• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ve benim yorumumda sert bir şey yoktu sadece kırgınlarımız yazdım laf sokmak laf dalaşına girmek hiç derdim değil o kadar yıprandıktan sonra. Ve alan talanına her şekilde karşıyım bu seneki alan değiştirmeler hepsi eğitim sistemine konan dinamitler

selamlar kızlarım:3:

bugün biraz midem ağrıyor umarım hemen geçer:5:sizler nasılsınız bakalım:6:

ben size kendi hikayemi anlatayım 2011de kpss haızrlanırken bir anda kılavuz yayınlanır ve haziranda bizden hiç mezun olmadığı için felsefe mezunları atandı o moral bozukluğunu düşünün. (Össde ilk 4bine girerek full matematik netleriyle ve 3.yılımda girdim bu alana )
basın açıklamalrı yaptık ankaraya eyleme gittik çünkü 1 ay sonra zaten bizden mezun olacak sadece seçim için yapılan bir atama. Okadar yıprandık sinir stresten kas ağrılarım oldu günlerce yataktan kalkamadım. ve ağustosta 11bin öğretmen atandı bize verilen sayı 600 civarı yaklaşık 2.500 cvarı mezun olurken. Daha önce atama yapıldığı için çoğu arkadaşım atanamadım neden alandışı atama olduğu için. Ben 84 le atandım ama haziranda o atama olmasaydı istediğim yer olacaktı çünkü sıralamam gayet iyidi.

rpsikolojik danışma ve rehberlik bölümüne girebilmek çin çok iyi netker yapmak lazım hukukla eşdeğer . Siz sadece kendi açısnızdan bakıyorsunuz siz atanamayıp sizin yerinize başka branş atansa ne hissederdiniz. Ben össde tercih yaarken atanma koşullarını iş imkanlarını bilerek yaptım

Ben rehberlik ataması olsun diye bi şey yazmadım siz neden durduk yere felsefecilere laf attınız anlamadım hocam.Moral bozukluğundan bahsetmişsiniz arkadaşlarım atanamadı demişsiniz o yıl 1500 başvurunuz vardı 650 kişi atandı sizin bölüm 72 ile kapattı.Bizim bölümse 80 kontenjanla 82 puanla kapattı.
Gelelim 2012ye rehberlik taban puan 0.Felsefe 84.Moral bozukluğu diyince hatırlatmak istedim.
Sert yazmadım istediğim yer olmadı demişsiniz.İstediğiniz yer olmadı diye çok kırıldığınızı belirtmişsiniz.Demek ki kırgınlık insanı başka biri yapabiliyor.
Eleştirmeden önce empati kurmayı deneyin.Siz eğer mesleki hassasiyetinizden ötürü bu itirazı ediyorsanız amenna ama ben dersanecilik de yaptım ücretlide de çalıştım rehberlik mezunu adam sabahtan akşama kadar odasında çay kahve içiyor.Öğrenciyi tanımıyr,veliyle öğretmenle irtibat yok.Bu mudur yani.Benim okul yıllarımdan rehberlik çalışması aklında aklımda kalan tek şey elime tutuşturuan ve asla dönütü olmayan formlardı.İşini sorumlulukla yapan rehberlikçileri tehzih ederim.Fakat eğitim sorunları ise konu bence bu daha trajik.
Kimse oynaya oynaya yazmadı o sene de rehberliği.Yıllarca zaten dersane bünyesinde sömürülmüş ve yok paraya çalıştırılmış felsefeciler çaresizlikten yazdı.Ben de sana soruyorum hocam çoluk çocuk sersefil para beklerken "Yok ben alanımdan gitcem verdiğiniz bu hakkı almıyorum" diyebilir miydin?Diyemezdin, diyen de gelsin beri.(Bakınız:Maslow amca)
Öss tercihlerinizi bilinçli yapsaydınız deniyor.Ben de diyorum ki bizi de rehberlikçiler zamanında yönlendirseydi, bu bölümün durumu budur deseydi kaç kişi bunu bilerek yazardı acaba felsefe?Yöneltme yerleştirme hizmeti mi aldık allasen?
Deveye sormuşlar neren eğri o da demiş ki nerem doğru ki.Eğitim sistemi bu halde.Siz kendi savaşınızı verin,biz kendi savaşımızı.Allah yolunuzu açık etsin

Son düzenleme:
Sa. Kızlar nasıldınız .. B'nde gıyım öğretmenliğim .2011mezunuyum halen atanmadım gecen yıl80 bu yılda 78 aldım ... Yanı moraller sıfır dıyebılırım ...ama tatbiki yılmak yok bu yıl da çalışıcam inşallah ,siz çalışmalara başladınızmı ...moralınızı bozmayın kızlar ya ..hemen başlamak lazım bence ...2014kpss de sakata gelmeyızde hepimız atanırız inş ...

