2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlarr revani yaptım bugun de
akşama bana gelin

soru kitapçıklari ve cevap anahtarlari yayınlanmış kızlar çok şükür doğru yanlış sayımda bir hata çıkmadı

bence durum iyi atanır büyük ihtimal
kızlarr revani yaptım bugun de
akşama bana gelin

ooo marifetli kuzum gelebilsem keşke

Son düzenleme:
bence durum iyi atanır büyük ihtimal

ooo marifetli kuzum gelebilsem keşke
keşke kuzumm ben senin yerine de yerim sen yemiş gibi olursun olma mıı
Babamla tartıştım.

Ölmek istiyorum.
kuzum ne dedi baban yaa. biraz daha anlayışlı olsa bu durumda ne olur ki sanki
sedef rengina kontrol ettiniz mi cevaplarınızı eksik diyordunuz bir sıkıntı var mı?

yok kuzum bakmadım daha. gerçi eksik çıksadilekçe yazsak da bir şey değişmez de işte

bugu söyleme bakayım öyle şeyler.

Aileler öyle söylerler bilmezler girilen sınavın zorluğunu heyecanını onlara göre yapmalıydın niye yapamadığının önemi yok. Sen duyma söylenenleri biraz sabret bir kaç gün sonra daha durulur ortalık.

Takip ettim kızlar sizleri tebrik ediyorum güzel puanlar almışsınız , istediği puanı alamayan arkadaşlar üzülmeyin hepinizin hakkınızda hayırlısı olsun. Ben 42 aldığımı görünce çıktım yemek yaptım spor yaptım , inanamadım yediremedim kendime de 2 gündür salak mıyım ben ya diye dolaşıyorum.her zaman hayırlısı istedim Allah'tan çok şükür istemediğim şeylerde oldu ama sonunda hayırlısı buymuş dedim , buda böyle birşey heral demek ki atanmamam lazım hayırlısı bu... Üzülsem de böyle düşünüyorum .Bugün tek ders sınavım açıklandı 95 almışım en azından bende mezun oldum

gözünaydın kuzumm mezuniyetine

kızlar clementine 79 almış. morali bozukmuş girmek istemiyormuş size iletmemi istedi

canım öncelikle revanine sağlık ah olsam da yesemaklında bulunsun ama ben sütlü tatlıları daha çok severim
canım gkgy netim 79.25, eğitim netim 64.25, alan netim 25.75 p3:83 p10:85 p121:84 gkgy netim 5 10 daha fazla olsa tüm puan türleri 3-5 puan oynardı bir arkadaşımla eğitim ve alanlarımız aynı onun gkgy neti 95 puanı 90

maaşallah iyi yapmışsın kuzum ya. e haketmişsin de yani
sen gel sütlü tatlı da yapayım sana canım
bir de kazanacağını bilmek(inşallah) nasıl bir duygu vallahi merak ediyorum ya:97:

maaşallah iyi yapmışsın kuzum ya. e haketmişsin de yani
sen gel sütlü tatlı da yapayım sana canım
bir de kazanacağını bilmek(inşallah) nasıl bir duygu vallahi merak ediyorum ya:97:
gelirim sen yaparsında gelmem mi canım sen hangi şehirdeydin?renginam çok değişik bir duygu yani hem sevinç var hemde tereddüt var dereyi görmeden paçayı sıvamak doğru değil aslında çünkü geçen yıl 322 sınıfçı aldılar bu yıl fenden de öyle bir rakam alırlarsa açıkta kalma ihtimali var hakikaten hiçbir güvencesi yok yani hiçbir branşın o yüzden aslında erkenden sevinen üzülebilir üzülende sevinebilir ama sürecin sonunda inşallah hepimiz sevinenlerden oluruz

felsefe canım yeter bana kalırsa. sonucun verdiği vehamet vardır üstünde belki
benim felsefe hakkında hiç fikrim yok canım inşallah yeter ona o buraya gelmiyorsa sen ona söyle özlendiğini onu sevdiğimizi

Merhaba bebeklerim,sahurumu yaptım;size son gelişmeleri aktarmak istiyorum.

Babamın siniri,üzüntüsü geçti;üzüntüden ne dediğimi bilemedim,senin emeklerin boşa gitti ben de kahroldum,sizin üzülmenize ben daha çok üzülürüm vs.tarzı şeyler söyledi. Çalışmamı istemiyor,1 yıl daha çok sıkı bir şekilde hazırlanacağım,2 dersaneye birden yollayacak.Ah atanaydım bu yükü yüklemeyecektim onlara ama sen yeter ki çalış dedi.Hayallerin,umutların ertelendi ama bırakma onların peşini dedi.

Sevdicek de sınırda gibi durumu.İnşallah atanır o ya. Dualarınızı eksik etmeyin bebeklerim.

Hepinize kocaman öpücükler.

kuzum senle aramızda da eğitimde 4 net alanda 1 net fark var. benım 81 geldi ışte :26:

Ey sıkıntı anında hazırlığım
Ey musibetim anında ümidim
Ey yalnızlığımda arkadaşım
Ey gurbetliğimde dostum
Ey nimetlendiğim anda sahibim
Ey kederlendiğimde ferahlatıcım
Ey ihtiyacım anında yardımıma koşan
Ey zor durumda sığınağım
Ey korkum anında yardımcım
Ey şaşkınlığımda yol göstericim
Sen bütün kusur ve noksanlardan münezzehsin
Senden başka ilah yok ki bize imdat etsin
Eman ver bize,
Eman diliyoruz
Bize iki cihan saadeti ver
Bizi feraha çıkar
Sen emeklerimizi koru
Hayırlısıyla atanabilmeyi bizlere nasip et Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…