ahh canım ne iyi etmişsin, gel gel hoşgeldin sefalar getirdin
madem çalışmaya başladın o zaman buraya her gün rapor et, seni ilk sayfadaki tabloya çalıştıkça ekliyeyim
geçen seneyi unut, bu sene bomba gibi olucaz inş
eğitim derslerini beraber götürmek avantajlı mı peki? ben de dün eğitime başladım. gelişim psikolojisiyle başladım. gelişim bitince öğrenmeye geçicem. ders ders gidicem yani, sanırım birlikte götürsem benim kafam almazdıseni tebrik ederim, birlikte götürürken zamandan da kazanırsın tatlım
sözel derslerde sıkıntım olmadığı için 2-3 dersi bir arada götürebiliyorum tatlım.zamandan çok avantajlı oluyosun ama tabii her şeyden önemlisi anlayarak çalışmak bu konuda kendini daha iyi bilirsin.şunu diyebilirim öğrenme ve gelişimde bazı ortak noktalar var.hazırbulunuşluk olgunlaşma vs. gibi birini çalışınca "aa bunu daha önce okumuştum" diyosun.galiba son sınıfsın şimdiden çalışmaya başlayarak çok iyi yapmışın.hele okulla birlikte götürürsen seni kimse tutamaz canımmm
çalıştığım konular
GELİŞİM:temel kavramlar,fiziksel-psikomotor gelişim,bilişsel gelişim
Öğrenme:temel kavramlar,tepkisel koşullanma,bitişiklik-bağ kuramı
tabloya eklersen çok sevinirim tatlımmm :)
bu arada kitapseç sitesini senin sayende öğrendim.bir sürü kitap aldım =)
Sedefcim malum insanın canı çalışırken acayip abur cubur istiyor özellikle tatlı türü şeyler,ben bugun çok kolay bi pasta yaptım eminim senin de çok hoşuna gidecek ve fazlada vaktini almayacak bişey çünkü 8 dakikada yapılıyorhemen resim ekliyorum,tatlımızı alalımki zihnimiz açılsın dimi
Eki Görüntüle 501390 Eki Görüntüle 501391
fen-teknoloji canım senin?Dönem içinde sürekli yapar yeriz artık brownimizi...Bölümün neydi canım senin?
hoşbuldum canım ama ben senden eskiyim burdakpss hayali ve eysareban hoşgeldiniz :))
birlikte çalışıp kazanıcaz inşallah :)
fen-teknoloji canım senin?
Türkçe öğretmenliği benim de...
kızlar bugün hiç çalışamadım, yine dismenoreyle karşı karşıyaydım ve acillerde süründüm, bu sınav inşallah reglimin ilk gününe denk gelmez yaa
ama boş da durmadım.akşam burda arkadaşın paylaştığı türkiye geneli sınavını gördüm. akademik süreç online sınav. akşam kendimi iyi hissedince onu yaptım. puanım 86,350 geldi, ama önemli olan türkiye geneli. o da sanırım yarın açıklancakmış. gerçi sonuç ne olursa olsun moralimi bozmıcam. çünkü daha yolun başındayım. daha çok çalışıcam çookkk
hemen ekliyorum tatlımsözel derslerde sıkıntım olmadığı için 2-3 dersi bir arada götürebiliyorum tatlım.zamandan çok avantajlı oluyosun ama tabii her şeyden önemlisi anlayarak çalışmak bu konuda kendini daha iyi bilirsin.şunu diyebilirim öğrenme ve gelişimde bazı ortak noktalar var.hazırbulunuşluk olgunlaşma vs. gibi birini çalışınca "aa bunu daha önce okumuştum" diyosun.galiba son sınıfsın şimdiden çalışmaya başlayarak çok iyi yapmışın.hele okulla birlikte götürürsen seni kimse tutamaz canımmm
çalıştığım konular
GELİŞİM:temel kavramlar,fiziksel-psikomotor gelişim,bilişsel gelişim
Öğrenme:temel kavramlar,tepkisel koşullanma,bitişiklik-bağ kuramı
tabloya eklersen çok sevinirim tatlımmm :)
bu arada kitapseç sitesini senin sayende öğrendim.bir sürü kitap aldım =)
kaldığın yerden devam etmeye hoşgeldin canımselam kızlaaar nabersiniz
bi suredir kendime ders calışmama izni vermiştim çünkü bunaldım çalısıncada anlamıyodum :)
şimdi geri döndüm kaldığım yerden devam edicem
