene çıkıyo evden. sonra alay oluyo. geri dönüşte damat farklı bi yola girip kızı aldığı yere geri götürüyo, kapıyı açıyo, rezillik olmasın diye alayda sesimi çıkarmadım ama düğün günü bana para muhabbeti yapan insanı ben eş olarak istemiyorum diyo, yolun açık olsun diyo :KK52:

:KK53::KK53::KK53: Vayy anam neler neler olmuş...:KK25::KK25:

Allah göstermesin ya Rabbim.:26::26:

ya birileri matematikten sıkıntı yaşıyo ben yanlış yapınca deli oluyorum olamaz diyorum :KK70: . ben bugün bi deneme çözdüm. ihtiyaç yayınlarının. ( eğitim denemesi yargınındı )
netlerim
genel yetenek 51 doğru 4 yanlış 50 net
genel kültür 17 doğru 12 yanlış 14 net :KK70:
eğitim bilimleri 50 doğru 23 yanlış 44, 25 net yorum bekliyorum kızlar

Valla ekinezya iyi demiş ama ben onunla aynı fikirde değilim.Açık konuşmak gerekirse iyi değil. Başlangıç için iyi demiş de Ocak ayına geldik,yani Nisan'a kadar konuların bitmiş olması lazım ve ondan soru soru ve deneme olarak gitmeli...:KK31::KK31:

Yetenekte sıkıntın yok ama gk ve eğitim malesef vasatın altında.Sınıf öğretmenliği eski durumunda olsa sınırdan giderdin ama 2 yılki durumunu göz önüne alırsak çok sıkı ve programlı çalışmalısın.
 
Bence çok güzel bir net..Geçmiş olsun canım..

Çok kızıyorum böyle şeylere,gönül tabi söz geçiremez insan ama bana öyle geliyor ki anne ve babası da sürekli senden konuşuyorsa çocuğun da içine işlemiş olabilir.Bir de saplantı da olabilir.Benim de ilk okul arkadaşım var çocuk öyle saplantılı ki bıktım artık..

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim:)


Tuğbacım hoş geldin..
Merak etmiştim gördüğüme sevindim..
aynen canım
işte canı sıkılan ben oluyorum :KK14:
yarına daha iyi çalışırsın tatlım sen de:KK19:
ya birileri matematikten sıkıntı yaşıyo ben yanlış yapınca deli oluyorum olamaz diyorum :KK70: . ben bugün bi deneme çözdüm. ihtiyaç yayınlarının. ( eğitim denemesi yargınındı )
netlerim
genel yetenek 51 doğru 4 yanlış 50 net
genel kültür 17 doğru 12 yanlış 14 net :KK70:
eğitim bilimleri 50 doğru 23 yanlış 44, 25 net yorum bekliyorum kızlar
nazifecim gk gy zordur tabi ama başlangıca göre iyisin.
eğitim de cok cok kötü değil yine başlangıca göre ama daha iyi olabilir :KK34: calısarak ilerleteceksin zaten başka yolu yok.
hani daha başlamadıgın için moralin bozulmasın bence:KK34:
 
Son düzenleme:
bi de bi halam var benim, o böyle herkesle konuşur, küsmez :KK1: gelini yemeğe davet etmiş, gelin gitmemiş. telefonla aramış abimi, gelinle konuşmak istemiş. gelin telefona da gitmemiş. laa onurun halası beni arıcak, ben telefona çıkmıcam. onur beni yer yer :KK52: benim abimde de baya suç var yani :KK14:
biz bi olay duyduk. lüleburgazda bi düğünde yaşanmış. haberlerde de çıkmış hatta. kızlar düğün oluyo. düğünde gelin kayınvalidesine diyo ki ''bu oğlunu son görüşün, doya doya bak, bundan sonra göremiceksin, o benim'' diyo. sonra kayınvalide üzülmüş tabii. damat annesinin yanına gidiyo. noldu anne diyo. kadın boşver oğlum fln demiş. ama damat ısrar etmiş. sonra anlatmış annesi, eşin bana böyle böyle dedi diye. sonra damat mikrofonu alıyo. diyo ki ''sayın misafirler, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim, düğün şu anda bitmiştir, hepiniz astığınız takıları geri alın, yarın da boşanma davamı açıyorum'' demiş ve düğün bitmiş :KK52: helal valla damada :KK52:
bi olay daha duyduk :KK52: alayda erkek tarafı gelin almaya gidiyo. gelin aynı bizim gelin gibi ben bu paraya odadan çıkmam muhabbeti yapıyo. neyse bi şekilde söylene söylene çıkıyo evden. sonra alay oluyo. geri dönüşte damat farklı bi yola girip kızı aldığı yere geri götürüyo, kapıyı açıyo, rezillik olmasın diye alayda sesimi çıkarmadım ama düğün günü bana para muhabbeti yapan insanı ben eş olarak istemiyorum diyo, yolun açık olsun diyo :KK52:

tövbe tövbe ya :KK70: neler oluyor dünyada böyle :KK53:
 
Bade maşallah :nazar: netin çok iyi
Sedef anlattığın hikayeleri şaşırarak okudum, bence bir erkekte olsa bir bayan da olsa, eşi ile ailesi arasındaki mesafeyi koruyacak ve hiçbir tarafı hiçbir tarafa ezdirmeyecek.
 
