- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzuma.
1-a
2- e
:26::26::26:
Kuzum toplumsal sorun demiş ya,ben o yüzden çekirdeğe gittim.:26::26:
Hani birden çok sorun var,istediğimizi seçiyoruz ya uzmanlaştıklarımız dışında. O yüzden.:26::26:
hee evet kuzum doğru. ben baya yüzeysel bakıp geniş alana gitmişim zaten geniş alan konu merkezli, adam oraya sorun yazmış sağol kuzum
Diğeri neymiş kuzum,ben pek tekrar etmedim programı.:26:
b miş kuzum
benim de pg de çok yanlışlarım çıkıyor, çok yüzeysel bakmışım ona belli
Ayyy nasıl yapamadık o soruyu ne alaka gerçek yaşamla idealizm.
valla bende hiç bi anlam bulamadım :26:
pg den böyle soru çıkmaz ya
Demi 4 soru zati...
Yavrum ben yatıyorum,gözlerim batıyor,çok yoruldum bugün. Sabah da dersane var...
İyi geceler kuzum.
iyi geceler tatlışım
yarın dershanende Allah sana zihin açıklığı versin
bu gece kızlar da yok, renginanın dişlerini merak ettim, inşallah istediği gibi olmuştur
yatarım ben de birazdan
öptüm seni
Ağrısı falan mı vardı da ondan mı gelemedi ki ? :26::2:
İnşallah kuzum..
sağ ol tatlım raporuna maaşallah istediğim gibi oldu çok şükürKuzum sen nasıl istiyorsan öyle yaparsın.Ailenle konuşunca, istemediğini anlatınca bence ailen de seni anlayacaktır.Takma kafana kuzum.Hakkında hayırlısı neyse o olsun güzelim.Bence sen kızların dediği gibi yabana atma yine de.Bu tarz işlerin ne olacağı hiç belli olmaz.Tabi yine sen bilirsin.Benimki küçük bir öneri sadece.Son dediklerinde de çok haklısın.Hayatını yaşamak senin en doğal hakkın.
Kuzum inşallah dişlerin istediğin gibi olur.
Melekler raporum:
Bugün Data'dan 1982 anayasasına giriş ve temel haklar ve ödevler konusunu özet çıkardım.2 soru bankasından 226 soru çözdüm konuyla ilgili.Ama vatandaşlıktan diğer kültür derslerine göre daha fazla yanlışım çıkıyor.Başka ne yapabilirim bilmiyorum.Yarın bir de bir video izleyeceğim bakalım belki biraz olsun azaltabilirim yanlışlarımı.
Canlar hepinize iyi uykular.Öptüm.
uyudun mu kızcem hemenKimse uğramaz oldu topiğe
Ben bugün kendime izin verdim. erkenden uyucam yarın daha iyi çalışırım inşallah
maaşallah kuzummiyi geceler kızlar alandan 5 konu bitirdim yatıyorum çok yoruldum görüşürükkk
olabilir kuzum, diş çok sıkıntı çünkü. ama inşallah iyidir
Ağrısı falan mı vardı da ondan mı gelemedi ki ? :26::2:
İnşallah kuzum..
