2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sedefim çok çok iyi anladım inan ki:KK19: valla beni büyük dertten kurtardın sağol kuzum. ne zamandır ölçme çalışmıyordum bu kavramlardan soğuduğum için:KK30:


kuzum data soru bankası bende var. gercekten güzel ama bizim dediğimiz yediiklimin yeni çıkan tarih soru bankası onu da bir deneyelim dedim:KK6:

Anladım canım bende bakayım bir o zaman:KK54:

aradaki çarpma işareti :26:

:86::86::86: Ben tam sayı aldım ama gene de şimdi de 1 buluyorum sonucu:KK53: İlk sayının kalanı 6 ikincinin 2 çarpım kalanları 3 oluyor :26: 3 ÜN karesi ,9 ve 1 i toplayıncada 1 kalanını veriyor:KK25: Kafamda deli sorular:KK31:

oyy kıyamam. olur mu öyle şey, kendini soğutursun bu sefer hiç çalışamazsın bi daha. aklına takılanı sor mutlaka kuzum. bak sormazsan kızarım :KK20:
kuzum data var gördüm. bi de uzmanın öğretenini istiyodum; ama uzman olmadığı için şimdilik datayla o 7ikliminkini alayım. ilerde de uzmanı alırım didim :106:

gerçekten çok şanslısın eftenim :KK16: bizim burda bi nt var çoğu kitabı bulabileceğin. onda bile pegem falan yoktu yani, bi de kitaplar ateş pahasıydı. çok şükür ki nette kapıda ödeme var. bi de benim kredi kartım yok. kitapseçten Allah razı olsun valla. o da olmasa ben napardım bilemiyorum :KK1:

Nt de her yayını getimiyor malesef:KK5: Kargolar bu kadar pahalı olmasa ben gönderirdim alır ama astarı kılıfından pahalı oluyor:KK5:
 

canımmmm şu sıralar snei burda görmeyi umut ediyodum zaten, aralıkta tarihi bitirince geliceğini söyledin ve bitirmişsin de hayırlısıyla :KK16: çok sevindim, üzerinden bi yük kalkmıştır.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. :KK16:
tatlım bence aradan çıkar istersen. çünkü erteledikçe de erteleyesi geliyo insanın. en azından tarih açısından kafan rahatlar diye düşünüyorum.
bugüne kadardi çalışmalarına da kocamaaaaann maşallahhhh diyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne demek tatlım, rica ederim. yeter ki işe yarasın :KK34:

sağol monamm :KK16: ya biliyorum türkçe az :KK1: ama en azından böyle günde 10 tane bile olsa çözmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum. söz ilerde daha çok çözücem. ama bu ay eğitimi bitirmeye odaklandım. hele bi bitsin ilk bölüme ağırlık vericem kuzum :KK12:


macaronum çok güzel kitaplar almışsın :KK16: hayırlı olsun :KK16: bende de 7iklim konu anlatımı ve soru bankası var çok beğeniyorum. x yayıncılığın defterleri de var. onları tekrarlarda kullanıcam. onları da beğeniceğine eminim. pegemin 5000 soru bankası 2014 yılınınki konu konu mu gidiyo, kitabın gelince bi yaz hele bana :KK1:


kitaplar geldi.konu konu gidiyor canım :KK6: almayı düşünüyosan pegemin sitesine bak.çok uygun :KK55:
 
Sedefim bu yıl da yediiklimi denemelerde çözerim artık canım.Zaten geçen yıldan onun soru tarzlarına aşinayım.:KK16:
Eftencim Beyaz kalem alıcaktım da dershanedeki arkadaşlarım pek önermediler,tabi her yayına bakmak gerek:26:
Monam evet canım ben genelde soru bankalarımı çözümlü alırım.Anlamadığım bir soru çıktığında sinir olabiliyorum çünkü:KK31:Ayrıca ölçmeye başla canımcım:KK54:
Ölçme deyince aklıma geldi kızlar,ben ölçmede istatistiklerde çok iyi değilim.Bugün hoca o konuyu sinevizyonda ayrıntısıyla işlicez dedi,rahatladım.Çünkü sınavda ölçmeden 2 boşum vardı,ikisi de istatistikti:18:
 
Sedefim cok sağol kuzum ben de mutlaka sorarım :KK19: x yayıncılıkla ilgili bir şey sormuştum kuzum sana önceki sayfada görmedin mi:26:
eftenim internetten daha ucuz oluyor inan ki. kapıda ödeme yaptırmasan bile kargo parası 5 lira.kapıda olunca 10 lira. kitapçılarda 30 lira olan nette 15 lira. resmen yarı yarıya. bence internetten alışverişi düşün sen kuzum bir:KK31:
macaronum kitapların hayırlı olsun :KK16:
 
Son düzenleme:
X