2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

açılış yine benden kızlarr

sedefcim ne güzel yazmışsın.bence de olumsuz,belirsiz haberleri burada paylaşmayalım.ne zaman ki kesinleşir yasal bir dayanağı olur o zaman yazarız çevredekiler yeterince olumsuz şeyler söylüyolar buranın farkı olsun de mi

dün mat. çalıştıktan sonra uzman kariyer çek kopart testten gelişimle ilgili büttün soruları çözdüm.geriye 10 karma kaldı.bugün onlar da bitcek gerçi bugün istediğim gibi çalışamayabilirim okula gidicem,kardeşime kadıköyden kitap alıcam ama mutlaka mat.ten antrenmana devam edicem.ucunu bırakmak bana yakışmazz uzmankariyein öğrenme testlerini de bitirmek istiyorum vakit kalırsa öytye bakmak istiyorum..oooo ne çok şey istiyorum ben yaaaa gönül isterdi ki dışarı çıkmasam hep evde olsammm

kızz sen gene mi geldin ya da sen o muydun bi pdrci vardı burda ilk sayfalarda gelmişti bende üstüne panter gibi atlamıştımben şakasına takılıyorum tabi pdrci arkadaşlara ama kusura bakma da bu yazdığına şakasına cevap veremeceğim buraya sorduğun gibi soru sorulması gayet normal senin sorunda normal ancak bana açıkçası batan kısmı sonunda pdrci olduğunu belirtmen oldu, şu sebepten dolayı; hepimiz biliyoruzki pdrciler 30larla 40larla atanıyorlar yani senin burada böyle bir şey söylemen atanmak için en az 90 alması gereken branşlarla biraz dalga geçmek gibi oldu, endişen yersiz arkadaşım en azından 2-3 yıl için pdrye çok ihtiyaç var yeni sistemden dolayı o nedenle ataması çok oluyor hadi bi kısıtlamaya gidildi diyelim puanı en fazla 70e yükselir hala 90a 20 puan var görüyorsun değil mi, sizinde başka konularda dertleriniz(pdr alanı olarak) vardır ama atanma gibi bir derdiniz olmadığından( pdr alanı olarak) lütfen öyle bir derdiniz varmış gibi dertlenmeyin kendi adıma direk üstüme alınıyorum, hassasım ve bu yazdığımı kişisel algılama lütfen genel olarak yazdım senin soruna denk geldi sadece

günaydın.. mutlak değeri bitirdim zor gelmişti başta ama soru çözümleriyle daha iyi anladım...

macaroncum bi gün senden önce kalkıp sana kırmızı halı sermek istiyorum. erken kalkanlara acayip imreniyorum bravo valla ben de bugün 10 da kalktım bu benim için büyük başarı. ama niye kalktım eve ustalar gelcekmiş pehh bıktım tadilattan
ahh ahh keşke hep evde olsak benim de bugün okulum açılıyo, öğleden sonra dersim var sözdeeee, gidicem ama hoca bırakırsa eve gelicem
benim bugünkü planım
x yayıncılık öğrenme psikolojisi 2. ünite okuncak. (kitap 76 sayfa zaten )
gelişim ve öğrenmeden karma test çözülcek
coğrafya tekrarım bitmişti, yine en baştan yeni tekrara başlancak. bu sırada uzmanın modüler soru setindeki tertemiz coğrafya kitabı kirletilmeye başlancak.
ve kartüşüm dolduysa onu alıcam ve ofisokuldan hocanın testini çıkarıp çözücem ve yapamadıklarımı dinlicem.

Katılıyorum.Ve cidden ben de bu konudan rahatsızlık duyuyorum.

