Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafama tüküreyim zaten 4 yılda bi 80 alamadım. B.k var sanki 3 senedir 72 alıyorum. Hiç şaşmadı yıllardır.
hoşgeldin Tubişim nasıl geçecek bu 1 yıl
hayattan bezdim vallahi. biz emek vermedik mi gece gündüz çalışmadık mı
ee ne farkımız var şuan kazananlardan
onlardan daha az çalıştığımız ne
Durmak yok arkadaşım yola devam..
Al bendende o kadar. Geçmişi düşünmek bile istemiyorum gece 4 te kalkıp ders çalıştım, bebeğimi emzirirken test çözdüm, yemek yaparken, ütü yaparke video dinledim. Elalem bebeğine ninni söylerken ben 2. Mahmut şarkısını söyledim:) 5 te kalktım dersaneye gideyim diye akşam geldim ev işiyle uğraştım gece şu soruyuda çözeyim uyurum diye seslendim eşime, annem çağırdı gitmedim gelmek isteyeni reddettim. Sırtımın ağrısı, başımın ağrısı demedim ağlaya ağlaya çalıştım. Sezeryan oldum bi hafta sonra ağrılarla oturdum dersin başına. Dahada yazardım ama neyse... İçim daraldı. Ders çalışmak yetmiyorki şans da lazım belki yada ben gerçekten malım. Başka bişey kalmıyor geri offf ağlamayacağımmmm
rengişim doğru diyo bizi gaza getir pirayecim yoksa
kendimize gelemicez :96:
ben bugün bayağı bir ağladım ama ağlamak da yetmiyor
ne yapmalı da kazananlar arasına girmeli bilmiyorum
böyle kazanmadıkça daha uzak geliyor bana atanmak falan. biz hiç kadrolu olamayacağız diyorum bazen
çok zor ya tekrardan o sürece girmek eşek gibi çalışıp da sonunda bir b.k olmaması
çok moralim bozuk
Hemde nasıl zor. Düşünmüyorum biliyormusun artık düşünürsem kafayı yiyeceğim. Oğlumun altınını, kendi takılarımı bozdurdum ya ben kitap alayım diye daha ne deyim elalem kuaföre gider biz kitaba.
ahh pirayem ahh
Merhabalar ,
Bu sene ilk defa ciddi hazırlanacağım .Ekimde kursum başlıyor . Ufak ufak çalışmaya başladım . Branşım biyoloji geçen yıllara göre alım arttınca umudum motivem de arttı
3 çeşit sınava girince nereden başlayacağımı başladım açıkçası ..
Bugum bizden de 3 bin alınır diyordum çıktı dedğim..Seneye derece yaparık bizde olma mıyine mi çalışacagız biz şimdi,yemiyor gözüm hiç
Kızlaaaaaarrr...
Sevdiceğim öğretmen oluyor benim.
Ben gidemiyorum ama onun mutluluğu yetti bana.
darısı bütün topiğin başına buğucukkkk,çok sevindim
Bugum bizden de 3 bin alınır diyordum çıktı dedğim..Seneye derece yaparık bizde olma mıyine mi çalışacagız biz şimdi,yemiyor gözüm hiç
Yinede şükrediyorum. Buda bizim sınavımız yapacak hiç bişey yok çalışıcaz yine yeniden.
Arkadaşlar sorun bizde değil ki, o yüzden kendinizi suçlamayın. Bu yıl da atanamayacak olmanız sizin başarısız insanlar olduğunuzu mu gösteriyor? Hayır. Kesinlikle hayır. Böyle bir sistemde kim kime başarılı ya da başarısız diyebilir? Bu kpss biraz da şans oyunu gibi bir şey.. Ama yapacak bir şey yok işte çalışmaktan başka.. En önemlisi motivenizi sarsmamak, en önemlisi bu. Zaman zaman psikolojimiz bozulur oturur ağlarız, etrafımıza sataşırız, kendi inimize çekiliriz.. Bunlar hep kpssnin üzerimizdeki olumsuz etkileri ama yılmak yok. Bu benim 3. girişimdi sınava Allah'ın izniyle atanıyorum ama bu sınava 6. girişinde atanan kişiler de tanıyorum. Her şeyin hayırlısı, cidden öyle.. Ara sıra motive amaçlı aranıza katılmak isterim kabul ederseniz.. :)
böyle kazanmadıkça daha uzak geliyor bana atanmak falan. biz hiç kadrolu olamayacağız diyorum bazen
çok zor ya tekrardan o sürece girmek eşek gibi çalışıp da sonunda bir b.k olmaması
çok moralim bozuk
Kafama tüküreyim zaten 4 yılda bi 80 alamadım. B.k var sanki 3 senedir 72 alıyorum. Hiç şaşmadı yıllardır.
Al bendende o kadar. Geçmişi düşünmek bile istemiyorum gece 4 te kalkıp ders çalıştım, bebeğimi emzirirken test çözdüm, yemek yaparken, ütü yaparke video dinledim. Elalem bebeğine ninni söylerken ben 2. Mahmut şarkısını söyledim:) 5 te kalktım dersaneye gideyim diye akşam geldim ev işiyle uğraştım gece şu soruyuda çözeyim uyurum diye seslendim eşime, annem çağırdı gitmedim gelmek isteyeni reddettim. Sırtımın ağrısı, başımın ağrısı demedim ağlaya ağlaya çalıştım. Sezeryan oldum bi hafta sonra ağrılarla oturdum dersin başına. Dahada yazardım ama neyse... İçim daraldı. Ders çalışmak yetmiyorki şans da lazım belki yada ben gerçekten malım. Başka bişey kalmıyor geri offf ağlamayacağımmmm
Nasıl olsa bu sene atanacaktım alırım yenilerini dedim nerdeeee hersene daha kötü....
çok moralim bozuk