bu arada çalışma planımda değişiklik yapmak zorunda kaldım..sedefcim biliyosun matematik çalışmaya başlıcaktım bu ay ama 4-5 gün ertelemem gerekiyo..sakaryada yaşıyorum ve akrabamızın düğünü var bugün istanbula gidiyoruz ailemle..o yüzden matematiğe başlamadım onun yerine boş durmiyim dedim..türkçe çalıştım biraz.. bu 4 gün boyunca türkçenin konuları az zaten türkçeyi bitirmeye karar verdim...
sözcükte anlam ve cümlede anlam konularını okudum 1 kere...2 konudan toplam 132 soru çözdüm...(konu anlatım kitabındaki sorular)
günaydınn
Türkçe kadrosu belli oldu 4bin küsür:))
seneye de bu kadar alım bekliyoruz inşallah çünkü yıllardır sınıf ve okul öncesinde binlerce alım yapıldı. Türkçe nin de hemen kapanması söz konusu değildir inşallah.
bu alımı duyunca daha bir şevklendim
sedef,
gönderdiğin mp3 ler o kadar işime yarıyor ki, evde sürekli dinlemeye çalışıyorum. eşim ankaraya gidecek, gittiğinde x yayıncılık not defterlerini de aldıracağım inşallah. bir de mp3 ler sadece tarih miydi?
günaydınn
Türkçe kadrosu belli oldu 4bin küsür:))
seneye de bu kadar alım bekliyoruz inşallah çünkü yıllardır sınıf ve okul öncesinde binlerce alım yapıldı. Türkçe nin de hemen kapanması söz konusu değildir inşallah.
bu alımı duyunca daha bir şevklendim
sedef,
gönderdiğin mp3 ler o kadar işime yarıyor ki, evde sürekli dinlemeye çalışıyorum. eşim ankaraya gidecek, gittiğinde x yayıncılık not defterlerini de aldıracağım inşallah. bir de mp3 ler sadece tarih miydi?
merhaba canım hoşgeldin
olsun iyi yapmışsın okumakla, ben buraya yazarken bile bana ders çalışma hevesi geliyor
o zaman bu yıl seni bomba gibi bekliyorum. ben de ihtiyacın konu anlatımlı kitaplarına bayıldım, öğretirken eğlendiriyor, ihtiyaca yazıldım ama kayseride değilimdediğin gibi inşallah dershanede iyi çıkar. tabii her şeyden önemlisi biziz. biz inanırsak başarırız.
yarın yeni bir ayın ilk günü. yarın sen de matematiğe çok çalış tamam mı
bir de matematiğe sakın önyargılı bakma, matematik çok kolaydır, 1 ayda bile halledersin. videolar izle. hocaların dikkat dediği yerlere önem ver ve ardından konu anlatımlıdan çalış, sonra da ordaki soruları çöz. bunun yanında soru çözüm videolarını da izle. oradaki hocanın çözüm yollarına dikkat et ve çözümlü soruların çözümünü incele. bunları yaparsan, yapamadığın mat sorusu kalmazzz.
sadece tarih canım, başka derslerin de videoları var ama onları indirmeyi beceremedim, eğer başka sitelerden bulursam indirir ses dosyasına çevirir mailine atarımdaha yolumuz uzun ara ara araştırıyorum böyle
ben sizin adınıza çok sevindim.bakın bu alımlar size umut olsun, sizi hırslandırsın, çok çalışın, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın ve gerisini Allaha bırakın.