Kesinlikle katılıyorum,moral bozmamamız gereken bir zamanda,motivasyonu en yüksek tutmamız gereken bir dönemdeyiz,birbirimizi motive etmek dururken daha çok moral bozmayalım,ülkemde ne olacagı hiç belli olmuyor hepimiz bekleyip göreceğiz,tabiki elimizden geleni yapalım ki kafamızı duvarlara vurmayalım

mrb.. çarpanlara ayırma ve oran orantı konuları bitti... testlerle konuları iyice pekiştirdikten sonra başka konuya geçerim inş. . yarın izinli olduğum için ders çalışamam ev işleriyle uğraşırım...birazda kocişle ilgilenirim.. yarın ben evdeyim diye damlar erkenden ... başımın tatlı belası...

MERHABA

Türkçeci arkadaşlara haberim var:

alan değiştirme ve özür grubundan korkuyorduk ya, enn fazla 1000 kişi olurmuş ama görünen o ki 300 lerde falan kaldı. son durum bu. Bakan geçenlerde açıklama yaptı. en çok alım ve ihtiyaç 4 branşta Türkçe, matematik sosyal fen. Türkçe den bu yıl da 4000 alım bekleniyor. en fazla 1000 kadroyu alan değiştirenler ÇALMIŞ olsa, yine 3000 lerde bir alım olacak DENİYOR

inşallah diyorum...

bu arada bu alan değişikliği başta sadece norm fazlası sınıf öğretmenlerine geldi, haklı olabilirlerdi. ama sonradan yol geçen hanına döndü. lisede çalışan edebiyat, ingilizce ve almanca öğretmenleri de sırf liselilerden bıktıklarından ya da daha iyi bir şehire gitmek için ortaokul Türkçe kadrolarına geçmeye başladılar. bundan korkuyyorduk haklı olarak fakat sayılar gösteriyor ki 1000i bulmayacak inşallah.

haa geçenlere de hakkım helal değildirbiz açıkta kalalım, onlar keyif için yerimize geçsin

haha sınav yaklaştıkça erken kalkarsın o zaman halımı isterim okulun hayırlı olsun canım.geçen yıl senin gibi son sınıfta olan biri olarak söyleyebilirim ki esas derslerinden çok kpssye odaklan.onlara çalışma demiyorum geçicek kadar alsan yeter,önemli olan atanman hatta bazı derslerde yanına test götür gizli gizli çöz

coğrafyaya 2. tekrara geçmişin yaw ne hızlısın kız senn maşallahh

raporuma gelince:

birkaç saat önce eve geldim.okul işlerimi halledemedim öğrenci işlerinden nefret ediyorum yolda 2-3 yaprak test çözdüm ..eve gelince de antrenmanlarla mat kitabının başına oturdum çarpma bölme konusunu işledim.yaptıkça öyle seviniyorum kiii

ayy kızlar ne kadar ilerlemişsiniz maşallah:)) ben de size yetişmeye çalışacağım tek bitirdiğim ders öğrenme psikolojisi. bugünde ondan deneme, karma test çözeceğim umarım:)

cnm güldürdün beni ama bu kpss resmen insanın beynini hapis alıyorr
ben de bu aralar yıllık plan vs uğraştığım için pek ugrayamadım siteye,kafam baya yoğun am ayrn boş günüm e bir de doğum günüm sözlümle geçircem günümü
öpüyorum hepinizi, motvasyonumuz eksilmesin inşallahh

Leylass branşın ne canım?

kızlar bugün planladıklarımın hiçbirini yapamadım
ustalar öğleden sonra geldi, akşam 8 de gittiler, ee ondan sonra da biz annemle temizliğe daldık tabii
okula derse gittim ama hoca gelmedi, bu hafta okula gitmicem hocalar yok
macaroncum önerilerin için çoookkk sağol, ben de aynen öyle düşünüyodum. mesela bu hafta okula gitmicem. 1 hafta boşum. bu 1 haftayı da iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
cuma dershanede matematik sınavım varmış, ona gidicem bakalım sınıfları belirliceklermiş matematiğe göre, matematiğe de hiç çalışmadım ya hayırlısı
hepinize

günaydınnn bugün cafeyi ben açayım dedim kızlaröğleden sonra sinemaya gidicemmmm o nedenle öğleye kadar çalışayım dedimhepinize kolay gelsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…