bu arada o kadar çok sey yazmıssınız ki okusammı okumasam mı bilemedim
hadi hepimize kolay geelsiinnn
merhaba kızlarben geldim yeniden aranıza artık canım sıkıldı şu var bu oldu demeye hakkım kalmadı kafam tamamen boşlamadı kendimi kpssye çalışmak için tam anlamıyla hazır hissetmiyorum ama hangi biriniz istedi değil mi bugün gönlüme göre neye çalışmaya başlayacağıma karar vericem aynı zamanda alese de çalışıcağım için az az olucak ama olsun başlayım dersaneye kadar bir şeyler otursunda kar kardır yani sedefcim şu II.Mahmutla ayanlarla ilgili sorunda ben şöyle düşündüm ayanların izin istemeden herhangi bir isyan çıktığında istanbula gidip padişaha yardım etmeye gitmeleri merkezi otoritenin zayıf olduğunu kanıtlıyor çünkü normalde padişahın izni olmadan böyle bir şey yapamazlardı,e şıkkı bu nedenle hiç olmaz, ayanlara siyasi haklar verilmesini düşündüm ama şıklarda 1 VE II olmadığından ben olsam yalnız II yi işaretlerdim ama siyasi haklar verilmesi şıkkı kafama oturmadı bu siyasi hakka girmediği için sayılmıyor sanırım ???bu arada ıslak kek süperrrr lezzetli duruyorrr
süpersin canım ne güzel planını yapmışsın bak daha geceden. yarın bu söylediklerini hiç zorlanmadan gerçekleştireceğine inanıyorum, eminim mata baya vakit ayırcaksın. zaten dediğin gibi bitirmek için çabalama derinlemesine çalış. temel yap yanii. ilerde tekrarlarla zaten hızlanıcaz.evt cnm çok haklısın ben hızlı çalışmanın zararını öss de görmüştüm
ilk aylar coğrafya ve tarihi bitirmiştim ama sınava son bir iki ay kala
hepsini unutup baştan çalışmak zorunda kaldm :18:
o yüzden amacım konu bitirmek değil öğrenerek çalışmak
şimdiye kadar gelişimden ilk 3 üniteyi bitirdim tekrar yapcm birazdn
matematikte sadece ilk konuya bakabildim
vatandaşlıktan ilk ünitenin yarısına geldim ama bıraktım sonra
yarın devamına bakıp ağırlıklı olarak mat çalışmayı düşünüyorum
sağol tatlım, geçti şu an şükürCanım geçmiş olsun öncelikle,puanın gayet iyi bence,türkiye geneli de buna yakın gelecektir...
süpersin canım ne güzel planını yapmışsın bak daha geceden. yarın bu söylediklerini hiç zorlanmadan gerçekleştireceğine inanıyorum, eminim mata baya vakit ayırcaksın. zaten dediğin gibi bitirmek için çabalama derinlemesine çalış. temel yap yanii. ilerde tekrarlarla zaten hızlanıcaz.
tatlım bi de vatandaşlığa şimdiden çok kasma bence, çünkü o da tarih gibi sürekli tekrar ister. bu sefer tekrar etmen gereken dersler artar. vatandaşlığa ilerde bakarsan şimdi diğer derslerin için vaktin çoğalır ordan da bi avantaj yakalarsın canımama tabii sen zorlanmıyorsan vaktim bol vatandaşlığı da araya sıkıştırayım şimdiden diyosan o zaman dicek sözüm yok tabii ki keşke o konuda seni örnek alabilsem derim sadece ama malesef benim tarihle sorunum olduğu için vatandaşlığa şimdiden bakamıyorum
sağol tatlım, geçti şu an şükürsınav ortaöğretim ve önlisanslar içinmiş şuan fark ettim neyse ilk denememi yapmış oldum. boş durmaktan iyidir
şimdi ben de eğitimden ses kaydı dinliyeyim, bu gelişim psikolojisini çok sevdim. zaten lisedeykende psikoloji dersi en sevdiğim dersti. bi de bunu yatarak dinlemek.. ohh değme keyfine
Gelişimle aram pek iyi degil,öğrenmeyi daha çok seviyorumm
Gelişimle aram pek iyi degil,öğrenmeyi daha çok seviyorumm
daha öğrenmeye geçmediğimden kıyaslama yapamıcam canım ama sen böyle diyosan ve ben gelişimi sevdiysem kesin öğrenmeyi de severim
bi de ölçmeyi sevmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?