• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bende bu sene gırdım seneye alanda gırecem ıktısat 2014 e de hazırlık olacak merkezı atama ıstıyorum:D

ben de geldiiim:) bi türlü düzenli çalışmaya başlayamadım ben ya bi eğitim çalışıyorum bırakıyorum tarih çalışıyorum sonra vazgeciyorum eğitimi bitirim diyorum ne yapsam bilemedim yani:( sen eğitim çalışmıyomusun sedefonur ? umarım bi gün düzenli çalışcam:))

bende bu sene gırdım seneye alanda gırecem ıktısat 2014 e de hazırlık olacak merkezı atama ıstıyorum:D
merhaba canım hoşgeldin :16:
belki bu yıl da atanırsın, belli mi olur, olmazsa bile diğerlerinde eminim başarırsın :34:

ben de geldiiim:) bi türlü düzenli çalışmaya başlayamadım ben ya bi eğitim çalışıyorum bırakıyorum tarih çalışıyorum sonra vazgeciyorum eğitimi bitirim diyorum ne yapsam bilemedim yani:( sen eğitim çalışmıyomusun sedefonur ? umarım bi gün düzenli çalışcam:))

hoşgeldin canım :16:
o zaman bi değişiklik yapıp yarından itibaren düzenli çalışmaya başlıyosun ve burada programlı bir şekilde devam ediyoruz tamam mı canım :10:
canım benim tarihim çok kötü, o yüzden ben tarihten başladım. eğitim bilimlerine tarih ve coğrafya bittikten sonra başlamayı düşündüm. bana göre bi bölümü bitirmeden diğer bölümle birlikte çalışmak hem biraz kafa karıştırıcı, hem de unutmaya yol açıyor.
bir de eğitimden hiç temel yok, ona başlarsam uzun sürer diye düşündüm, tarihim her ne kadar kötü de olsa az çok össden aşina olduğumuz bi ders, ee eğitimde 6 ders var, tarih daha kısa sürer diye tarihten başladım, tarih bitince tarihten sorularıma ve tekrarlarıma devam edip bi yandan da coğrafyaya başlamayı düşünüyorum :34:

yarın yeni bi gün olacak o zamn:) benimde tarihle pek aram yok canm çalışınca da unutuyorum zaten diye bırakmıştım ama aslında üzerne düşmek lazım tarihin ..
o zamn canm burdan yazarm çalıştkça bende birbirimizi destekleriz . tarih e hangi yayından çalışıyosun canm?

yarın yeni bi gün olacak o zamn:) benimde tarihle pek aram yok canm çalışınca da unutuyorum zaten diye bırakmıştım ama aslında üzerne düşmek lazım tarihin ..
o zamn canm burdan yazarm çalıştkça bende birbirimizi destekleriz . tarih e hangi yayından çalışıyosun canm?

canım evet tarih çok nankör bi ders, hemen unutuluyo, ama bak tekrar etmeyince çalıştığın zamana emeklerine yazık değil mi? unuttuktan sonra tekrar çalışmak yerine, unutmadan devamlı üstünden geçsen kafan da yorulmaz.
ben uzaktan eğitimden tarih videosu dinliyorum, dinlediklerimi ajandama not alıyorum. sonra ajandamı bir defa okuyup ihtiyaçın soru bankasından konuyla ilgili test çözüyorum canım :31:

doğru diyosun canm ben şu uzaktan eğitimi indirim oyle çalışim. düzenli çalışmanın vakti geldi artıkk

tarihte hakan dede anlatıyor ve gerçekten mükemmel anlatıyor, ilk defa tarihi anlıyorum diye seviniyorum :8:
biraz kadınlara karşı ezici bir tavrı var gibi geldi bana ama adamın kişiliği beni ilgilendirmez, dersi süper anlatıyor, ben ona bakarım :51:

bugün tarihin 2. konusundan testlerimi de çözdüm. görev tamamlanmıştır :74:

merhabalarr:))bende 2013 de ilk defa gireceğim açıkçası bende bir karmaşa içindeydim nerden başlasam vs die

merhaba canım :16:
bence en zorlandığın ders hangisiyse onunla başla, daha sonra onda bi ilerleme yaptığında ya da o dersi bitirdiğinde, diğer dersleri de onun tekrarları beraberinde götürebilirsin :34:
bir de bi kere başlayınca gerisi geliyor. ee 1 seneden az vaktimiz kaldı, bi yerden başlamak gerek :15:

