evet artık olunabiliyor
benim ücretli yapan arkadaşlarım var bende gayet normal bi şekilde sordum
elimi kolumu sallaya sallaya sorarım size mi soracaktım soru sormadan önce
bende bankaya girmeye çalıştım ama bizim bölümler dışında herkes alınıyor öğretmen,mühendis vs.
ben şimdi gidip o alınanlara mı kızayım niye girdiniz diye
eğer böyle bir hak var ise başvuracağım
birde demişki ben cep harçlığımı çıkartmak için yapıcam iyice yüzsüzlüğe bakar mısınmadem öyle git tezgartarlık yap arkadaşım git muhasebecilik yap hiçbir fikrinin dahi olmadığı öğretmenliğe ne diye bulaşıyorsun matematik dersine bile girse yazık o çocuklara sinir oluyorum sinir bu forumda 2013 kpssye çalışan yapardı diyen kişiden sonra en gıcık olduğum 2.mesajda iibfliyim ücretli yapıcam cep harçlığım için mesajı oldu
evet cep harçlığımı çıkartıcam çünkü bu yaşıma geldim hala ailemden para istiyorum
tezgahtarlıkta yaptım muhasebe de ama 12 saat çalışmakla hiç bi şekilde sınava hazırlanamam
banka denedim olmadı diğer kurum sınavlarına girdim bazılarından mülakattan elendim hiç bi şekilde tanıdığım yok bi yerlerde kendi hakkımla uğraşıyorum
kpss ye girdim 80 puan aldım geleceği muamma
özel derste verdim matematik üzerine ama matematikte ücretli öğretmenlik yapmayı düşünmedim
daha çok ticaret lisesinde olabilir diye düşündüm
ben yüzsüz değilim ama siz saygısızlık yapıyorsunuz şu forumda kimseyle ağız dalaşına girmedim saygınızı yitirmeyin
üniversite mezunu gibi biri derdinizi anlatmaya çalışırsanız dinlerim onun dışında kimseyle tartışacak halim yok
haklısın uslubum biraz set oldu onun için özür dilerim sendendaha sakin bir şekilde memnunuyetsizliğimi dile getirebilirdim,sende haklısın kendine göre sınava hazırlanıcaksan en uygun yapabileceğin şey ücretli öğretmenlik ne diyeyim inşallah iyi olur ve yaptığın zaman hakkıyla yaparsın
estafurullah haklısın haksızsın demedim inşallah atanırsın bu günleri tebessümle hatırlarsın
arkadaşlar ücretli yaparız diye kendi aralarında konuşunca bilgileri vardır diye sordum art niyetim yok
sene başından beri konuyu takip ediyorum zaten emek veren herkesin emeğinin karşılığını almasını isterim
iyi geceler herkese
selam kızlarım ya ben rüyamda yine kazandığımı gördüm samsun 10 ağustos okulu diye bir yeri hattanasıl olsa gelmez diyerek öylesine tercih yapıyordum anında cevap geldi kazandınız diye şok oldum :)
artık nasıl bilinçaltına işlediyse
senin rüyalarının sonucu güzel oluyor kuzum bak benide görmüştün güzel geldiiyi bir yer güzel bir haber gelir inşallah
renginam rüyamda senin atandığını gördüm. sen çok üzülüyomuşsun ama yerleşmeler açıklandığında bi bakmışsın ki atanmışsın, taban puanlar düşmüş meğersem ve gidiyosun hemen atandığın yere
ay sedefim böyle şeyler nasıl mutlu ediyor beni anlatamam ya
cok zor oldugunu bildiğim halde mutlu oluyorum yani
gene de belli olmaz ama.. alım çok olur, herkes düşük yapmıştır vs.. sonuçta bu puanla x bölümleri atanırken bu yıl sizinki de neden atanmasın ki
bugün de bize kuzenim geldi, annemle pazara gittiler dolaşmaya benim keyfim yok eve kapandım
ahh keşke kuzum keşkee ama ben sana inanıyorum gerçekten atanacaksın yani. hatta bu alımda olmasa şubatta kesin diyorum ben.
kendimden zerre umudum yok
kuşum en son 2011 de van depreminde 69 a inmişti bizim, ama bi daha o kadar iner mi bilmiyorum. o kadar inmese de 77 ye inse, sonuncu olarak gitsem, taban puana benimkini yazsınlar fln hiç fark etmez
şubat alımı olur mu bu yıl?
iner canım bak dedi dersin
olur kuzum seçim var ya muhtemelen yaparlar. hatta ücretlileri kadroluya geçirebilirler bu yıl yine seçim var diye
merhaba kızlar,
kardeşim bölümü sosyal bilgiler öğretmenliği
kpssp121 den 77.95 aldı
siz konuya şuan daha vakıfken durum sizce nedir?
geçen yıl sanırım 79 la atanan olmuş.. puanlar düşücek denilmiş.
yani puanlar düşermi? yoksa blöfmü yapıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?