Sa. Kızlar nasıldınız .. B'nde gıyım öğretmenliğim .2011mezunuyum halen atanmadım gecen yıl80 bu yılda 78 aldım ... Yanı moraller sıfır dıyebılırım ...ama tatbiki yılmak yok bu yıl da çalışıcam inşallah ,siz çalışmalara başladınızmı ...moralınızı bozmayın kızlar ya ..hemen başlamak lazım bence ...2014kpss de sakata gelmeyızde hepimız atanırız inş ...

aleyküm selam canım hoşgeldin.
evet bir an önce başlamak gerek. zaten ben ücretli yapmayı düşünüyorum o yüzden yavaştan başlasam iyi olur.
bayramdan sonra tam gaz devam edelim çalışmaya inşallah:34:

kıyamam canım ben de aynı durumdayım.
senin kazanma ihtimalin yüksek sıkıntı yapma bence:34:

İnşallah hepimiz atanabiliriz canım.
Önemli olan sıralama,puanlar tek başına bi anlam ifade etmiyor.
Bu arada evde kalmak bana yaramıyor,kendimi dinliyorum sürekli.
İnsanlar napıyo evde allasen?
Dayak yemiş gibiyim ya:(
Kalbim de rahatsız ediyor ya renginam:14:

İnşallah hepimiz atanabiliriz canım.
Önemli olan sıralama,puanlar tek başına bi anlam ifade etmiyor.
Bu arada evde kalmak bana yaramıyor,kendimi dinliyorum sürekli.
İnsanlar napıyo evde allasen?
Dayak yemiş gibiyim ya:(
Kalbim de rahatsız ediyor ya renginam:14:

zaten bu sınav yüzünden de ben de kalp çarpıntısı olmuştu:19:
evde oturmak köreltiyor insanı mayıştırıyor bir nevi. atanmak nasip olsun da oturmayız inşallah tatlım:26:

çok şükür evimdeyim, yorgunluk atıyorum
kendimi garip hissediyorum, bu eve geldiğimden beri hep ders çalışmıştım ben
eee şimdi napıcam, boşluğa düştüm sanki
neyse derssiz,testsiz hayat nasıl olurmuş biraz da ona tecrübe edelim.

herkese yeniden geçmiş olsun, toparlanma evresi başlıyor artık
peki anlamadığım biz bu forumda en fazla 10-15 kişi yazıştık yıl boyunca
çalıştığımız dersleri, konuları vs. paylaştık
biz bunları paylaşırken birileri bizi uzaktan takip etmiş, maşallah bol bol da çalışmış
allah daha çok versin, güzel de puanlar almış ve bugünü beklemiş bu topiğe gelmek için
nasıl yüzsüz insanlarsınız siz ya, gidin kendinize yeni başlık açın, egolarınızı orada tatmin edin
branş kavgalarınızı orada yapın, aylarca burda hem dersi hayatı, dostluğu paylşan insanların içine damdan düşer gibi girmeye hakkınız yok. :20: :20:

kadir geceniz mübarek olsun kızlar:16:akıllı telefon almayı düşünüyorumda bana kullandığınız memnun kaldığınız marka-modelleri yazar mısınız?nokia istemiyorum onun dışında her marka olabilir:34:fiyatta en fazla taş çatlasa 1800tl ama çok pahalı olur gerek yok o kadarına:18:

canım ben sana samsung galaksi serilerini öneririim
ıphone dan bile daha kaliteli, her bakımdan

geç oldu ama anca kendimi topladım

79 küsür aldım

netlerimde bir yanlışlık yok

hiç matematik doğrum yok ve güncellerden çok boşum var

çok yorgunum bir kez daha anladım ki bu iş ma-te-ma-tik-siz olmaz

işte anca matematiksiz 79 alınıyor

ankarada bir kolejle grüşmeye başladım artık biyerden başlamak lazım

beyazanne yi leylasımı sevcanımı çok tebrik ediyorum canlarım benim

nilim sedefim renginim tubam tubuşimm suyum ebonum kitap selim kusursuz delim nur tubam kpss hayalim dualarım hem kendimle hem sizlerle umarım Rabbim bir kapıda bize açmıştır

bu kadar geçiktiğim için çok ozür dilim

hepinizi seviyorum..

cloşummm nasılsın :34:
sen elinden geleni yaptın, iyi matematik de çözüyordun
bak mesele matematik değil bu sistemde
matematik öğretmeni bir arkadaş 7 boş bıraktı genel yetenek de.
düşün artık sen ne yapabilirsin en fazla
sistem artık ders çalışanı değil hakkaten gündemi takip edeni aldı
tarih soruları bile çok zordu, o yüzden şunsuz bunsuz olmuyor deme
ne yaparsak yapalım, o günkü ruh hali, şans, kısmet, yaşanmışlık vs. belirliyor sanırım bu sınavı
ben ilk defa p10 dan 83 aldım bir işe yaramıyor şaka gibi valla
alan batırdı bizi de
inşallah güzel bir koleje girersin de hiç olmazsa çalışıp hayatı yaşarsın...

