2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Çıtırım bilmiyon mu sen,Türkçe branşı insan değildir.Çalışmayız biz inekleriz.:KK53::KK53: Tövbe ya.:KK14::KK19:

Bir iyi haber vereyim.Babam ilişkimize onay verdi.Şubat'ta nişanımız var inşallah.:nazar::KK16:

Ahhh zümrem senin puanı alaydım şimdi bayram ediyordum.:KK14: Arafta kalmak zormuş.:KK31:

Çıtırım bilmiyon mu sen,Türkçe branşı insan değildir.Çalışmayız biz inekleriz.:KK53::KK53: Tövbe ya.:KK14::KK19:

Bir iyi haber vereyim.Babam ilişkimize onay verdi.Şubat'ta nişanımız var inşallah.:nazar::KK16:

Bu haber çok iyi geldi bana iyi şeyler de oluyo hayatta.Çok sevindim kuzum babanın onay vermesine :KK16:
Bir de kuzum bence sen atanacaksın alımlarınız iyi ve geçen sene 75ten aşağıda kapattı sizin bölüm.İnanıyorum hissediyorum ya :KK19:

tubacım .tam arada bi puan almışsın..geçen sene 75 küsürle kapattı bizim branş..umuyorum sende gidersin..bu sene şubatta alım olacak diye okudum bi yerlerde..eylül olmadı şubatta inş yerleşirsin kuzum...

türkçede 77 puan yeterli değilmi mantarcım.geçen sene kaçta kapandı sizin branş..

zümrem çoook sevindim...seninki garanti artık..haritadan yer beğen..kuzum, alanı çok iyi yapmışsın maşallah...bu arada damganın alan videolarının faydasını gördünmü

ah bee çıtırım sen de atanmazsan artık kahrolurum...aldığın puan çok güzeldi ama alanda zümreler bastırmış galiba...

kızlar dualarım sizlerle umarım buraya atandığınız yerleride yazdığınız günü görürüz..
kalan ben gibi umutsuzlar da seneye hep beraber devam inş..

Kuzum inşallah ya çok sağol :KK16:
Arada kalmak çok kötü bir şeymiş ama.

Son düzenleme:
Bu haber çok iyi geldi bana iyi şeyler de oluyo hayatta.Çok sevindim kuzum babanın onay vermesine :KK16:
Bir de kuzum bence sen atanacaksın alımlarınız iyi ve geçen sene 75ten aşağıda kapattı sizin bölüm.İnanıyorum hissediyorum ya :KK19:

Kuzum inşallah ya çok sağol :KK16:
Arada kalmak çok kötü bir şeymiş ama.

Bebeğim ben sizin topiklere de bakıyorum da inşallah senin de olacak.:KK16: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Çok emek verdik,çok yıprandık.:KK5::KK14:

Arafta kalmak zor,aynı şeyi yaşıyorum,herkes bir şey zortluyor.:KK14::KK24:

Diğer konunun şokunu da hala atamadık.:KK53:

Kızlar galiba bende atanıyorum. 77 puan aldım hala inanamıyorum. Çocuklarımın kısmeti galiba. Durup durup ağlıyorum. Mucize gibi oldu benim için. Sınava bile girebilmem şans doğum yspabilirdim. 5 yıldır çektiğimi Allah biliyor. 1 ay önce dersaneden paramı alamadım. Sigortamı düzgün yatırmadıkları için doğum parasıda alamıycaktım. O kadar gücüme gittiki ağlaya ağlaya yollarda yürüdüm. Neden diyorum ben
Öğretmen değilmiyim. Neden emeğimin karşılığı yok. Ve yapılan saygısızlıklar. Sırf atanamadın diye öğretmen bile sayılmıyorsun. Geçici işçi muamelesi yapıyor insanlar ....

En çokta babam şaşıracak atanırsam. İçten içe hep suçluyordu beni atanamadığım için. Abi'm bile diyorki atanda utansın babam. Karışık oldu kusura bakmayın çok doluyum bu konuda. Kimse inanmıyordu artık bana gerçi bende çok ümitsizliğe düştüm. Yinede dua etmekten vazgeçmedim. Rabbim hayırlısıyla atanmayı banada nasip et diye... Ve ben bu sonucu yapılan dualara bağlıyorum. Doğru dürüst çalışamadım ki bu yıl. Dersane, oğlum, hamilelik....

