2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum bence de ücretli öğretmenlik yapma. şöyle düşün ücretli öğretmenliğin senin kadrolu öğretmenliği kazanmana yardımcı bi katkısı olucak mı? hayır. belki mesleğini yapmanın manevi hazzını yaşıyacaksın ama geçici olarak.. onun yerine ona harcadığın vakitlerde derslerini çalışsan o geçici hazzı bir ömre yayıcaksın. bütün hayatın değişecek. zaten stajda mesleğimizi az çok yapıcaz. ee okul derslerinde de hocalar sağolsun! hiç kolaylık sağlamıyolar, onlarda da çok vaktimiz gidicek. bunlar bize yeter de artar bile. geriye kalan vakitte de ders çalışcaz. çok sevindim düğün zamanı çalışmana canım, bilirim o yoğunluğu, ne zorluk içinde çalışmışsın aferin sana valla. türkçe de olsa ders derstir. ekliyorum tabloya. yine de bitmiş ya üstünden bi yük kalkmıştır.

Dilekçeyi doldurdum ama ilçeye başvurmadım zaten canım vazgeçtim..Çok haklısın kpss için faydası değil zararı olucak...Yarım gün okulda oluyosun ama hafta sonları en az 3 4 saat o hafta neler yapacağını evrakları dosyalarını flan daha bir sürü şey hazırlıyosun.çalıştığın okul senin derslerini kpss giriceğini düşünmüyo haklı olarak..Öğretmenlik yapıyosan görevlerini yerine getirmen gerekiyo.Hem zaten mezun olduktn sonra atanamadığımız takdirede(ki inşallah atanırız)ücretli öğretmenliği hayatımız boyunca yapabiliriz(kaldırılmadığı sürece)ama şu anda derslerimize ağırlık vermemiz şart..
Evet türkçede olsa bitirdiğim için rahatladım..çok derinden çalıştığım söylenemez ama olsun hiç çalışmamaktan iyidir yinede :)Akşamları hem dinlendim hem soru çözdüm..enerji topladım 3-4 gün..bugün başlıyorum mata bakalım nasıl gidicek mat..
Dersanede ekimde açılıcak ama ekimin kaçında olduğunu söylemediler..sende ihtiyaca gidiceksin sana kesin bi tarih verdiler mi???

Son düzenleme:

iyi yapmışsın tatlım, ilerde türkçeye vakit ayırırken aklında hep mat olucaktı ama böyle aradan çıkarmış oldun. tam süper oldu ders çalışma programın.
mat nasıl gidiyo başladın mı
ekimin ilk haftasonunda açılabilir dediler ama ihtimalli konuştular canım kesin tarih söylemediler. ben açılsın istiyorum artık. biliyosun elimdeki eğitim kitaplarını komşuya vermiştim. ee eylülde eğitim çalışmaya başladım fakat sadece ses kaydı dinliyorum. pek verimli olmuyor gibi geliyor. internetten yargının eğitim bilimleri kitabını indirdim ama hiç beğenmedim. ihtiyaç ne eğlenceliydi. açılsa da yeni cicilerimize kavuşsak

mineçiçeğim bi de türkçeye ben konu bile okumadan çalıştım çalışmak bile denmez sadece test çözdüm. ama sıkıntı yapma. çünkü dershanede türkçe derslerini dinlicez. onları dinledikten sonra verdikleri testi çözsek yeter de artar bile bence. ee bi de dershanede denemeler olcak o denemelerde de 30 ar türkçe çözücez hep. bence türkçe için bunlar yeterli

En büyük hata.

İki yıldır Türkçe sorularının maşallahı var çünkü.

Yabana atmayın derim.

siz öyle diyosanız türkçeye de ağırlık veririz o zaman kızlar
bugün gelişimden dersimi çalıştım. akşama film izlicem
tubişçim keki sevdiceğim de çok beğendi, teşekkür ediyoruz tarif için

Rica ederim canım benim afiyet bal olsunnnnn

kızlar harika bi film izledim
3 idiots
şiddetle tavsiye ederim.
3 saate yakın sürdü ama ne çabuk bitti oldum filmin sonunda. başı ortası sonu film her saniyesini izlettiriyor. hele sonu mükemmeldi yaa
hindistandaki eğitim sistemini mantıklı ve komik bir şekilde eleştirip değiştirmeye çalışan 3 öğrencinin başından geçenleri anlatıyor

