2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

koca yıl tek çalıştığım tarihti be renginam sen biliyosun
mata, türkçeye 1 kere bile bakmadım ki ama niye gk 28 doğru, 20 yanlışken, gy 50 doğru 6 yanlış

denicez sedefim bir daha denicez. belki bizim emeğimizin karşılığı 2014tedir. düşünsene 1 yıl beklicez ama sonunda atanacağız değmez mi? elbette değer.merkezde de olur canım sen başvur milli eğtime istediğin yerleri yazıyorsun onlarda duruma göre veriyorlar okula seni kuzum. nereyi istersen şansında tutarsa tamamdır bu iş. etraftakilere bakma onlar hiç susmaz zaten. kendi kararlarını kendin vereceksin kuzum. onları hiç duyma ben umursamıyorum bile.

koca yıl tek çalıştığım tarihti be renginam sen biliyosun
mata, türkçeye 1 kere bile bakmadım ki ama niye gk 28 doğru, 20 yanlışken, gy 50 doğru 6 yanlış

biliyorum kuşum bilmem mi. aynı durum bende de var ama geçmişe üzülmek hiç fayda sağlamıcak artık. bak ücretli yapıp kendi kitap paramızı da çıkarırız hem Allahın izniyle başka masraflarımızı da. ileriye bakmamız lazım en kısa sürede

en çok da ne koyuyo biliyo musun kuzum, onurla hep söz istemiştim bu yaz, neyime güvenip istemişim bilmiyorum. sözde ondan önce mezun oluyorum ya atancam ya o da öğrenci ya pehh.. ne de güvenmişim kendime.. dün yüzüne bakamadım ve o ne dedi biliyo musun, seneye yapıyoruz nişanı dedi, iyi bi yerden de iş imkanı geldi bu yaz ona. Allah bi yerden veremese başka yerden bi kapı açıyo herhalde. bi de hep derdim ''ben kendi paramı kendim kazanıcam seninkine asla dokunmam diye'' yarın öbürgün evlenince kadrolu ev hanımı mı olcam? diyo ki ''pasta börek işlerine yüklen erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer boşver öğretmenliği'' diyo müstakbel kaynanam aradı dün, utancımdan açamadım, sonra ben aradım onu, çok iyi bi puan ağlama bakiim gül hadi gül diyo, ben gülmeden kapamadı teli. annem desen sürekli olcak diyo, olmadı şubatta kesin olur diyo.. böyle insanlar karşısında daha bi işe yaramaz hissediyorum kendimi. iyi bi sonuç bekliyolardı, çok güveniyolardı bana. güvenlerini boşa çıkardım. onları da üzdüm çok. yapamadım beceremedim, olmadı işte..

2 yıl çalıştım. Hiç çalışmayan sınıf arkadaşım 78 almış. Yemin ediyorum üstüme yoğurt döküp kendimden cacık yapasım var.

hepmiz aynı durumdayız kuzum hepimiz. olmadi işte değin gibi. bak ne kadar çalıştık, ne emekler verdik sağlığımızdan olduk. benim kalp çarpıntım başladı sırf sınav stresinden ama bir yerde de nasip vardır ya bizde nasibe takıldık heralde kuzum. bi bilsem..

2 yıl çalıştım. Hiç çalışmayan sınıf arkadaşım 78 almış. Yemin ediyorum üstüme yoğurt döküp kendimden cacık yapasım var.

bu emek sınavı değildi kuzum maalesef değildi. gky67 egıtım 63 alan 35 yapan biri 85 almıs ama gky 95 egıtım 70 alan 20 yapan 80 almıs aradaki farka bakar mısın?

renginam senden böyle şeyler duymak çok mutlu ediyor.
şöyle ya
daha her şey bitmedi.
sadece puanlar açıklandı bakalım bir de Rabbim nasibimizdekini açıklasın.
belki daha iyii gelecek iş olarak.
kendini bu kadar yıpratma.

çabuk çöküyorum ama çabuk da toparlıyorum ehlicim. dediğin gibi önümüze bakacağız çare var mı..
sen de istediğin yere atanırsın inşallah canım

merhaba
herkesi tebrik ederim iyi de olsa kötü de olsa
bu sene sınav tarzı değiştiği için neye uğradığımızı şaşırdık
ben seneye dershaneye yazılıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum dershane arayışındayım
en azından soru tarzını gördük
bir yandan ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum izmirde şansım nedir sizce?
bir de hangi derslere girebilirim?
bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah.

bu emek sınavı değildi kuzum maalesef değildi. gky67 egıtım 63 alan 35 yapan biri 85 almıs ama gky 95 egıtım 70 alan 20 yapan 80 almıs aradaki farka bakar mısın?

size alan getirene de iyi dileklerimi sundum içimden, hem de çok pis bi şekilde. duydum bende p10 puanı 85 olup da p121 60 fln olan. tıh tıh tıh

çabuk çöküyorum ama çabuk da toparlıyorum ehlicim. dediğin gibi önümüze bakacağız çare var mı..
sen de istediğin yere atanırsın inşallah canım

canım çok sağol hep birlikte mutlu haberler veririz inşallah buradan
bu arada daha tercihler var ve biliyor musunuz tercih zamanı bence en önemli zaman.
çünkü kimisi diyor ki aman oraya gideceğime bir yıl daha deneyeyim kimisi diyor ki yok bu puanla atanamam tercih yapmayayım ve daha alt puan gidiyor onun yerine kimisi de diyor ki buralar garanti daha 26 açmam ama maalesef oralara atanamıyor.
yani kızlar demem o ki asıl kritik süreç tercih zmanı.
Allah hakkımızda en hayırlısını versin hepimiz için

elbette yaparsın bölümün ne ise o branşa alırlar normal ögretmen gibi girersin derslere bizde öyle düşünyoruz bu yıl bakalım

amin canım.
evet tercih zamanı daha zor cok dikkatli olmak lazım. ben de erkek arkadaşımdan biliyorum o dönemleri zor atlattı. en son 1 tane tercih yapıp cıkcam dıyordu o kadar bunalmıstı ama yaptı bitti şükür

Kızlar ben bu topiği bayadır takip ediyorum. Seneye son sınıf olarak kpssye gireceğim inş. Alan sınavıda var. Anladığım kadarıyla çok çalışmak değil çözüm taktik ve sistemli çalışmak lazım. 5 eğitim sorusu 1 alan sorusuna mı ne denk geliyor nerdeyse. Bunu düşünürsek bana tavsiyeleriniz neler ? Hangi derslere çalışayım şimdiden teşekkür ederim inş her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…