2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

anladım kuzum.
inşallah şans sana güler de atanırsın .

cleme de söylerim tabii canımm

kandilimiz mübarek olsun kızlarr. bu gece dualarda buluşalım inşallahh ohh bugum cok sevindim bak baban insafa gelmiş demek istiyorum lütfen kızma:26: onun dediği gibi yaparsın o zaman canım ne güzel oldu böyle. cok sevindim senin adına
boşuna sıkmasın canını cloş kuzum 79 kötü değil atanma ihtimali var inşallah atanır
inşaallah datlum

günaydın kızlar
beyazanneden size msj var ataması yeri belli olana kadar buraya girmeyecekmiş arkadaş listesinde teyzekızı varmış onun hamilelikle ilgili bişey görmemesini istiyor annesinin tepkisinden çekiniyormuş
haberiniz olsun

sedef rengina kontrol ettiniz mi cevaplarınızı eksik diyordunuz bir sıkıntı var mı?
bakmadım afom, baksam ne olacak? dilekçe versem bile onlar yine kendilerini haklı çıkarcak bişey bulucaklar, ezilen gene biz olcaz.

sucum mezun mu olmuşşşş, ahh yirimmm ben seniiii ohh artık okul derdi yok, staj derdi yok hepsiciği bitti kuzum. büyük bi yük kalkmıştır üstünden. puanını hiç takma boşver, asıl bu yıl çalışıp başarıcaksın sen

Kizlar koca sene bittide su yaz bitmedi. ne olacak sonucum korkuyorum :) memurlardakiler kesin gozuyle bakyolar da hayirlisi bakalim. bu gece hepinize dua etcem:)

felsefe geçen yıl 84 ile kapamış ama kim bilir belki de bu yıl düşücek. inşallah atanır clemim

Felsefe,sosyoloji,felsefe grubu gibi 3 alan ve geçen yılki kadromuz 153!
Milet 1000-2000 kadroya ayaklanıyor biz de acaba 300 alınır mı ki diye şaşkın şaşkın bekliyoruz.
Binlerce mezun var.Özel sektörde helak oluyoruz dersanede çalışırsın hem felsefe grubu derslerine gir hem de rehberlik yap.
Bizim bölüm kadar hiç bi bölüm rezil hale sokulmamıştır herhalde
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım sizde bi kerede olsa rehberlikçi olarak alınarak bi temizleme yapıldıı biz sosyalcilerde o bile yok
sabırlı olun o rehberlik sertifikaları boşuna değil yine alıcaklar inşallah

canım sizde bi kerede olsa rehberlikçi olarak alınarak bi temizleme yapıldıı biz sosyalcilerde o bile yok
sabırlı olun o rehberlik sertifikaları boşuna değil yine alıcaklar inşallah

o yıl rehberlikten taş çatlasın 100 kişi falan gitmiştir.üstelik gayet de yüksek puanlarla.Temizlenmedi yani canımHala biriken binlerce felsefeci var.Sertifika bizim için elbette olumlu bi gelişme ama o da özel sektörde iş görüyor.Devlet iplemiyor o sertifikayı.daha önce de alanlar oldu bu sertifikanın muhteliflerini ama hiç o sertifikaya istinaen bi alım olmadı.Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam.
Sen Sosyalciler deyince aklıma sadece şu geldi:Tencere dibin kara seninki benden kara

kızlar bugün kadir gecesi.
dua etmeyi unutmayın.
ben de edicem Rabbim hayırlı yerlere atasın hepimizi inşallah

canlarım kadir geceniz mübarek olsun.bu gecede dualarda buluşalım kızlar

merhaba arkadaslar ben de bu yıl mezun oldum ve kpss de 77 aldım bölümüm rehberlik ve psikolojik danısmanlık
bir konuya üzülerek acıklık getirmek isterim ki işi ehline veriniz diye bir ayet vardır o hesap, nasılki ben bir felsefeci olamazsam buna hakkım yoksa felsefe mezunu bir insan da bnm işimi yapmaya hakkı yoktur aynı işi yapıyor olsaydık bizim bölümün bir amacı kalmazdı.ayrıca bizim binbir emekle girdiğimiz ve 4 yıl boyunca sayısız ders alarak bitirdiğimiz eğitimi, 2-3 aylık bir egitimle kim verebilir bi sertifikayla kim verebilir kaldı ki işimiz makinayla fln degil insan saglıgı söz konusuyken
herkes hakettiği yere gelir inş. bu mübarek günde

amiiiin...sorun ne felsefecilerde ne rehberlikçilerde ne sınıfçılarda...sorun devletin öğretmene verdiği değerde.tabiki senin işini senden daha iyi yapan olamaz en iyi sen yaparsın.ama insanlar çaresiz ne yapsınlar herkes geçim derdinde.adil olan bir şey yok ki devletin eğitim politikasında.mesela ben atanacam diye kılı kırk yararım ama rehberlikçiler hemen atanır.4 yıllık bitiren herkes ücretli öğretmenlik yapabilir.yapmaması gerekir ama ne yapsınlar onlara da iş yok.dediğim gibi suçu kimsede aramayalım arkadaşlar.bi hak veriliyosa bunu herkes kullanır.bizi bu duruma getiren devlette arayalım suçu.

Son düzenleme:

Ayrıca 1 yıl boyunca biz burada çok şey paylaştık,çok şey yaşadık.Gelip böyle laf sokar gibi yazıp gitmenin de anlamı yok. Biz de biliyoruz neyin ne olduğunu merak etme.

gerilmeyelim kızlarım
bugün ne hayırlı bir gün çokça dua edelim e mi

Ayrıca 1 yıl boyunca biz burada çok şey paylaştık,çok şey yaşadık.Gelip böyle laf sokar gibi yazıp gitmenin de anlamı yok. Biz de biliyoruz neyin ne olduğunu merak etme.

bu laf bana mıydı anlayamadım ama eğer banaysa ben buraya her zaman yazıyorum yazıp gitmiyorum yanitabiki herkes neyin ne olduğunu biliyo ben kimseyi kırmanın bi alemi olmadığını belirtmek için yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…