Hiç sorma Sedefim...:KK14: Çözmüş olmak için çözdüm çünkü ne geçerliği var şu an ne güvenilirliği.:KK51::KK50: Deneme denemedir dedim çözdüm.:KK6: Vatandaşlıkta sıkıntın yoktu diye hatırlıyom.:44: Coğrafya ve Tarih'i de yapacaksın sen,video,tekrar ve bol soru ile.:KK16: Ben de şu sözel mantığı yapabilsem,sayısalı geçtim...:KK5: Hiç sarmıyo kafam.:KK14:

Eşim mantıkla ilgili bu seneler yeni sormaya başladıkları için kpss de kolay soracaklar çok takma diyor bana :KK14: ama hiç zannetmiyorum :44:
 
ya birileri matematikten sıkıntı yaşıyo ben yanlış yapınca deli oluyorum olamaz diyorum :KK70: . ben bugün bi deneme çözdüm. ihtiyaç yayınlarının. ( eğitim denemesi yargınındı )
netlerim
genel yetenek 51 doğru 4 yanlış 50 net
genel kültür 17 doğru 12 yanlış 14 net :KK70:
eğitim bilimleri 50 doğru 23 yanlış 44, 25 net yorum bekliyorum kızlar
canım gy maşallah güzel :nazar: eğitimi de halledersin merak etme. ama gk için çok iyi çalışmalısın. çünkü o eğitim gibi çabuk halledilebilir ders değil malesef
Hepinize merhaba kızlar dün tam yazıyordum net kesildi..
Ben dün çalışamadım.
Dersanede alan dersi görüyoruz bugün onu tekrar edip çalıştım..
Alan için napcağımı hiç bilmiyorum.
Böyle işte..
Eskiden program yapıp uymasam hemen canım sıkılırdı..
Şimdi ise aşama aşama düşünüyorum.
Büyük taşlar otursun da sonra her şey daha güzel olur diye düşünüyorum.
İnanın ben de sizin gibiyim ne kendime bakasım var ne çıkasım..Ama eskiden daha daha beterdim..
Yavaş yavaş iyi oluyorum inşallah:):)
öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :KK16: ben de senin için aynısını düşünüyorum tatlım :KK31:
bence çok da doğru düşünüyosun. azimli kızsın. zamanla bomba gibi olucaksın :KK15:
 
ya benimde osmanlı kafamı karıştırıyor, hiç sevmiyorum, bu hafta da çalışacam, baktım olmadı, tüm derslere çalışmaya ara verip 1 ay tarihe mi yönemsem sadece diyorum :44:

Ahhh Osmanlı...:KK16::KK16: 24 saat çalışabilirim.:KK53::KK1:

Bence öyle yapma ama ağırlığı ona ver.1 ay sağlam süre,ötekiler uçuverir.:KK50:
 
ya benimde osmanlı kafamı karıştırıyor, hiç sevmiyorum, bu hafta da çalışacam, baktım olmadı, tüm derslere çalışmaya ara verip 1 ay tarihe mi yönemsem sadece diyorum :44:

ben tarihte öyle yapıcam canım. baştan sona bitirinceye dek sadece tarih çalışıcam. sadece haftasonları eğitim tekrarı yapıcam, haftaiçi hep tarihe bakıcam.
 
Ahhh Osmanlı...:KK16::KK16: 24 saat çalışabilirim.:KK53::KK1:

Bence öyle yapma ama ağırlığı ona ver.1 ay sağlam süre,ötekiler uçuverir.:KK50:

ben tarihte öyle yapıcam canım. baştan sona bitirinceye dek sadece tarih çalışıcam. sadece haftasonları eğitim tekrarı yapıcam, haftaiçi hep tarihe bakıcam.

yada haftanın 3 gününü sadece tarihe verebilirim, 2 günde anayasa, 2 günde karışık takılırım. Zaten denemelerde de büyük sorunum tarih anayasa, mat türkçe coğrafya pek problem yok.
 
X