Atanamayan kardeşlerim Allah büyük dua edin ve sabredin. Rabbim mükâfatını verecektir. Ben en güzel örneğiyim sanırım bunun. Tam pes etmişken bi kapı aralandı. Atanmama ihtimali gerçi hala var ama ilk defa bu kadar yaklaştım.

Geçen sene Şubat'ta 73 le kapattı coğrafya. Gerçi puanlar fırladı diyorlar ama umarım puanım yeter atanmaya.

4 Ağustos'ta doğuma giricem arkadaşlar bana dua edin ne olur. Ara ara geldim derdimi paylaştım hep destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
Nil sana ayrıca teşekkür ederim. Son konuma yazdıkların çok faydalı oldu. Seni tanımak isterdim. Inşallah atandığımız yerleri paylaşmak nasip olur.

Branş hakkındaki tespitin çok yerinde ve oldukca güldüm:KK34:Hayırlı olsun zumrem sevindim valla:nazar:

Kızlar galiba bende atanıyorum. 77 puan aldım hala inanamıyorum. Çocuklarımın kısmeti galiba. Durup durup ağlıyorum. Mucize gibi oldu benim için. Sınava bile girebilmem şans doğum yspabilirdim. 5 yıldır çektiğimi Allah biliyor. 1 ay önce dersaneden paramı alamadım. Sigortamı düzgün yatırmadıkları için doğum parasıda alamıycaktım. O kadar gücüme gittiki ağlaya ağlaya yollarda yürüdüm. Neden diyorum ben
Öğretmen değilmiyim. Neden emeğimin karşılığı yok. Ve yapılan saygısızlıklar. Sırf atanamadın diye öğretmen bile sayılmıyorsun. Geçici işçi muamelesi yapıyor insanlar ....

En çokta babam şaşıracak atanırsam. İçten içe hep suçluyordu beni atanamadığım için. Abi'm bile diyorki atanda utansın babam. Karışık oldu kusura bakmayın çok doluyum bu konuda. Kimse inanmıyordu artık bana gerçi bende çok ümitsizliğe düştüm. Yinede dua etmekten vazgeçmedim. Rabbim hayırlısıyla atanmayı banada nasip et diye... Ve ben bu sonucu yapılan dualara bağlıyorum. Doğru dürüst çalışamadım ki bu yıl. Dersane, oğlum, hamilelik....

Atanamayan kardeşlerim Allah büyük dua edin ve sabredin. Rabbim mükâfatını verecektir. Ben en güzel örneğiyim sanırım bunun. Tam pes etmişken bi kapı aralandı. Atanmama ihtimali gerçi hala var ama ilk defa bu kadar yaklaştım.

Geçen sene Şubat'ta 73 le kapattı coğrafya. Gerçi puanlar fırladı diyorlar ama umarım puanım yeter atanmaya.

4 Ağustos'ta doğuma giricem arkadaşlar bana dua edin ne olur. Ara ara geldim derdimi paylaştım hep destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.
Sevindim adınıza,hayırlı ugurlu olsun şimdiden,ben üç senedir bu sonucu görmeye dayanamıyorum,daha fazlası eziyet olsa gerek,bebeginize de sagsalim kavuşursunuz insallah..

Bebeğim ben sizin topiklere de bakıyorum da inşallah senin de olacak.:KK16: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Çok emek verdik,çok yıprandık.:KK5::KK14:

Arafta kalmak zor,aynı şeyi yaşıyorum,herkes bir şey zortluyor.:KK14::KK24:

Diğer konunun şokunu da hala atamadık.:KK53:

İnşallah linkam :KK16:
Aynen kuzu biri olur diyo biri olmaz diyo zor valla ya :KK31:

Çok sevindim pirayem senin adına :KK16:
Puanın güzel inşallah hayırlı yerlere atanırsın :KK16:

Dershaneden bir arkadaşımla bu sabah msjlaşmamız

Arkadaş:Nasılsın kuzum ?
Ben:iyiyim Sen nasılsın ?
Arkadaş:Ben de iyiyim kaç aldın ?
Ben:Bana sorduğuna göre sen iyi aldın galiba 74.
Arkadaş:80 canım yaaaaa İnşallah atanırız.
Ben:inşallah.kib.görüşürüz.

