Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben size kendi hikayemi anlatayım 2011de kpss haızrlanırken bir anda kılavuz yayınlanır ve haziranda bizden hiç mezun olmadığı için felsefe mezunları atandı o moral bozukluğunu düşünün. (Össde ilk 4bine girerek full matematik netleriyle ve 3.yılımda girdim bu alana )
basın açıklamalrı yaptık ankaraya eyleme gittik çünkü 1 ay sonra zaten bizden mezun olacak sadece seçim için yapılan bir atama. Okadar yıprandık sinir stresten kas ağrılarım oldu günlerce yataktan kalkamadım. ve ağustosta 11bin öğretmen atandı bize verilen sayı 600 civarı yaklaşık 2.500 cvarı mezun olurken. Daha önce atama yapıldığı için çoğu arkadaşım atanamadım neden alandışı atama olduğu için. Ben 84 le atandım ama haziranda o atama olmasaydı istediğim yer olacaktı çünkü sıralamam gayet iyidi.
rpsikolojik danışma ve rehberlik bölümüne girebilmek çin çok iyi netker yapmak lazım hukukla eşdeğer . Siz sadece kendi açısnızdan bakıyorsunuz siz atanamayıp sizin yerinize başka branş atansa ne hissederdiniz. Ben össde tercih yaarken atanma koşullarını iş imkanlarını bilerek yaptım
selamlar kızlarım
bugün biraz midem ağrıyor umarım hemen geçersizler nasılsınız bakalım
Benim de midem fena bugün bulantım mı var ağrım mı bilemedim.Bi de acayip kalbim sıkışıyor rengina
Sa. Kızlar nasıldınız .. B'nde gıyım öğretmenliğim .2011mezunuyum halen atanmadım gecen yıl80 bu yılda 78 aldım ... Yanı moraller sıfır dıyebılırım ...ama tatbiki yılmak yok bu yıl da çalışıcam inşallah ,siz çalışmalara başladınızmı ...moralınızı bozmayın kızlar ya ..hemen başlamak lazım bence ...2014kpss de sakata gelmeyızde hepimız atanırız inş ...
kıyamam canım ben de aynı durumdayım.
senin kazanma ihtimalin yüksek sıkıntı yapma bence
İnşallah hepimiz atanabiliriz canım.
Önemli olan sıralama,puanlar tek başına bi anlam ifade etmiyor.
Bu arada evde kalmak bana yaramıyor,kendimi dinliyorum sürekli.
İnsanlar napıyo evde allasen?
Dayak yemiş gibiyim ya
Kalbim de rahatsız ediyor ya renginam
zaten bu sınav yüzünden de ben de kalp çarpıntısı olmuştu
evde oturmak köreltiyor insanı mayıştırıyor bir nevi. atanmak nasip olsun da oturmayız inşallah tatlım:26:
İnşallah canımmmmmmm.Ağzın bal yisin
kadir geceniz mübarek olsun kızlarakıllı telefon almayı düşünüyorumda bana kullandığınız memnun kaldığınız marka-modelleri yazar mısınız?nokia istemiyorum onun dışında her marka olabilirfiyatta en fazla taş çatlasa 1800tl ama çok pahalı olur gerek yok o kadarına:18:
geç oldu ama anca kendimi topladım
79 küsür aldım
netlerimde bir yanlışlık yok
hiç matematik doğrum yok ve güncellerden çok boşum var
çok yorgunum bir kez daha anladım ki bu iş ma-te-ma-tik-siz olmaz
işte anca matematiksiz 79 alınıyor
ankarada bir kolejle grüşmeye başladım artık biyerden başlamak lazım
beyazanne yi leylasımı sevcanımı çok tebrik ediyorum canlarım benim
nilim sedefim renginim tubam tubuşimm suyum ebonum kitap selim kusursuz delim nur tubam kpss hayalim dualarım hem kendimle hem sizlerle umarım Rabbim bir kapıda bize açmıştır
bu kadar geçiktiğim için çok ozür dilim
hepinizi seviyorum..
beğen tuşu yok ki beğeneyim. bir boş oluyor böyle de ya hu
he yaa iplemiyormuş gibi oluyor:)Ama durmadan birbirmize yazdığımızı düşünsene ne komik #direnmasal
peki anlamadığım biz bu forumda en fazla 10-15 kişi yazıştık yıl boyunca
çalıştığımız dersleri, konuları vs. paylaştık
biz bunları paylaşırken birileri bizi uzaktan takip etmiş, maşallah bol bol da çalışmış
allah daha çok versin, güzel de puanlar almış ve bugünü beklemiş bu topiğe gelmek için
nasıl yüzsüz insanlarsınız siz ya, gidin kendinize yeni başlık açın, egolarınızı orada tatmin edin
branş kavgalarınızı orada yapın, aylarca burda hem dersi hayatı, dostluğu paylşan insanların içine damdan düşer gibi girmeye hakkınız yok.
:
Yıl boyu kk'ya çok uğramayan ve bu sayfaya da yazmayan eski bir kk'lı olarak açıklama yapma gereksinimi duydum.
Ben bu hesabı eşimin azospermi olduğunu yani çocuğumuz olamayacağını öğrenince açtım.
Yıllardır da girerim kk'ya ama doğrusu hiç böyle bi tepkiyle karşılaşmadım.
Böyle bir topiğin varlığından bile habersizdim ki sınavdan çıkınca yine azosperm sayfasına bakarken topik dikkatimi çekti.Sınavın hayal kırıklığyla yazdım da.Arkadaşlarla sağolsun sohbet imkanımız oldu.
Topiği uzaktan takip edecek kadar psikopat ruhlu biri değilim arkadaşım o kadar da düşmedim.Egomuzu tatmin ettiğimiz de yok zaten ego tatmin edecek kadar iyi bi puan da almış değiliz.Okudunsa zaten ne durumda olduğumuzu anlarsın.
Anladık stresliyiz de etrafa sarmayın isterseniz.
Branş kavgasına gelince kimsenin kavga ettiği yok.İki satır yazdık arkadaş öfkelendiğini söyledi.Ben de cevap verdim.Bu yani.
Bir öğretmene yakışmayacak bir üslup kimi nereden kovuyorsunuz?
şaşılacak şey doğrusu
arkadaşım bu söylediklerinin hiç birini yapmadıysan neden üstüne alınıyorsun
terbiyesizliğin lüzumu yok, herkes kendini biliyor.
aleyküm selam canım hoşgeldin.
evet bir an önce başlamak gerek. zaten ben ücretli yapmayı düşünüyorum o yüzden yavaştan başlasam iyi olur.
bayramdan sonra tam gaz devam edelim çalışmaya inşallah