aynen tatlım ben okulda hiçbir şey öğrenmemiş, o kadar farklı güzel şeyler öğreniyorum ki 3 yıldır boşa okumuşum. zaten ilk bölümden bişey öğretmiyolardı bari eğitimden öğretseydiler. aman neyse biz de bu açığı kendi çalışmalarımızla kapatıcaz evelallahtürkmengelini programına hızlı girmişşin.bravoo
ben de bugün öyt'den ögretim yöntemlerine çalışmaya başladım.okulda eğitim bilimleri adına hiç bişi öğrenememişim.çalışmaya başladığımdan beri daha iyi anlıyorum.hedefim bu akşam ögretm yöntemlerini bitirmek
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da öyle heyecanla beklenen atama hiç beklediğiniz gibi değilmiş.
atandım ve tamamen hayal kırıklığı..
o kadar puanımla gittiğim yer küçücük bir ilçe..
kaloriferli ev bulmak büyük sorun
canım sıkıldı şurda bi dolanayım bi yerde oturup çay içeyim diyeceğin yer yok
okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın
hergün ağlıyorum, o kadar hayalini kurduğum şey bu muymuş diyorum
daha ilçeye yerleşmedim evimdeyim gidince ne olacak bilmiyorum
tek iyi yanı evime 1 saat uzaklıkta olması.
1 saat uzaklıkta neden gelip gitmiyorsun derseniz evden ilçeye ilçeden okula gitmek 1,5 2 saati buluyor ve benim tüm derslerim dolu gitmek gelmek çok yorucu oluyor
okuldan 4te çıkarsın ama kışın eve gitmen 6.30, 7yi bulur diyolar, mecburen orda ev tutmmak zorundayım
daha başlamadan neden burdayım diyorumçokk mutsuzumm
Kızlar bi sorum var
İsrailin gazzeyi işgal edip masum insanları öldürmesini protesto etmek için Ankara Kızılay meydanındaki gösteriye katılacağını söyleyen onur ile ona ‘’gazzede yaşayanlar akrabaların mı, sanane?’’ diyen arkadaşı Kenan’ın; kohlberge göre içinde bulundukları ahlaki gelişim evreleri aşağıdakilerin hangisinde doğru verilmiştir?
onur - kenan
A)evrensel ahlak ilkeleri - saf çıkarcı
B)evrensel ahlak ilkeleri - kişiler arası uyum
C)toplumsal sözleşme - saf çıkarcı
D)toplumsal sözleşme - kişiler arası uyum
E)kanun ve düzen - saf çıkarcı
Kızlar atanma ümidiyle geçen sene epey yoğun geçmişti.
Okul kurs derken yeterli puan alamadım.
Kasıma kadar kurs taksitleri devam edecek .Babamda yeter artık kurs falan yok dedi.
Bu sene sınav daha zor olacakmış.Ve alan sınavı....
Sizce evde bol bol çalışıp 90 puan alabilirmiyim.Branşımdan ötürü bu puan gerekli malesef...
Geçen seneden birçok set kitabımi,notlarım,kulanılmamış soru bankalarım var.Videolar indirdim.Dışarıdan denemelere girerim diyorum.
90 gibi bir puan hayal mi olur.???
canım bu defterlerden ben de sipariş edeym diyorum ama içereğii nasıl püf nokta ve özet mi bahsedermiisn birazyok canım hiç zahmet etme.
ama düşünmen çok güzel, teşekkür ederim. bu öğretmenin not defterleri ço işime yarıyor. halledeceğim inşallah
ayy tatlım teşekkür ederim öyle güzel açıklamışsın ki biz bu soruyu yanlış olduğunu düşündük ve a dedik aslında cevap b. gerçekten de dediğin gibi sadece ben kenanı çıkarcı düşündüm akrabaların değilse ne çıkarın olucak ki gibilerinden..cvp b mi? evrensel ahlak da önemli olan insandır ve her şeyden değerlidir.bir insanın hayatı söz konusu ise eczaneden ilaç çalınabilir kurallar çiğnenebilir çünkü öncelik insanın.kişiler arası iyi çocuk da ise belli bir grubun gözüne girme,takdir edilme,onay alma önemlidir.soruda da akrabaların mı sanane diyen çocuk akrabaları olursa takdir edileceği grupta örnek insan olacağını düşünüyor.iyi çocukda önemli olan unutmayın akraba eş dost arkadaş vs...önemlidir.