Çok begenerek izlediğim ender filmlerden...kesinlikle ben de tavsiye ederim...

arkadaşlar ben de bu yıl hem mezun oldum hem de alandan kpss ye girdim gerekli olan genel puanım 81 idi ama malesef istediğim yer olmadığı için daha güçlü bi puanla bu sene de kendim evde hazırlanıcam ayrıca KPDS ve ALES ile de devam edicem... şimdiden hepimize başarılar, Allah büyük ve yardımcımız inşallah.. :)

inşallah birlikte çalışıp kazanıcaz canım.hoşgeldin.bölümün nedir?

ya kızlar ya biri şu bilgisayardan kurtarsın beni daha doğrusu netten onun yüzünden ders çalışamıyorum.
ders çalışmak için açıyorum pc yi konu çalışıyorum video izleyerek ama aklıma bi şey takılıyo nete bakıyorum ordan oraya ordan oraya atlıyorum
bi sürü vakit geçiyo orda dolanırken sonra başım ağrıyo ders de çalışamıyorum
off sinir oldum kendime
aranızda böyle bi sorunu olan ya da yardım edecek kimse varmı acabaa

hoşgeldin canım evde misler gibi hazırlanırsın bu yıl

ahh tatlım bende de aynı sorun var.
neti iptal et dicem ama video izliyosun o olmaz
sevgilim kilit koyucam sitelere demişti, sadece belirli sitelere girebilceksin demişti onu yaptırıcam sanırım ona.
sen de böyle bişey yapabilirsin. malesef bunun başka bi çözümü yok. ben kendimi engelliyemiyorum
bugün biraz işim vardı gündüz çalışmadım. şimdi gelişimden ses kaydı dinlicem inş

aynı sorun bende de var canım. 5 dk mola veriyim nete giriyim diyorum 5 dk oluyo 35 dakika.benimki laptop çalışacağım zaman salona bırakıyorum.gözümün önünde olmayınca girmiyorum.salona da uğramıyorum.sen de böyle yapabilirsin.bilgisayarın masaüstüyse molalarda olduğu yerden uzak dur.nette bakacaklarını not al kendine izin verdiğin zaman bakarsın

tatlım çalışmalar nasıl gidiyo bakalım

ahh sedefcim hiç sorma.dün edimsel koşullanmaya başladım tüm günümü aldı.test bile çözemedim.bugün de kardeşciğimi gezdirdim.malum okullar açılıyo yoğunluk başlıcak bi daha fırsatım olmayabilir.eve yeni geldik.yapabilirsem akşam edimseli tekrar edip test çözcem :)

Kızlar ben de Atama bekleyen inglizcecilerdenim Puanım 72 ama sanırım bu atamada olmucak, şubat ataması olursa ne ala ...geçen yıl dersaneye gitmeyim dedim ama ben evde kendimi disipline edemiyorum onu anladım, 2010 mezunuyum bu arada.Bu yıl bir dönem ücretli öğretmenlik yapıp kaydolduğum kursun ücretini çıkaracağım..Aslında benim sorunum şu : Çalışıyorum oturunca ama unutkanlık problemim çok var Aynı sorundan muzdarip arkadaşlar bi yardımcı olsanız da ben de bu yıl bi 90 alsam da yaşadığım yere nişanlımın yanına atansam

sedefcim kilit koysam bile kaldırmasını bulup kaldırım ben onu hiç güvenm,yorm kendime o konuda yani
macaron benmkide laptop da ders çalışırken video izliyorum o nedenle yanı başımda hep
aaaaaaaaa niye telefonuma atmıyorum ki ben onlarııı:)))
leylass bende unutuyorum çalıştığım şeyleri düzenli tekrar lazım
bi de unutkanlık için bitki çayları falan içsek etkisi olur sanırım

inşallah birlikte çalışıp kazanıcaz canım.hoşgeldin.bölümün nedir?

hoşbulduk :) teşekkür ederim canım. Ankara gazi üniv. işletme 2012 mezunuyum. bu yıl dershane okul bi arada gittim ama iki taraf da yarım yamalak oldu bu yıl notlarımla kendim çalışıcam evde inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…