sedefcim tatilim fena değildi eh 2.tatil olunca haliyle beğenme kıstası düşüyo insanın
ben de aynı durumdayım tatlım.dershaneye gidicek misin?
evet canım gidicem yazıldım sen hangi şehirdesin?
istanbuldayım canım.ben de kursa gidicem.yüksek lisansa başlıyorum.onun programı belli olsun ona göre yazılıcam.hangisine gidiceksn?
Dilekçeyi doldurdum ama ilçeye başvurmadım zaten canım vazgeçtim..Çok haklısın kpss için faydası değil zararı olucak...Yarım gün okulda oluyosun ama hafta sonları en az 3 4 saat o hafta neler yapacağını evrakları dosyalarını flan daha bir sürü şey hazırlıyosun.çalıştığın okul senin derslerini kpss giriceğini düşünmüyo haklı olarak..Öğretmenlik yapıyosan görevlerini yerine getirmen gerekiyo.Hem zaten mezun olduktn sonra atanamadığımız takdirede(ki inşallah atanırız)ücretli öğretmenliği hayatımız boyunca yapabiliriz(kaldırılmadığı sürece)ama şu anda derslerimize ağırlık vermemiz şart..
Evet türkçede olsa bitirdiğim için rahatladım..çok derinden çalıştığım söylenemez ama olsun hiç çalışmamaktan iyidir yinede :)Akşamları hem dinlendim hem soru çözdüm..enerji topladım 3-4 gün..bugün başlıyorum mata bakalım nasıl gidicek mat..
Dersanede ekimde açılıcak ama ekimin kaçında olduğunu söylemediler..sende ihtiyaca gidiceksin sana kesin bi tarih verdiler mi???
mineçiçeğim bi de türkçeye ben konu bile okumadan çalıştım çalışmak bile denmez sadece test çözdüm. ama sıkıntı yapma. çünkü dershanede türkçe derslerini dinlicez. onları dinledikten sonra verdikleri testi çözsek yeter de artar bile bence. ee bi de dershanede denemeler olcak o denemelerde de 30 ar türkçe çözücez hep. bence türkçe için bunlar yeterli
En büyük hata.
İki yıldır Türkçe sorularının maşallahı var çünkü.
Yabana atmayın derim.
siz öyle diyosanız türkçeye de ağırlık veririz o zaman kızlar
bugün gelişimden dersimi çalıştım. akşama film izlicem
tubişçim keki sevdiceğim de çok beğendi, teşekkür ediyoruz tarif için
kızlar harika bi film izledim
3 idiots
şiddetle tavsiye ederim.
3 saate yakın sürdü ama ne çabuk bitti oldum filmin sonunda. başı ortası sonu film her saniyesini izlettiriyor. hele sonu mükemmeldi yaa
hindistandaki eğitim sistemini mantıklı ve komik bir şekilde eleştirip değiştirmeye çalışan 3 öğrencinin başından geçenleri anlatıyor
arkadaşlar ben de bu yıl hem mezun oldum hem de alandan kpss ye girdim gerekli olan genel puanım 81 idi ama malesef istediğim yer olmadığı için daha güçlü bi puanla bu sene de kendim evde hazırlanıcam ayrıca KPDS ve ALES ile de devam edicem... şimdiden hepimize başarılar, Allah büyük ve yardımcımız inşallah.. :)
hoşgeldin canımarkadaşlar ben de bu yıl hem mezun oldum hem de alandan kpss ye girdim gerekli olan genel puanım 81 idi ama malesef istediğim yer olmadığı için daha güçlü bi puanla bu sene de kendim evde hazırlanıcam ayrıca KPDS ve ALES ile de devam edicem... şimdiden hepimize başarılar, Allah büyük ve yardımcımız inşallah.. :)
ya kızlar ya biri şu bilgisayardan kurtarsın beni daha doğrusu netten onun yüzünden ders çalışamıyorum.
ders çalışmak için açıyorum pc yi konu çalışıyorum video izleyerek ama aklıma bi şey takılıyo nete bakıyorum ordan oraya ordan oraya atlıyorum
bi sürü vakit geçiyo orda dolanırken sonra başım ağrıyo ders de çalışamıyorum
off sinir oldum kendime
aranızda böyle bi sorunu olan ya da yardım edecek kimse varmı acabaa
inşallah birlikte çalışıp kazanıcaz canım.hoşgeldin.bölümün nedir?
ya kızlar ya biri şu bilgisayardan kurtarsın beni daha doğrusu netten onun yüzünden ders çalışamıyorum.
ders çalışmak için açıyorum pc yi konu çalışıyorum video izleyerek ama aklıma bi şey takılıyo nete bakıyorum ordan oraya ordan oraya atlıyorum
bi sürü vakit geçiyo orda dolanırken sonra başım ağrıyo ders de çalışamıyorum
off sinir oldum kendime
aranızda böyle bi sorunu olan ya da yardım edecek kimse varmı acabaa
tatlım çalışmalar nasıl gidiyo bakalım
inşallah birlikte çalışıp kazanıcaz canım.hoşgeldin.bölümün nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?