canım bu defterlerden ben de sipariş edeym diyorum ama içereğii nasıl püf nokta ve özet mi bahsedermiisn biraz
ayy tatlım teşekkür ederim öyle güzel açıklamışsın ki biz bu soruyu yanlış olduğunu düşündük ve a dedik aslında cevap b. gerçekten de dediğin gibi sadece ben kenanı çıkarcı düşündüm akrabaların değilse ne çıkarın olucak ki gibilerinden..cvp b mi? evrensel ahlak da önemli olan insandır ve her şeyden değerlidir.bir insanın hayatı söz konusu ise eczaneden ilaç çalınabilir kurallar çiğnenebilir çünkü öncelik insanın.kişiler arası iyi çocuk da ise belli bir grubun gözüne girme,takdir edilme,onay alma önemlidir.soruda da akrabaların mı sanane diyen çocuk akrabaları olursa takdir edileceği grupta örnek insan olacağını düşünüyor.iyi çocukda önemli olan unutmayın akraba eş dost arkadaş vs...önemlidir.
canım bu defterlerden ben de sipariş edeym diyorum ama içereğii nasıl püf nokta ve özet mi bahsedermiisn biraz
90 puan önce hayaldir sonra plandır, hedeftir. bunu hedefin yapmak senin elinde canım
bence evde daha verimli çalışırsın yani ev ortamın nasıldır bilmiyorum ama bana sorarsan keşke okul derdim olmasa da evde çalışsam derim.
internet bi kere en başta nimet bizim için şu ders videoları falan. dershane hakikaten evimize geldi. ayrıca dershaneye vericeğin taksitlerle kendine ne kitaplar alırsın. netten uygun fiyatlı kitaplar bulursun.
ben bu yıl 4. sınıfım ve düşün okul staj ödevler + bi de dershaneye yazıldım. ona gidicem haftasonları ve sırf ilk defa giricem de sistemli olayım diye dershaneye yazıldım yoksa bana ders çalışma konusunda yardımcı olacak şeyler, ev ortamım kitaplarım ve ders videolarım.
iş bizde bitiyor, her şey bizim elimizde.
inanırsak yaparız. 90 üstü çıkaran ve dershaneye gitmeyen bir sürü kişi var. neden biz de onlardan biri olmayalım ki?
ayy tatlım teşekkür ederim öyle güzel açıklamışsın ki biz bu soruyu yanlış olduğunu düşündük ve a dedik aslında cevap b. gerçekten de dediğin gibi sadece ben kenanı çıkarcı düşündüm akrabaların değilse ne çıkarın olucak ki gibilerinden..
canım ben birazdan foto çekip koyayım buraya o zaman görürsün içeriğini de hem
rica ederim cnm ne demek.dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.yardımcı olabildiysem ne mutlu.bu arada güzel soruymuş hangi yayın? branşınız ne?
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da öyle heyecanla beklenen atama hiç beklediğiniz gibi değilmiş.
atandım ve tamamen hayal kırıklığı..
o kadar puanımla gittiğim yer küçücük bir ilçe..
kaloriferli ev bulmak büyük sorun
canım sıkıldı şurda bi dolanayım bi yerde oturup çay içeyim diyeceğin yer yok
okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın
hergün ağlıyorum, o kadar hayalini kurduğum şey bu muymuş diyorum
daha ilçeye yerleşmedim evimdeyim gidince ne olacak bilmiyorum
tek iyi yanı evime 1 saat uzaklıkta olması.
