merhaba kızlar,
kardeşim bölümü sosyal bilgiler öğretmenliği
kpssp121 den 77.95 aldı
siz konuya şuan daha vakıfken durum sizce nedir?
geçen yıl sanırım 79 la atanan olmuş.. puanlar düşücek denilmiş.
yani puanlar düşermi? yoksa blöfmü yapıyolar..
kızlarr revani yaptım bugun de
akşama bana gelin
keşke kuzumm ben senin yerine de yerim sen yemiş gibi olursun olma mııbence durum iyi atanır büyük ihtimal
ooo marifetli kuzum gelebilsem keşke
kuzum ne dedi baban yaa. biraz daha anlayışlı olsa bu durumda ne olur ki sankiBabamla tartıştım.
Ölmek istiyorum.
sedef rengina kontrol ettiniz mi cevaplarınızı eksik diyordunuz bir sıkıntı var mı?
Takip ettim kızlar sizleri tebrik ediyorum güzel puanlar almışsınız , istediği puanı alamayan arkadaşlar üzülmeyin hepinizin hakkınızda hayırlısı olsun. Ben 42 aldığımı görünce çıktım yemek yaptım spor yaptım , inanamadım yediremedim kendime de 2 gündür salak mıyım ben ya diye dolaşıyorum.her zaman hayırlısı istedim Allah'tan çok şükür istemediğim şeylerde oldu ama sonunda hayırlısı buymuş dedim , buda böyle birşey heral demek ki atanmamam lazım hayırlısı bu... Üzülsem de böyle düşünüyorum .Bugün tek ders sınavım açıklandı 95 almışım en azından bende mezun oldum
ben rüyamda tugbişimi de görmüştüm 73 almıstı o da 63 aldı seni gördüm 94 diye 84 aldın 10 puan aşagısını görmüşüm yani
ama bu rüyam çıkmaz belki iyi bir haber falan alırım ama sınavla ilgisi olmaz yani
sen alandan kaç net yaptın kuzum ve diğer netlerin nasıldı bu puanı aldn?
kızlar clementine 79 almış. morali bozukmuş girmek istemiyormuş size iletmemi istedi
canım öncelikle revanine sağlık ah olsam da yesemaklında bulunsun ama ben sütlü tatlıları daha çok severim
canım gkgy netim 79.25, eğitim netim 64.25, alan netim 25.75 p3:83 p10:85 p121:84 gkgy netim 5 10 daha fazla olsa tüm puan türleri 3-5 puan oynardı bir arkadaşımla eğitim ve alanlarımız aynı onun gkgy neti 95 puanı 90
canım onun branşı neydi yetmiyor mu ki ona:26:
gelirim sen yaparsında gelmem mi canım sen hangi şehirdeydin?renginam çok değişik bir duygu yani hem sevinç var hemde tereddüt var dereyi görmeden paçayı sıvamak doğru değil aslında çünkü geçen yıl 322 sınıfçı aldılar bu yıl fenden de öyle bir rakam alırlarsa açıkta kalma ihtimali var hakikaten hiçbir güvencesi yok yani hiçbir branşın o yüzden aslında erkenden sevinen üzülebilir üzülende sevinebilir ama sürecin sonunda inşallah hepimiz sevinenlerden oluruz
maaşallah iyi yapmışsın kuzum ya. e haketmişsin de yani
sen gel sütlü tatlı da yapayım sana canım
bir de kazanacağını bilmek(inşallah) nasıl bir duygu vallahi merak ediyorum ya:97:
benim felsefe hakkında hiç fikrim yok canım inşallah yeter ona o buraya gelmiyorsa sen ona söyle özlendiğini onu sevdiğimizi
felsefe canım yeter bana kalırsa. sonucun verdiği vehamet vardır üstünde belki
kızlar clementine 79 almış. morali bozukmuş girmek istemiyormuş size iletmemi istedi
canım öncelikle revanine sağlık ah olsam da yesemaklında bulunsun ama ben sütlü tatlıları daha çok severim
canım gkgy netim 79.25, eğitim netim 64.25, alan netim 25.75 p3:83 p10:85 p121:84 gkgy netim 5 10 daha fazla olsa tüm puan türleri 3-5 puan oynardı bir arkadaşımla eğitim ve alanlarımız aynı onun gkgy neti 95 puanı 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?