ya ben geçen bir haber okudum sanırım burda da tartışılmış. 4 ana branş daha çok atanacakmış vs. Bu olayın son durumu nedir kızlar beni aydınlatır mısınız? bu arada branşım rehberlik. eskiden her atama haberinde en çok rehberlik vs diyordu şimdi bizden bahsetmedi çok tedirgin oldum.
kızz sen gene mi geldin ya da sen o muydun bi pdrci vardı burda ilk sayfalarda gelmişti bende üstüne panter gibi atlamıştımben şakasına takılıyorum tabi pdrci arkadaşlara ama kusura bakma da bu yazdığına şakasına cevap veremeceğim buraya sorduğun gibi soru sorulması gayet normal senin sorunda normal ancak bana açıkçası batan kısmı sonunda pdrci olduğunu belirtmen oldu, şu sebepten dolayı; hepimiz biliyoruzki pdrciler 30larla 40larla atanıyorlar yani senin burada böyle bir şey söylemen atanmak için en az 90 alması gereken branşlarla biraz dalga geçmek gibi oldu, endişen yersiz arkadaşım en azından 2-3 yıl için pdrye çok ihtiyaç var yeni sistemden dolayı o nedenle ataması çok oluyor hadi bi kısıtlamaya gidildi diyelim puanı en fazla 70e yükselir hala 90a 20 puan var görüyorsun değil mi, sizinde başka konularda dertleriniz(pdr alanı olarak) vardır ama atanma gibi bir derdiniz olmadığından( pdr alanı olarak) lütfen öyle bir derdiniz varmış gibi dertlenmeyin kendi adıma direk üstüme alınıyorum, hassasım ve bu yazdığımı kişisel algılama lütfen genel olarak yazdım senin soruna denk geldi sadece
kelebekim35
asya32
nirdesiniz yavvv hade bakem bugün başlıcaktınız sizzz
macaroncum bi gün senden önce kalkıp sana kırmızı halı sermek istiyorum.erken kalkanlara acayip imreniyorum bravo valla ben de bugün 10 da kalktım bu benim için büyük başarı. ama niye kalktım eve ustalar gelcekmiş pehh bıktım tadilattan
ahh ahh keşke hep evde olsakbenim de bugün okulum açılıyo, öğleden sonra dersim var sözdeeee, gidicem ama hoca bırakırsa eve gelicem
benim bugünkü planım
x yayıncılık öğrenme psikolojisi 2. ünite okuncak. (kitap 76 sayfa zaten)
gelişim ve öğrenmeden karma test çözülcek
coğrafya tekrarım bitmişti, yine en baştan yeni tekrara başlancak. bu sırada uzmanın modüler soru setindeki tertemiz coğrafya kitabı kirletilmeye başlancak.
ve kartüşüm dolduysa onu alıcam ve ofisokuldan hocanın testini çıkarıp çözücem ve yapamadıklarımı dinlicem.
leylasçım sana ne anlatçamşu nihan hoca ders anlatırken hani bana bak bak bana dinle beni falan diyo ya sürekli, ben akşam rüyamda onu gördüm. bana ''bana bak bana rüya görme zamanı değil, aç videomu izle, beni dinle, rüyaya bakma bana bak gebertirim seni coğrafyadan full yapmazsan'' diyodu kadın beynime işlemiş uyandım bi kere, baktım saat 5. uykum da bi anda açıldı yani dinlesem tam süper olurdu ama eşek kafalı ben tekrar uyumayı tercih ettim
cnm güldürdün beni ama bu kpss resmen insanın beynini hapis alıyorr
ben de bu aralar yıllık plan vs uğraştığım için pek ugrayamadım siteye,kafam baya yoğun am ayrn boş günüm e bir de doğum günüm sözlümle geçircem günümü
öpüyorum hepinizi, motvasyonumuz eksilmesin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?