1 saat uzaklıkta neden gelip gitmiyorsun derseniz evden ilçeye ilçeden okula gitmek 1,5 2 saati buluyor ve benim tüm derslerim dolu gitmek gelmek çok yorucu oluyor
okuldan 4te çıkarsın ama kışın eve gitmen 6.30, 7yi bulur diyolar, mecburen orda ev tutmmak zorundayım
daha başlamadan neden burdayım diyorumçokk mutsuzumm
ayy tatlım teşekkür ederim öyle güzel açıklamışsın ki biz bu soruyu yanlış olduğunu düşündük ve a dedik aslında cevap b. gerçekten de dediğin gibi sadece ben kenanı çıkarcı düşündüm akrabaların değilse ne çıkarın olucak ki gibilerinden..
canım ben birazdan foto çekip koyayım buraya o zaman görürsün içeriğini de hem
sağolun kızlarr
hani insan birşeyi çok isteyince çok hayal edince olmazmış ya aynen o durumdayım şimdi.. böyle söyleyen arkadaşlarıma kızardım ne güzel atanmışsın daha ne istiyosun benim halime bak falan diye ama şimdi yaşayınca hak verdim onlara.. o kadar kötü durumdayım kidaha okul başlamadan psikolojim bozuldu 3gün gittim geldim okula üzüntüden hastalandım boğazıma indi, kafam kazan gibi inşallah alışırım. zaten alışmaktan başka bi seçeneğim de yok
evet canım önceliğin program yapmak olsun. yani öyle saatiyle vs. diye kasma ama en azından o gün ya da o hafta neleri çalışacağını mutlaka belirle. leylasçığımın eklediği eklentide çok güzel şeyler çalışma stratejileri yazıyorÇok teşekkür edrim canım benim çok motive edici oldun .
Öncelikle bir program edinmeliyim galiba ...
Geçen sene dershaneye gittim ama her hoca verimli değildi zaten.
Kitaplar daha iyi bazen .Hele eğitim bilimlerinde çok çelişiyorlar.
Şubattan sonra denemelere girerim .
Öncelikle şu palı çıkarmak.
Çok sağol canım benim :)))
ahh canım benim ya kıyamam. yaşadıkların çok doğal bence. yani kim bilir biz de öyle olucaz baştan çok sevinicez ama sonra sevincimiz kursağımızda kalıcak belki de.. ama her şeye rağmen atanmak paha biçilemez. çok güzel bi konumdasın her şeye rağmen. ki kendi emeklerinle ve çok güzel bi puanla. belki de öğrencilerinle mesleğinle o olumsuzlukları zamanla görmemeye başlıcaksın.sağolun kızlarr
hani insan birşeyi çok isteyince çok hayal edince olmazmış ya aynen o durumdayım şimdi.. böyle söyleyen arkadaşlarıma kızardım ne güzel atanmışsın daha ne istiyosun benim halime bak falan diye ama şimdi yaşayınca hak verdim onlara.. o kadar kötü durumdayım kidaha okul başlamadan psikolojim bozuldu 3gün gittim geldim okula üzüntüden hastalandım boğazıma indi, kafam kazan gibi inşallah alışırım. zaten alışmaktan başka bi seçeneğim de yok
çok iyi yapmışsın fıstığım, yavaştan eğitime başlamak gerek :13:Gelişimi tekrar ettim ben de.
canım soru ihtiyacın modüler set soru bankasından. branşım sınıf öğretmenliği, tekrar teşekkür ederimrica ederim cnm ne demek.dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.yardımcı olabildiysem ne mutlu.bu arada güzel soruymuş hangi yayın? branşınız ne?
çok memnunum canım, fotoları şimdi akşam çektiğim için pek net değil ama idareediver, en azından bi fikrin olur. kalın kalın kitaplar gibi değil, ama özet şeklinde de üstünkörü geçilmemiş. kapsamlı özet diyebilirimtamam cnm sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları,en nihayetinde kalıcı oluyor değil mi okudukların ? memnunsun yani dimi cnm ?
sedefcim problemlere kadar ekleyebilirsin beni matematikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?