2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kızlar açıklanmış sınav.

çok şükür bin şükür seni bana verene....
Baktım göremedim ben siz hangi sınavı söylüyorsunuz?:44:
Ben hiç anlamıyorum kuzum ya bu işlerden :KK17:

Dinde umutsuzluğa yer yok ablam tabi ki umutlu ol :KK16:
Twitterda çok aktifim :KK1: Ne yapayım zümrem ya yıllardır Sosyal Bilgilerin yüzü gülmedi kontenjandan yana :KK50:
Bu arada sen yat dinlen ben senin yerine de atarım twit :KK19:

Ayy açıklasınlar kurtulalım ya belissam :KK14:
Korkunun ecele faydası yok :KK1:
aynen kuzum ya :KK14:

Kızlar, sonuclar acıklanmıs.
Hatta yakın bır arkadasım baktı bıle sonucuna.
Hayırlısı olsun ınsallah.

29 netim var kızlar p1079 du 74 almışım.
Geçen sene en son 75 te kalmıştı.Hayırlısı bakalım.
Yalnız İftardan sonra açıklasalardı be millet arayıp duruyo boğazım kurudu laf anlatmaktan :KK43:

Yalnız İftardan sonra açıklasalardı be millet arayıp duruyo boğazım kurudu laf anlatmaktan :KK43:

29nete düşük gelmiş kuzum ya Allah büyük inşallah en geç şubat da olsa atanırsın ne diyim

Benim sonuç kötü yazmak istemiyorum:KK14::KK14::KK14:

Kütahya kısa dönem :KK16:
Babam da orda yapmış askerliğini :79:

Benim sevdicek de acemi Burdur merkez,usta Edirne/Süloğlu...:KK31::KK31:

Kızlar hayırlı olsun.:KK16:İnşallah sevdicekleriniz hayırlısıyla askerliklerini yapar da sizler de yuvalarınızı kurarsınız tez vakitte.:KK16:

Kuzum puanın iyi bence.Daha branş sıralamaları açıklanmadı, kontenjanlar açıklanmadı.İnşallah hepimiz atanırız.:KK16:
Benim p121im 77.İyi mi kötü mü bilmiyorum.:44:Bekleyip göreceğiz.İnşallah atanabilirim ben de.:KK16:

Kızlar hayırlı olsun.:KK16:İnşallah sevdicekleriniz hayırlısıyla askerliklerini yapar da sizler de yuvalarınızı kurarsınız tez vakitte.:KK16:

Kuzum puanın iyi bence.Daha branş sıralamaları açıklanmadı, kontenjanlar açıklanmadı.İnşallah hepimiz atanırız.:KK16:
Benim p121im 77.İyi mi kötü mü bilmiyorum.:44:Bekleyip göreceğiz.İnşallah atanabilirim ben de.:KK16:

mantarım inşallah atanırsın puanın hayli hayli yeter. ben rengina sen belki tanımadın nick değiştirdim.
benim zaten olmadı ama bu topikte herkesin atanmasını gerçekten cok istiyorum. Allah hepimize yardım etsin.
Ben cıkayım.

mantarım inşallah atanırsın puanın hayli hayli yeter. ben rengina sen belki tanımadın nick değiştirdim.
benim zaten olmadı ama bu topikte herkesin atanmasını gerçekten cok istiyorum. Allah hepimize yardım etsin.
Ben cıkayım.

İnşallah kuzum hep birlikte atanırız.:KK16:Ben seni tanıdım kuzum.Geçmiş sayfaları okudum oradan biliyorum rumuz değiştirdiğini.Amin rabbim hepimize yardım etsin.:KK16::KK16:

29nete düşük gelmiş kuzum ya Allah büyük inşallah en geç şubat da olsa atanırsın ne diyim

Benim sonuç kötü yazmak istemiyorum:KK14::KK14::KK14:

canım sıkma canını, çıkmadık candan umut kesılmez
sıralaman kac kadro acılacagı bellı degıl daha
ınsallah atanırsın
İnşallah badem :KK16:

evet kuzum 29 nete düşük ama bizim bölümün örtalama 25 :KK31:

hayırlı olsun kuzum
sevindim :KK16:

canım sıkma canını, çıkmadık candan umut kesılmez
sıralaman kac kadro acılacagı bellı degıl daha
ınsallah atanırsın

hayırlı olsun kuzum
sevindim :KK16:

sağol safranım inşallah senın de atandıgının haberini alacagız.

öptüm sizi canlarım

Mantarım puanın çok güzel.Hadi hayırlısı inşallah atanırsın :KK16:

X