- 29 Ocak 2013
- 415
- 16
canım bebek varken cok haklısın sen ama yine de yapabilirsin şans kısmet gerçekten doğru ben o kadar yoğun calıştım ki ama yetmedi bu yıl 6saat uykuyla kalıcam misafir almak yok eve eşime de söyledim arkadaş dost sohbet gezme yok ..sonra atanmayınca o dostlar arkadaşlar laf sokmayı biliyorlar ne misafirler ağırladım ben ya sınava 4 gün kala bile ..artık sadece 1 yıl kendimizi düşünelim ev işlerini de öteleyelim bence temizlik falan varsın bir yıl az yapılsın kızlar ..sadece eşimize varsa bebege ilgi o kadar..azmin sonunda olacak inş.
bazıları hiç emeksiz atanıyor pat diye şans bu bizlere de demek ki cok çalışmak düşüyor allah yardımcımız olsun artık baslayalım derslere ben dün gece elimde kalan testleri çzödüm 2saat kadar karma derslerden.
Canım aksine bu sene fazla fedakarlık yapmak istemiyorum. Sonunda daha fazla üzülüyor insan. Çalışacağım ama stres yapmadan. Şu kadar saat çalışayım olayı yok zaten çocukla. Kısmetimizde varsa olur artık zaten anladım olmayınca kendini paralasanda olmuyor. Alan sınavında taş kesildim sanki bildiğimi işaretleyemedim elim varmadı hiç unutamıyorum o günü 10 kere okudum soruları normalde 30 dk da rahat yapılırdı ama 12 tane soru işaretleyemedim.boş bırakayım dedim o an o mantıklı geldi. Sonra işaretleyeyim dedim süre dolmuş://