canlarım ben geldimm:124:
dişlerimi yaptırdım hem de hiççç acımadı. iğne falan yapmadı zaten gerek olmadı o kadar içime sindi ki maaşallah benim dişlerimin alabileceği en güzel hal bu olsa gerek ama sonuçta ön dişlerimde dolgu oldugu için agzımda bir yükle geziyorum sanki. doktor alışırsın dedi. aslında ön 6 dişime yaptıracaktım ama azı dişlerin kaplamaya müsait değil dedi ve 4üne yaptı. olsun bu da güzel oldu ama
aa onu bilmiyorum bak, şu an izledim ay ne insanlar var ya
aslında kızın sesi çok güzel. arkadaki kadını görünce çok korkmuştum
maşallah meleğimeee vatandaşlık diğerlerine nazaran daha gıcık bi ders kuzum. ama en azından düz mantık var. yorum karıştırmıyo. soruları çöze çöze yanlışların azalıcaktır
dişlerimi yaptırdım hem de hiççç acımadı. iğne falan yapmadı zaten gerek olmadı o kadar içime sindi ki maaşallah benim dişlerimin alabileceği en güzel hal bu olsa gerek ama sonuçta ön dişlerimde dolgu oldugu için agzımda bir yükle geziyorum sanki. doktor alışırsın dedi. aslında ön 6 dişime yaptıracaktım ama azı dişlerin kaplamaya müsait değil dedi ve 4üne yaptı. olsun bu da güzel oldu ama
sedefim kaşe mont aldım kendime ama tabi ucuza burada imkansız bulunmaz 90 lira verdim ama o da cuk otrdu üstüme cok begenerek aldım
daha şimdi oturdum kızlar cok yoruldum bugün :97:
sağ ol tatlım raporuna maaşallah istediğim gibi oldu çok şükür
uyudun mu kızcem hemen
maaşallah kuzumm
sağ olun düşündüğünüz için canlarım çok şükür iyi oldu
ayy rengoşum çok sevindimmm ne mutlu, güle güle gül artıkcanlarım ben geldimm:124:
sedefim kaşe mont aldım kendime ama tabi ucuza burada imkansız bulunmaz 90 lira verdim ama o da cuk otrdu üstüme cok begenerek aldım
Sağ ol güzelim.Evet haklısın.Çok gıcık bir ders.Çok yanlışım çıkıyor.Ne yapıp da düzeltebilirim bilmiyorum.İnşallah dediğin gibi soruları çözdükçe düzelir kuzucum.
Sağ ol fıstığım.Rengişim dişlerinin istediğin gibi olmasına sevindim.Montunu da güle güle giy kuzum benim.
Canlar dünkü raporum:Temel hak ve ödevler ve yasamayla ilgili videolar izledim.:126ata'dan Yasamanın özetini çıkardım.1 soru bankasından da yasamanın sorularını çözdüm ama daha bitmedi.Önce yasamanın yarım kalan sorularını tamamlayacağım bugün.Sonra da inşallah yürütmeye geçeceğim.
Hadi kuzular öptüm hepinizi.Vatandaşlığı ay sonuna kadar bitirmek istediğim için fazla giremiyorum kkya güzellerim.Kusura bakmayın e mi?Ocakta eğitime başlayım istiyorum çünkü.
Herkese kolay gelsin.Güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için.
Günaydın ballarım.İnşallah bugün güzel ve verimli bir gün olur hepimiz için.
Bugünlerde geceleri geç yattığımdan sabahları da biraz geç kalkıyorum.Ama inşallah zamanla yoluna koyacağım.Bugün yasama çalışacağım.Bir de inşallah dünkü konuyla ilgili bir video izleyeceğim.:126:
Ben şimdi kaçayım.Gece yine rapora gelirim güzellerim.Öptüm.Herkese kolay gele.
canlar ben de öyt yi bitirme telaşesi içindeyim, az kaldı
iyi geceler kızlar alandan 5 konu bitirdim yatıyorum çok yoruldum görüşürükkk
ayy rengoşum çok sevindimmm ne mutlu, güle güle gül artık
montun da hayırlı olsun, güle güle giy kuzum ben de bi kere denk geldim o fiyata zaten. normalde pahalı her yerde. olsun en azından içine yatmış.
benim de 3 gündür damaklarım ağrıyo, akşam ateşim çıkınca birden aydınlanma yaşadım ve sanırım 20 lik dişlerim çıkıyo
maşallah fıstığım kuzum sen elinden geleni yapıyosun zaten. video izliyosun, en iyi yayından çalışıyosun. bol soru çözüyosun. yanlışların elbet çıkıcaktır, vatandaşlık neticede ama bu şekilde ilerlemeye devam et, ben yanlışlarının azalıcağına inanıyorum
canlar bugün de pg yi bitirmeye çalışıcam eğitim tekrarlarım için ocak ayını beklemicem, bu cumartesi tekrarlarıma başlıcam cumartesi pazar eğitim tekrarı, haftaiçi tarih ve mat olucak.