öyt de çok kavram var diye biliyorum. sanırım bunların arasından en önemlilere bakmalıyız, ama gerçi hangi kavramı sorucakları belli olmaz. ama hepsine bakarsak çok karışıklık yaşarızÖğrenme de rehberlik de ölçme de güzel.
Öyt ve program kasıyor beni.
Zümrem nasıl gidiyor çalışmalar ?
hoşbulduk canımmezunum ben hazır, taze, suyumu sık kendin gör
kızlar bugün hiç çalışamadım, yine dismenoreyle karşı karşıyaydım ve acillerde süründüm, bu sınav inşallah reglimin ilk gününe denk gelmez yaa
ama boş da durmadım.akşam burda arkadaşın paylaştığı türkiye geneli sınavını gördüm. akademik süreç online sınav. akşam kendimi iyi hissedince onu yaptım. puanım 86,350 geldi, ama önemli olan türkiye geneli. o da sanırım yarın açıklancakmış. gerçi sonuç ne olursa olsun moralimi bozmıcam. çünkü daha yolun başındayım. daha çok çalışıcam çookkk
Açıkcası dinlenmedeyim ben hala canım,dersane başlamadan bir on gün önce başlarım artık,,,Kafa bu dinlenmek istiyorrSenin ne alemde canım?
Ben de ortaöğretime gireceğim 19 gün sonra,deneme çözüyorum.
Bazen konu tekrarı yapıyorum.
Eğitime başlamak istiyorum en kısa zamanda.
yazarım tabii ki süpersin canım, çok iyi ilerliyorsunben de aynı durumdayım tatlım.dershaneye gidicek misin?
sedefcim tebrik ederim seni.çook iyi puanın var.
x yayınlarının ders notlarını sipariş ettim ama stokta yokmuş gönderemediler.
listeye öytden temel kavramlar ve öğretim stratejilerine adımı yazar mıısn =)
Ben bugün 2012 çalışma notlarımı düzenlemek için defter aldım.Çünkü ordan burdan ekleye ekleye çok karışmıştı.Güzel defterlerime notlarımı düzenleyeceğim.Özellikle tarihten bu şekilde.Ve de matematikten sadece sıkıntı duyduğum sorular için bir defter edindim.
çok iyi yapmışsın canım.iyi çalışmalar :)
ben de dil gelişimini okudum,not aldım.çıkmış soruları çözdüm.biraz da öytden soru çözücem
ben de aynı durumdayım tatlım.dershaneye gidicek misin?
evet canım gidicem yazıldım sen hangi şehirdesin?
çok iyi düşünmüşsün tatlım. bi de x yayıncılığın defterleri var, onları da tavsiye ederim. onlarda extra önemli şeyler bulabilirsin onları da kendi defterine geçirirsinBen bugün 2012 çalışma notlarımı düzenlemek için defter aldım.Çünkü ordan burdan ekleye ekleye çok karışmıştı.Güzel defterlerime notlarımı düzenleyeceğim.Özellikle tarihten bu şekilde.Ve de matematikten sadece sıkıntı duyduğum sorular için bir defter edindim.
sedefcim tatilim fena değildi eh 2.tatil olunca haliyle beğenme kıstası düşüyo insanın
ben de aynı durumdayım tatlım.dershaneye gidicek misin?
evet canım gidicem yazıldım sen hangi şehirdesin?
olsun tatlım tatil tatildiriyi yaptın bence, nasılsa önümüzde zorlu bi süreç var. bu süreçte tatil yapsak bile içimiz rahat olmıcaktı, sen iyisini yaptın. ama artık ders çalışmamak için bahanen yok ona göre
tatlım çok iyi yapmışsın, düğün dernek girince başlasan da verimli olmazdı matematik. hem ilerde de türkçeye kafa yorucağına şimdiden bitsin de hiç onun derdini düşünme. ben de konu anlatımlı bi kitaptan üstünden okuyup konu sonundaki soruları çözerek çalışmıştım türkçeyi, tabii buna çalışmak denirseama şimdilik yeter bence düğünden gelince de matla başlarsın, olsun daha okullara yaklaşık 1 ay var. halledersin, türkçede tabloya ekliyorum
anlaştık. cumartesi sınavını geçir, pazar da sınav sonrası tatil yap hadi benden izin. pzt başla. hani hep diyetlere de pzt başlanır ya, pztleri daha bi heves geliyo sanki insanayok bebeğim biliyorum şu c.teside bitsin bi (aöf var) ondan sonra etimde senin kemiğimde
kuzum bence de ücretli öğretmenlik yapma. şöyle düşün ücretli öğretmenliğin senin kadrolu öğretmenliği kazanmana yardımcı bi katkısı olucak mı? hayır. belki mesleğini yapmanın manevi hazzını yaşıyacaksın ama geçici olarak.. onun yerine ona harcadığın vakitlerde derslerini çalışsan o geçici hazzı bir ömre yayıcaksın. bütün hayatın değişecek. zaten stajda mesleğimizi az çok yapıcaz. ee okul derslerinde de hocalar sağolsun! hiç kolaylık sağlamıyolar, onlarda da çok vaktimiz gidicek. bunlar bize yeter de artar bile. geriye kalan vakitte de ders çalışcaz. çok sevindim düğün zamanı çalışmana canım, bilirim o yoğunluğu, ne zorluk içinde çalışmışsın aferin sana valla. türkçe de olsa ders derstir. ekliyorum tabloya. yine de bitmiş ya üstünden bi yük kalkmıştır.selam arkadaşlar...
sedefcim sana rapor vermeye geldimm:):)
Düğün dernek bitti baya yorucuydu ama fırsat buldukça türkçe çalıştım ihtiyacın konu anlatımlı kitabından okudum ve sorularını çözüm..Çok derin çalışamadım tabi 1 kere okudum sadece öyle çözdüm soruları..türkçe konu çalışmam şimdilik bitti yani.ihtiyacın türkçe konu anlatımlı kitabı çok hoşuma gitti..konular hiç zor değil..sadece dil bilgisi biraz zorluyo beni ama diğer konuları rahat..Yarın da mat. çalışmaya başlıyorum
Bu arada ben Açıkköğretim fakültesi Okulöncesi öğretmenliği okuyorum tatlım.3.sınıfta devlet okulunda ücretli öğretmenlik yaptım.Bu sene ücretli öğretmenlik yapmayı düşünmüyorum.çocuklar okul ve evrak işleri çok yoruyo insanı..dersaneye ve okul derslerime odaklanmak istiyorum sadece..Bir de bu sene staj var zaten iyice kafam karışır diye ücretli öğretmenlik yapmaktan vazgeçtim..yanı 1 sene boyunca staj+okul dersleri+dersane(kpss) bu şekilde gidicek canım...İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..Hayırlısıyla atanırız.
herkese kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?