evet evet bunun bilincindeyim de iştee tatil,ramazan falan derken bir trlü ksmet olmadı ama bu başlıkla inş bende başlrım:)ben sayısal çıkşlıyım aynı şklde benmde tarih,coğrafya temelim yok onlardan bir alt yapı yapsam çok iyi olur

evet evet bunun bilincindeyim de iştee tatil,ramazan falan derken bir trlü ksmet olmadı ama bu başlıkla inş bende başlrım:)ben sayısal çıkşlıyım aynı şklde benmde tarih,coğrafya temelim yok onlardan bir alt yapı yapsam çok iyi olur

ben de tm çıkışlıyım canım, benim de türkçe ve matematikten sorunum yok, türkçeden sadece dilbilgisine bakıcam, matematikten de 1 er kez konu dinleyip test çözücem. ama tarih coğrafya ve vatandaşlığın önce temel edinilcek şekilde çalışılıp sonra da günlük haftalık tekrarlarla hafızada tutulup sorularla pekiştirilmesi lazım, en azından benim için :1:
şimdilik tarihle ilerliyorum, sonra coğrafyaya başlıcam, vatandaşlığı tembellik yapıp dershane zamanına bıraktım :1:

aynı şeklde canım benmde türkçe ve matematik sorunlu değil:) bende diğerlerini dershneye bırakmyı düşünüodum:D BNde yarından itibaren başlıyayım ya bu konuyu burda görmem iyi oldu valla:))ben konu anltımlı kitaptan ilerleyip test çözerek çlşmayı planlıyorum..eğitimde öle yapmıştım bir ara ii de olmuştuu:)

aynı şeklde canım benmde türkçe ve matematik sorunlu değil:) bende diğerlerini dershneye bırakmyı düşünüodum:D BNde yarından itibaren başlıyayım ya bu konuyu burda görmem iyi oldu valla:))ben konu anltımlı kitaptan ilerleyip test çözerek çlşmayı planlıyorum..eğitimde öle yapmıştım bir ara ii de olmuştuu:)

süper bi karar bu o zaman yarın canlanıyoruzzzz :52:
canım bu arada hangi dershaneye yazıldın?

Son düzenleme:
evet evett çok ili olur umarımm her şey:))ah şu dershane konusuuu :(( ben onu daha halledemdim ama ihtiyaç yada pegeme kaydolcam bu hafta içi bakalım..sen canım peki??

evet evett çok ili olur umarımm her şey:))ah şu dershane konusuuu :(( ben onu daha halledemdim ama ihtiyaç yada pegeme kaydolcam bu hafta içi bakalım..sen canım peki??

canım benim yaşadığım ilde ihtiyaç, odak ve fem akademi var. ben ihtiyaca yazıldım. memnun kalır mıyım bilmiyorum, seni etkilemek istemem, bi fikrim yok çünkü ekimde başlıcak dersler. ama ihtiyacın kitapları ha-ri-kaaa.. ve uzaktan eğitim üyeliği veriyolar, ben o yüzden ihtiyaca yazıldım. tabii şöyle bi durum da var. hangi dershaneye yazılırsan yazıl zaten istersen ihtiyacın kitaplarını extradan alabilirsin, bir de uzaktan eğitim videolarının 2009 kayıtları nette var, onları da ordan indirerek izleyebilirsin. bilmiyorum ama bana yazıldığım zaman ihtiyaç femden daha yakın geldi, iş bizde bitiyor aslında, benim dershaneye yazılma amacım belirli bi program çizip o yolda disiplinli bi şekilde ilerlemek. bir de ilk defa sınava gircem, temelim yok. bu yüzden gerekir diye düşündüm canım :34:

selam kızlar bende 2013 te kpss ye gircek mağdurlardan birisiyim :) ilköğretim matematik öğretmenliği 4.sınıftayım

hoşgeldin canım :16:
ayy ne güzel yalnız değilmişim :29: hepimiz birlik olup 2013 de bu işi halledicez inşallah :15:
bu arada meslektaşız sinemcim :13:

hoşgeldin sinem91:)
kesinlkle canım ben de ilk grceğim için sistmli olsun die yazılcam dershnye insanın kendisnde bitior gerçekten bu kaçnılmaz;)ihtiyaç set var bnde de ,eğitim kitaplarını sınv dnmlerimde çok severek kullndım.. baklım hayrlsı dershane de :)

Back