ya gerçekten ben anlamıyorum öğretmenliği deli gibi istiyordum
insanı soğuttular resmen ya. herşeye olan inancımızı katlettiler 10 yıldır... :47:

peki anlamadığım biz bu forumda en fazla 10-15 kişi yazıştık yıl boyunca
çalıştığımız dersleri, konuları vs. paylaştık
biz bunları paylaşırken birileri bizi uzaktan takip etmiş, maşallah bol bol da çalışmış
allah daha çok versin, güzel de puanlar almış ve bugünü beklemiş bu topiğe gelmek için
nasıl yüzsüz insanlarsınız siz ya, gidin kendinize yeni başlık açın, egolarınızı orada tatmin edin
branş kavgalarınızı orada yapın, aylarca burda hem dersi hayatı, dostluğu paylşan insanların içine damdan düşer gibi girmeye hakkınız yok. :20: :20:
:

Yıl boyu kk'ya çok uğramayan ve bu sayfaya da yazmayan eski bir kk'lı olarak açıklama yapma gereksinimi duydum.
Ben bu hesabı eşimin azospermi olduğunu yani çocuğumuz olamayacağını öğrenince açtım.
Yıllardır da girerim kk'ya ama doğrusu hiç böyle bi tepkiyle karşılaşmadım.
Böyle bir topiğin varlığından bile habersizdim ki sınavdan çıkınca yine azosperm sayfasına bakarken topik dikkatimi çekti.Sınavın hayal kırıklığyla yazdım da.Arkadaşlarla sağolsun sohbet imkanımız oldu.
Topiği uzaktan takip edecek kadar psikopat ruhlu biri değilim arkadaşım o kadar da düşmedim.Egomuzu tatmin ettiğimiz de yok zaten ego tatmin edecek kadar iyi bi puan da almış değiliz.Okudunsa zaten ne durumda olduğumuzu anlarsın.
Anladık stresliyiz de etrafa sarmayın isterseniz.
Branş kavgasına gelince kimsenin kavga ettiği yok.İki satır yazdık arkadaş öfkelendiğini söyledi.Ben de cevap verdim.Bu yani.
Bir öğretmene yakışmayacak bir üslup kimi nereden kovuyorsunuz?
şaşılacak şey doğrusu

Yıl boyu kk'ya çok uğramayan ve bu sayfaya da yazmayan eski bir kk'lı olarak açıklama yapma gereksinimi duydum.
Ben bu hesabı eşimin azospermi olduğunu yani çocuğumuz olamayacağını öğrenince açtım.
Yıllardır da girerim kk'ya ama doğrusu hiç böyle bi tepkiyle karşılaşmadım.
Böyle bir topiğin varlığından bile habersizdim ki sınavdan çıkınca yine azosperm sayfasına bakarken topik dikkatimi çekti.Sınavın hayal kırıklığyla yazdım da.Arkadaşlarla sağolsun sohbet imkanımız oldu.
Topiği uzaktan takip edecek kadar psikopat ruhlu biri değilim arkadaşım o kadar da düşmedim.Egomuzu tatmin ettiğimiz de yok zaten ego tatmin edecek kadar iyi bi puan da almış değiliz.Okudunsa zaten ne durumda olduğumuzu anlarsın.
Anladık stresliyiz de etrafa sarmayın isterseniz.
Branş kavgasına gelince kimsenin kavga ettiği yok.İki satır yazdık arkadaş öfkelendiğini söyledi.Ben de cevap verdim.Bu yani.
Bir öğretmene yakışmayacak bir üslup kimi nereden kovuyorsunuz?
şaşılacak şey doğrusu

arkadaşım bu söylediklerinin hiç birini yapmadıysan neden üstüne alınıyorsun
terbiyesizliğin lüzumu yok, herkes kendini biliyor.

arkadaşım bu söylediklerinin hiç birini yapmadıysan neden üstüne alınıyorsun
terbiyesizliğin lüzumu yok, herkes kendini biliyor.

Bence de terbiyesizliğin lüzumu yok.Üstüme alınmadığımı gayet bizi kastederek yazdığınızı anlayacak durumdayım karşınızda çocuk yok.Bu topiğe bi daha girersem iki olsun.Ben böyle saçmalık görmedim.

Allah herkesin gönlüne göre versin.Sedef hocam,rengina hocam,türkçe anne ve adı aklıma gelmeyen sohbet ettiğim aynı sıkıntıyı paylaştığım,beni BEYNİYLE KALBİYLE anlayan herkese selam oldun.Allah yar ve yardımcınız olsun.

kızlar boşuna gerilmeyelim lütfen.
şu topikte en eskilerden biriyim ve bir kez benimle de tartışma olmuştu o da yanlış anlaşılmadan dolayı neyse ki halletmiştik. sizde halledin lütfen. :34:
ve gerçekten bu topiğe tartışma hiç yakışmıyor:31:

masalcım elbette geleceksin tekrar topiğe. :34:

Son düzenleme:

aleyküm selam canım hoşgeldin.
evet bir an önce başlamak gerek. zaten ben ücretli yapmayı düşünüyorum o yüzden yavaştan başlasam iyi olur.
bayramdan sonra tam gaz devam edelim çalışmaya inşallah:34:

renginam ücretli başvuruları ne zaman oluyo kuzum ben de ücretli yapıcam sanırım

Back