gelirim sen yaparsında gelmem mi canım sen hangi şehirdeydin?renginam çok değişik bir duygu yani hem sevinç var hemde tereddüt var dereyi görmeden paçayı sıvamak doğru değil aslında çünkü geçen yıl 322 sınıfçı aldılar bu yıl fenden de öyle bir rakam alırlarsa açıkta kalma ihtimali var hakikaten hiçbir güvencesi yok yani hiçbir branşın o yüzden aslında erkenden sevinen üzülebilir üzülende sevinebilir ama sürecin sonunda inşallah hepimiz sevinenlerden oluruz
benim felsefe hakkında hiç fikrim yok canım inşallah yeter ona o buraya gelmiyorsa sen ona söyle özlendiğini onu sevdiğimizi
ohh bugum cok sevindim bak baban insafa gelmiş demek istiyorum lütfen kızma:26: onun dediği gibi yaparsın o zaman canım ne güzel oldu böyle. cok sevindim senin adınaMerhaba bebeklerim,sahurumu yaptım;size son gelişmeleri aktarmak istiyorum.
Babamın siniri,üzüntüsü geçti;üzüntüden ne dediğimi bilemedim,senin emeklerin boşa gitti ben de kahroldum,sizin üzülmenize ben daha çok üzülürüm vs.tarzı şeyler söyledi. Çalışmamı istemiyor,1 yıl daha çok sıkı bir şekilde hazırlanacağım,2 dersaneye birden yollayacak.Ah atanaydım bu yükü yüklemeyecektim onlara ama sen yeter ki çalış dedi.Hayallerin,umutların ertelendi ama bırakma onların peşini dedi.
Sevdicek de sınırda gibi durumu.İnşallah atanır o ya. Dualarınızı eksik etmeyin bebeklerim.
Hepinize kocaman öpücükler.
inşaallah datlumboşuna sıkmasın canını cloş kuzum 79 kötü değil atanma ihtimali var inşallah atanır
kızlar clementine 79 almış. morali bozukmuş girmek istemiyormuş size iletmemi istedi
bakmadım afom, baksam ne olacak? dilekçe versem bile onlar yine kendilerini haklı çıkarcak bişey bulucaklar, ezilen gene biz olcaz.sedef rengina kontrol ettiniz mi cevaplarınızı eksik diyordunuz bir sıkıntı var mı?
Takip ettim kızlar sizleri tebrik ediyorum güzel puanlar almışsınız , istediği puanı alamayan arkadaşlar üzülmeyin hepinizin hakkınızda hayırlısı olsun. Ben 42 aldığımı görünce çıktım yemek yaptım spor yaptım , inanamadım yediremedim kendime de 2 gündür salak mıyım ben ya diye dolaşıyorum.her zaman hayırlısı istedim Allah'tan çok şükür istemediğim şeylerde oldu ama sonunda hayırlısı buymuş dedim , buda böyle birşey heral demek ki atanmamam lazım hayırlısı bu... Üzülsem de böyle düşünüyorum .Bugün tek ders sınavım açıklandı 95 almışım en azından bende mezun oldum
felsefe geçen yıl 84 ile kapamış ama kim bilir belki de bu yıl düşücek. inşallah atanır clemim
canım sizde bi kerede olsa rehberlikçi olarak alınarak bi temizleme yapıldıı biz sosyalcilerde o bile yokFelsefe,sosyoloji,felsefe grubu gibi 3 alan ve geçen yılki kadromuz 153!
Milet 1000-2000 kadroya ayaklanıyor biz de acaba 300 alınır mı ki diye şaşkın şaşkın bekliyoruz.
Binlerce mezun var.Özel sektörde helak oluyoruz dersanede çalışırsın hem felsefe grubu derslerine gir hem de rehberlik yap.
Bizim bölüm kadar hiç bi bölüm rezil hale sokulmamıştır herhalde
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım nası silcemki bu arada bence görmez ama söyle sen yinde sileyimniloşşşş bu mesajı sil malum şahıs görürse biteriz
özelden paylaşalım
canım sizde bi kerede olsa rehberlikçi olarak alınarak bi temizleme yapıldıı biz sosyalcilerde o bile yok
sabırlı olun o rehberlik sertifikaları boşuna değil yine alıcaklar inşallah
canım nası silcemki bu arada bence görmez ama söyle sen yinde sileyim
merhaba arkadaslar ben de bu yıl mezun oldum ve kpss de 77 aldım bölümüm rehberlik ve psikolojik danısmanlık
bir konuya üzülerek acıklık getirmek isterim ki işi ehline veriniz diye bir ayet vardır o hesap, nasılki ben bir felsefeci olamazsam buna hakkım yoksa felsefe mezunu bir insan da bnm işimi yapmaya hakkı yoktur aynı işi yapıyor olsaydık bizim bölümün bir amacı kalmazdı.ayrıca bizim binbir emekle girdiğimiz ve 4 yıl boyunca sayısız ders alarak bitirdiğimiz eğitimi, 2-3 aylık bir egitimle kim verebilir bi sertifikayla kim verebilir kaldı ki işimiz makinayla fln degil insan saglıgı söz konusuyken
herkes hakettiği yere gelir inş. bu mübarek günde
amiiiin...sorun ne felsefecilerde ne rehberlikçilerde ne sınıfçılarda...sorun devletin öğretmene verdiği değerde.tabiki senin işini senden daha iyi yapan olamaz en iyi sen yaparsın.ama insanlar çaresiz ne yapsınlar herkes geçim derdinde.adil olan bir şey yok ki devletin eğitim politikasında.mesela ben atanacam diye kılı kırk yararım ama rehberlikçiler hemen atanır.4 yıllık bitiren herkes ücretli öğretmenlik yapabilir.yapmaması gerekir ama ne yapsınlar onlara da iş yok.dediğim gibi suçu kimsede aramayalım arkadaşlar.bi hak veriliyosa bunu herkes kullanır.bizi bu duruma getiren devlette arayalım suçu.
Ayrıca 1 yıl boyunca biz burada çok şey paylaştık,çok şey yaşadık.Gelip böyle laf sokar gibi yazıp gitmenin de anlamı yok.Biz de biliyoruz neyin ne olduğunu merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?