geldi kuzum kitaplar ama bu taban puan falan açıklandı ya bugün ben de moral falan kalmadı
düne kadar istekliydim ders çalışmaya o da gitti
millet göreve başlayacakken biz kitap sipariş ediyoruz
Kızlaaaaaarrr...
Sevdiceğim öğretmen oluyor benim.
Ben gidemiyorum ama onun mutluluğu yetti bana.
Kızlaaaaaarrr...
Sevdiceğim öğretmen oluyor benim.
Ben gidemiyorum ama onun mutluluğu yetti bana.
kuzummm harika bi haber buuuuuu:119::124::128::118::109::92: :81:
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun
Darısı başımıza kuzularım.Onun ataması bile nasıl mutlu etti. Kendim gitsem,hayal bile edemiyorum.
benim sevdiceğin atanma ihtimali bile beni nasıl mutlu
etti seni düşünemiyorum kuzuum
inşallah hayırlı yerlere atanır sende atanıp arkasından gidersin
Kızlar öğretmen atamalarındaki taban puanların 60 olduğu yazıyor doğru mu bu :26::26:..erkek arkadaşım 59.8 aldı şimdi o atamalara başvuramıyacak mı?:26::26:
monam çok sevindim. gözünüz aydın Rabbim bize de nasip etsin inşallahDarısı başımıza kuzularım.Onun ataması bile nasıl mutlu etti. Kendim gitsem,hayal bile edemiyorum.
İyi akşamlar kızlar. Bizede 480 vermişler( coğrafya) atanamayacağımı biliyordum ama dağılım neden bu kadar adaletsiz.(
Sedefcim ücretlide şuan torpil sıralaması var. En torpilliden torpilsize doğru. Çok can sıkıcı.
Pazartesi başlıyorum bu sefer amacım derece.
İyi akşamlar kızlar. Bizede 480 vermişler( coğrafya) atanamayacağımı biliyordum ama dağılım neden bu kadar adaletsiz.(
Sedefcim ücretlide şuan torpil sıralaması var. En torpilliden torpilsize doğru. Çok can sıkıcı.
Kızlar öğretmen atamalarındaki taban puanların 60 olduğu yazıyor doğru mu bu :26::26:..erkek arkadaşım 59.8 aldı şimdi o atamalara başvuramıyacak mı?:26::26:
kızlar ben sanırım çalışmaya karar verdim artıkyarın ev işleri var onları halledip başlayacağım inşallah. kitap almak iyi geldi bir de dün bir arkadaşımla görüştüm o üniversiteyi kazanamamıştı hala da içimde ukte diyor. düşündüm de biz çoğu insanın hayali olan şeyi yaptık. onlar bizim yediremediğimiz bu durumda olmayı bile çok isterlerdi. artık üzülmek yerine sonuna kadar devam etmek gerekiyor. bu da ayrıca motive oldu bana
canım ben Tarih'i yeni alacağım. Coğrafya da Data yayınlarının kitabını aldım. bende Yargı'ının vardı ama ondan çalışması sıkıcı geliyor o yüzden değiştirdim
bir de alan kitabı yeni çıkarırlarsa alacağım gerisi aynı şeyler zaten. olmazsa ilerleyen zamanlarda bakarım yine.
bu arada bölümünü söylemiş miydin
tubişim nerelerdesin kız özledim seni
canım aslında coğrafyada dağılım adaletsiz sayılmaz malum mezun sayınız cok azdiğer bölümlerden, puanlarınız gecen yıl bayagı düştü acık sayınıza oranla veriliyor kontenjanlar tabi gönül ister ki cok daha fazla olsun ama bazı bölümlere o kadar adaletsiz davranılıyor ki sizin yine bir şey yok ..inş.sen de atanırsın bir gün..bu arada gecen yaz bütün branşlara sınıfcıları geçirdiler acık oluşsun diye sizden yani coğrafyaya gecen 800 sınıf öğretmen oldu malesef ne biliyorlarsa geçtiler bizim edebiyata da 1700 sınıfcı geçti hakkımız haram olsun geçmeselerdi ve geçirilmeselerdi şimdi atama sayımız daha fazla olurdu..allah hak edenin emegini versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?