sınıf öğretmeni 324 kişi alıncakmış. benim moralim bozulmadı değil ama neden ben o 324 kişinin içinde olmayayım ki, onun içine girenler de çok çalışanlar değil mi? onlar da benim gibi bi insan değil mi? (torpilliler hariç tabii) birazdan gelişim çalışmaya başlıcam. elimden gelenin en iyisini yapıcam. olur ya da olmaz bilmiyorum. ama en azından vicdanen her şeyi yaptığım için huzurlu olucam. hayır dese de hayat hayırlısı demeye devam edicem. seneye iş sahibi olmam şart! ama atanamazsam bile belki de benim için daha hayırlı bi gelişme olucak, bilmiyorum.. şu an tek bildiğim çok çalışmam gerektiği
canım benim rica ederimşu an ikinci konuyu dinliyorum, benim konu bitirmelerimi bu şekilde takip edin çünkü kesinlikle oturup kitaptan okuyacak vaktim yok. az önce ütü yaparken dinledim:))
sedef gerçekten hayatımı kurtardı bunlar. başka dersler gönderirsen de sadece dua edebilirim
hiç çalışmadan 10 net yaptıysan sen hiç korkma matematikten matematik korksun senden tatlımhoşbuldk cnm
tşk ederim önerilerini denicem mutlaka aslında çok fazla korkum yok matematikten
sadece çalışmayalı uzun yıllar oldu bölümde dil edebiyat olduğu için hiçbir konuya bakamadım
son yıl özellikle çok yoğunduyds de fazla çalışmadığım halde 10 civarı yapabilmiştim matematikten
bu yıl çalışırsam daha fazla yapabilirim diye düşünüyorumtek sorunum konsantrasyon eksikliği bölümde sürekli
ders çalışmış olmanın verdiği bıkkınlıkumarım atabilirim üstümden formasyon derslerinide okurken aldım üni.de
ama şuan hiçbirini hatırlamıyorum :18: burda inş sizlerle birlikte gaza gelip çalışmaya başlıcm
mat ve eğitim bilimleri çalışmayı düşünüyorum dersaneye kadarhepimize kolay gelsin
100 kişi bile alsalar o 100 kişinin içinde olacağına inanıyorum canım.
Çünkü sen bir adım öndesin.
kızlar şu soruya bakabilir misiniz?
II. Mahmut ile Ayanlar arasında yapılan Sened-i İttifak ile ''İstanbul'da herhangi bir isyan çıktığında, ayanlar emir beklemeden İstanbul'a gelip padişaha yardım edecekler'' kararı;
I. ayanlara siyasi haklar verildiği
II. merkezi otoritenin zayıf olduğu
III. padişahın güçlendiği
durumlarından hangilerinin göstergesidir?
A) Yalnız I
B) Yalnız II
C) Yalnız III
D) I ve II
E) I,II ve III
e diyorum e mi eğer e ise açıklayayım
değil canım. b olucakmış. ben c demiştim gerçi II ve III düşünmüştüm ama şıklarda yoktu
Sedefcim malum insanın canı çalışırken acayip abur cubur istiyor özellikle tatlı türü şeyler,ben bugun çok kolay bi pasta yaptım eminim senin de çok hoşuna gidecek ve fazlada vaktini almayacak bişey çünkü 8 dakikada yapılıyorhemen resim ekliyorum,tatlımızı alalımki zihnimiz açılsın dimi
Eki Görüntüle 501390 Eki Görüntüle 501391
Afiyet bal kaymak olsun......Tarif burda tatlım incele ve hemen yapppp
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/555588-8-dakikalik-eserimmmmbrownimm.html
ahh canım ne iyi etmişsin, gel gel hoşgeldin sefalar getirdinselam kızlarr
bir süredir gizli gizli sizi takip ediyordum artık aranıza katılıyım dedim.ben de kpss maratonuna başlamış bulunmaktayım.bölümüm türk dili ve edebiyatı.bu yıl mezun oldum kpssye girdim ama çalışmamıştım.haliyle düşük bir puan aldım.ama bu sene azmettim ve kazanacağım başka yolu yok.
siz bana moral ve güç verdiniz.sizin çalıştığınızı görünce ben de heveslendim.ilk adım eğitim bilimlerinden başladım.2 haftadır gelişim ve öğrenme çalışıyorum yarından itibaren öyt de eklicem.
çalışırsak başarabiliriz kızlar.inancımızı kaybetmeyelim :)
ama ama amaaa bu harikaaaaaSedefcim malum insanın canı çalışırken acayip abur cubur istiyor özellikle tatlı türü şeyler,ben bugun çok kolay bi pasta yaptım eminim senin de çok hoşuna gidecek ve fazlada vaktini almayacak bişey çünkü 8 dakikada yapılıyorhemen resim ekliyorum,tatlımızı alalımki zihnimiz açılsın dimi
Eki Görüntüle 501390 Eki Görüntüle 501391
uzman kariyer yayınlarının canım :26:Cnm hangi yayının sorusu acaba cvp anahtarında bir problem var gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?