öğretmen olmak istiyorum renginam..ama böyle öğretmenlik olmayınca etraftan başka iş önerileri olunca ben istemeyince ''iş beğenmiyo'' gözüyle bakıyolar. haklılar. ama ben öğretmenlik isteğiyle yanıp tutuşuyorum. beni zaten polis yapmazlar benim sol göz kendinden geçmiş 2,5 astigmat, bir sürü dolgum var dişlerdesınırda yapmaya bile razıyım, suriye olur ırak olur
tekrar mı deneyelim diyosunuz siz şimdi, bana da bi akıl verin gari :26:
merkezde olur mu ücretli kuzum, burası ist gibi büyük yer değil, az okul var ama..
evde durursam kafayı yicekmişim gibi geliyo kuzum, çalışmak bana iyi gelir, ama bilmiyorum tabii daha hiç bişeye karar vermiş değilim :44:
koca yıl tek çalıştığım tarihti be renginam sen biliyosun
mata, türkçeye 1 kere bile bakmadım ki ama niye gk 28 doğru, 20 yanlışken, gy 50 doğru 6 yanlış
biliyorum kuşum bilmem mi. aynı durum bende de var ama geçmişe üzülmek hiç fayda sağlamıcak artık. bak ücretli yapıp kendi kitap paramızı da çıkarırız hem Allahın izniyle başka masraflarımızı da. ileriye bakmamız lazım en kısa sürede
en çok da ne koyuyo biliyo musun kuzum, onurla hep söz istemiştim bu yaz, neyime güvenip istemişim bilmiyorum. sözde ondan önce mezun oluyorum ya atancam ya o da öğrenci ya pehh.. ne de güvenmişim kendime.. dün yüzüne bakamadım ve o ne dedi biliyo musun, seneye yapıyoruz nişanı dedi, iyi bi yerden de iş imkanı geldi bu yaz ona. Allah bi yerden veremese başka yerden bi kapı açıyo herhalde. bi de hep derdim ''ben kendi paramı kendim kazanıcam seninkine asla dokunmam diye'' yarın öbürgün evlenince kadrolu ev hanımı mı olcam? diyo ki ''pasta börek işlerine yüklen erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer boşver öğretmenliği'' diyomüstakbel kaynanam aradı dün, utancımdan açamadım, sonra ben aradım onu, çok iyi bi puan ağlama bakiim gül hadi gül diyo, ben gülmeden kapamadı teli. annem desen sürekli olcak diyo, olmadı şubatta kesin olur diyo.. böyle insanlar karşısında daha bi işe yaramaz hissediyorum kendimi. iyi bi sonuç bekliyolardı, çok güveniyolardı bana. güvenlerini boşa çıkardım. onları da üzdüm çok. yapamadım beceremedim, olmadı işte..
2 yıl çalıştım.Hiç çalışmayan sınıf arkadaşım 78 almış. Yemin ediyorum üstüme yoğurt döküp kendimden cacık yapasım var.
bu emek sınavı değildi kuzum maalesef değildi. gky67 egıtım 63 alan 35 yapan biri 85 almıs ama gky 95 egıtım 70 alan 20 yapan 80 almıs aradaki farka bakar mısın?
sedefim bak senin daha ilk yılın elbette girip şansını deneyeceksin. istersen ücretli falan da yapma ama evden uzaklaşyım diyorsan yap tabi evnizin yakınlarında varsa eğer okul başvur oraya muhtemelen kabul edilirsin. ardından zaten sınava da çalışırsın. çünkü emek sınavı değil bu eskisi kadar vakit ayırmayız da hem. ben de yavaştan şu matematiği halledeyim diyorum sen de tarihten kötüyüm diyordun yavaştan tutalım bir ucundan tatlım. çaremiz yok ki. banka,polislik onlarda torpil gerekli canım maalesef. hem biz öğretmen olacağız ya hu
renginam senden böyle şeyler duymak çok mutlu ediyor.
şöyle ya
daha her şey bitmedi.
sadece puanlar açıklandı bakalım bir de Rabbim nasibimizdekini açıklasın.
belki daha iyii gelecek iş olarak.
kendini bu kadar yıpratma.
bu emek sınavı değildi kuzum maalesef değildi. gky67 egıtım 63 alan 35 yapan biri 85 almıs ama gky 95 egıtım 70 alan 20 yapan 80 almıs aradaki farka bakar mısın?
çabuk çöküyorum ama çabuk da toparlıyorum ehlicim. dediğin gibi önümüze bakacağız çare var mı..
sen de istediğin yere atanırsın inşallah canım
merhaba
herkesi tebrik ederim iyi de olsa kötü de olsa
bu sene sınav tarzı değiştiği için neye uğradığımızı şaşırdık
ben seneye dershaneye yazılıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum dershane arayışındayım
en azından soru tarzını gördük
bir yandan ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum izmirde şansım nedir sizce?
bir de hangi derslere girebilirim?
bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah.
elbette yaparsın bölümün ne ise o branşa alırlar normal ögretmen gibi girersin derslere bizde öyle düşünyoruz bu yıl bakalım
canım çok sağol hep birlikte mutlu haberler veririz inşallah buradan
bu arada daha tercihler var ve biliyor musunuz tercih zamanı bence en önemli zaman.
çünkü kimisi diyor ki aman oraya gideceğime bir yıl daha deneyeyim kimisi diyor ki yok bu puanla atanamam tercih yapmayayım ve daha alt puan gidiyor onun yerine kimisi de diyor ki buralar garanti daha 26 açmam ama maalesef oralara atanamıyor.
yani kızlar demem o ki asıl kritik süreç tercih zmanı.
Allah hakkımızda en hayırlısını versin hepimiz için
öğretmen değilim o yüzden hangi derslere girebilirim diye sordum iibf mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?