Bir bitmediler şunun gibiler ya.Kpss den çok böyle insanların varlığı beni bitiriyor :KK4:
Ya sabır Ya sabır...

Dershaneden bir arkadaşımla bu sabah msjlaşmamız

Arkadaş:Nasılsın kuzum ?
Ben:iyiyim Sen nasılsın ?
Arkadaş:Ben de iyiyim kaç aldın ?
Ben:Bana sorduğuna göre sen iyi aldın galiba 74.
Arkadaş:80 canım yaaaaa İnşallah atanırız.
Ben:inşallah.kib.görüşürüz.

Bir bitmediler şunun gibiler ya.Kpss den çok böyle insanların varlığı beni bitiyor :KK4:
Ya sabır Ya sabır...

Ya sabırr gerçekten ya hu en sinir olduğum şeydir yüksek alıp da ağlayanlar :KK47: bizim grupta da var 83 almış sıralamam 1000i bulur mu diyor korkuyorum diyor. hayattan soğuturlar insanı.sen takma kuzum ya.

Ya sabırr gerçekten ya hu en sinir olduğum şeydir yüksek alıp da ağlayanlar :KK47: bizim grupta da var 83 almış sıralamam 1000i bulur mu diyor korkuyorum diyor. hayattan soğuturlar insanı.sen takma kuzum ya.

Yok kuzum takmıyorum da insan ister istemez sinir oluyor:KK4:
Lafı yapıştırdım ama ben de tabi anlarsa :99:
Bizim grupta da 81 aldım atanırmıyım sizce yazanlar bile var.
Yemin ediyorum sabır denemesi yapıyorlar üstümüzde.

Geçen sınavda benim topiğimde bana ağlayıp sızlayanlar atandı şimdi benim arkamdan konusuyor büyüdüler ya benden üstünler ya hani.:KK47:
İnsanlardan nefret eder hale geldim
İnşallah hepimiz atanırızda cümle alem mors olur :KK47:

Son düzenleme:
Yok kuzum takmıyorum da insan ister istemez sinir oluyor:KK4:
Lafı yapıştırdım ama ben de tabi anlarsa :99:
Bizim grupta da 81 aldım atanırmıyım sizce yazanlar bile var.
Yemin ediyorum sabır denemesi yapıyorlar üstümüzde.
aynen kuzu ya
Geçen sınavda benim topiğimde bana ağlayıp sızlayanlar atandı şimdi benim arkamdan konusuyor büyüdüler ya benden üstünler ya hani.:KK47:

ben de badem valla bu hayatın acıması yok:KK14:

inşallah badem inşallah.Böyle kişiliksiz insanlardan ööğğ geldi :KK47:
Ya tamam benle bir samimiyeti olsa neyse.80 almış reklamını yapıyor işte.
Benim içime öküz oturmuş kızın yaptığına bak.Otur aldığın puana sevin reklam yapacağına :95:

bade kuzum insallah emeklerımızın karsılıgını alırız
hayatımda ılk defa bır sınava bu kadar cıddı hazırlandım
sende bu yıl daha tecrubelı hazırlandın
ve insallah şansta yanımızda olur

hadi şimdi hep beraber
[h=1]All İzz Well :KK52:[/h]

tubacım .tam arada bi puan almışsın..geçen sene 75 küsürle kapattı bizim branş..umuyorum sende gidersin..bu sene şubatta alım olacak diye okudum bi yerlerde..eylül olmadı şubatta inş yerleşirsin kuzum...

türkçede 77 puan yeterli değilmi mantarcım.geçen sene kaçta kapandı sizin branş..

zümrem çoook sevindim...seninki garanti artık..haritadan yer beğen..kuzum, alanı çok iyi yapmışsın maşallah...bu arada damganın alan videolarının faydasını gördünmü

ah bee çıtırım sen de atanmazsan artık kahrolurum...aldığın puan çok güzeldi ama alanda zümreler bastırmış galiba...

kızlar dualarım sizlerle umarım buraya atandığınız yerleride yazdığınız günü görürüz..
kalan ben gibi umutsuzlar da seneye hep beraber devam inş..

Kuzum yeterli gibi çok şükür.Geçen sene ilk atama 73de 2.atama 71de kaldı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok hayırlı olsun fısığım.Çok sevindim.:KK70::)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X