2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

çatışmaların çözümünde süperego devreye girer diye biliyorum kuzum süperego hem id'i hem egoyu belli bi sure idare ederek, yapılacak davranışın toplumsal şartlara, ahlak gibi şeylere uygunluğu belirler ona göre hareket sağlar

saol canım dikkat edicem en azından ilaçlar bitene kadar:KK31:


başlangıç stresten değildir canım çünkü o aralar pek bir rahattım ama sonradan sınavlar falan artmasında payı olabilir bilmiyorum inşallah canım saol:KK16:

canım bence de süperego çünkü süperego dengeyi sağlıyordu idin ve egonun arasındaki çatışmayı engelliyordu yargının 5555 i iyi ya bu ay alcam 15 ini bekliyorum ama 2014 ü çıkmış 3333 diye yeniyi mi alsam eskiyi mi arada pek bir fiyat farkı yok ama 3333 nasıldır bilmiyorum:26:
çok sağolun kızlar bunu hiç bilmiyodum. yani süperego evet ahlaki yönden bakıyo olaylara ama ben karmaşanın sebebine ağırlık vererek id yaptım. doğru ya çatışmayı çözmekten bahsediyo. :nazar: çok dikkat etmek lazım

jokercim ben 5555 den çoooookk memnunum. bence bunu al. soru sorudur zaten hem daha fazla soru olur elinde. ilerde de 3333 ü alırsın
 
kızlar bu 5555 dediğiniz gk-gy de de var mı? bende pegemin 5000 olanı var ama hiç sevmedim
 
alanla :KK1: ama maşallah çok iyi yapıyosun kuzucum. sizde alan çok önemli ve sen her gün alan çalışıyosun. bravo valla :KK9:


kızlar bugün kendi öğrencimi sabahtan alayım dedim, aldım da; ama az önce komşuyla kızı geldi. kızı babasının yanlış tercihi yüzünden edirnenin en kötü anadolu lisesine başladı bu yıl. ama kızın puanı çok iyiydi. neymiş babası kendi memleketi diye orasını istedi, edirnenin bi ilçesindeydi. ama kız şimdi edirnenin en iyi anadolu lisesine geçiş yaptı. haliyle tüm derslerden geri kalmış. o yüzden ona mat anlattım. şimdi de öğrenme çözücem

Sağ ol Sedefim:KK19: Çok çalışamıyorum alana.Her gün 1 saat bakmaya çalışıyorum canım.Çünkü alandan çok korkuyorum,hepsinden çok:18: Sana bir şey danışmak istiyorum bebeğim:26:Ben konularımın hepsini bitirmeye çalışıyorum.Amacım geçen yıl sınava girdiğim zamanki bilgilerimi tamamen hatırlamak.Yani şu an yeni bilgi öğrenmekten ziyade geçmişi pekiştirmek derdindeyim.Doğal olarak fazla soru da çözemiyorum.Ama kitaplarımın hepsi bitince başa dönüp bir yandan da bol bol soru çözücem inşALLAH.Sence bu doğru bir teknik mi yoksa iyi mi gidiyorum?Mesela tarih,coğrafya,gelişim ve öğrenmeyi bitirmiştim başa döndüm onlardan soru da çözüyorum ya da çözücem.Bütün konuları(alan ve mat hariç) ocak sonu bitiricem çift dikişle.Senin fikrini merak ettim canım:KK54:Tabi diğer arkadaşlar da fikir vermek isterlerse çok sevinirim.
 
Var fıstıkım.:KK16::KK16:

tamam bebeğim :KK16:

asya diye bir arkadaşımız yazıyordu hani bir aralar o yargının dershanesine girmişte bu soru bankalarının sorularını bilgisayara kendi geçirmiş hatalar var diyordu bir de 2014leri aynı sorulardan basıyorlarmış:26:
 
tamam bebeğim :KK16:

asya diye bir arkadaşımız yazıyordu hani bir aralar o yargının dershanesine girmişte bu soru bankalarının sorularını bilgisayara kendi geçirmiş hatalar var diyordu bir de 2014leri aynı sorulardan basıyorlarmış:26:

Ben de geçen yıl Yargı Akademi'ye gittim.:KK55:

Gayet güzel kitap,bana çok şey kattı Yargı.:KK12:

Yanlışları da düzeltiriz hatun.:KK23::KK1:
 
X