günaydın kuzular
canım acayip sıkkın...nefes alamıyorum sanki...çıkıp bahçeyi sulayayım bari...açıklasalar artık...offffffffffffffff
günaydın canım hayrola canın neye sıkkın :26:
Hocam sen türkçeanne misin yaw memurlarnetteki?ya bu belirsizlik mahvettii..
önümü görememek..
kocama gece sordum
"sence bu kez olur mu? 80i geçer miyim mesela"
"tabii ki. geçeceksin"
"ayy canım. güveniyorsun bana, inanıyorsun yani"
"e 10 yıldır çalışıyorsun bir sınava. geç artık"
"!!!!!!!!!!!!!!!"
Ya sedef şu sayacında yazanı değiştir kız. Büyükbaş hayvanım ne yahu :)
ya bu belirsizlik mahvettii..
önümü görememek..
kocama gece sordum
"tabii ki. geçeceksin"
"!!!!!!!!!!!!!!!"
Hocam sen türkçeanne misin yaw memurlarnetteki?
Bir de bu replik bana da tanıdık geliyorDamdan düşeni damdan düşen anlar gel arkadaşım boşver Ben eşime de diyorum benim yerimde olsan görürdün ozaman ordan konuşmak kolay Yıllardır ne evliliğimden bişey anladım ne yaşamaktan kpss zıkkımı yüzünden
benimki kendide kpss ile cebelleştiği için aaz çok anlıyo ama 2013 e girmeyen adam aslla bizi anlayamazzzzeşleriniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama erkekler genelde böylelerbunlar iki kısma ayrılıyor 1.kısım havada atıp tutanlar yani yapılır yaa ne var bunda diyenler ki bunlar sınava girseler kötü yaparlar boylarının ölçüsünü vermek zor değil bunlara 2.kısımdakiler ise bu sınav mı zor diye bir sürü küçümserler üstüne de gayet iyi sonuç çıkarırlar ve bunları egolarından ötürü mat etmek kolay değildir uğraşmak istemezsiniz içten içe kırılırsınız uzaktan izlersiniz sadece...bence 2. tip daha zor umarım sizinkiler 1.tiptirler
annem senin kocada fena yahu yok çocuk seni beklerken bi gün derdinden meyve suyu yerine sigara içecekya bu belirsizlik mahvettii..
önümü görememek..
kocama gece sordum
"tabii ki. geçeceksin"
"!!!!!!!!!!!!!!!"
tubişşşşşşş korkuyom yaaaaaaa böle deme :18:canlar ösym nin sitesine girdim şimdi aday işlemleri sistemi açılmıyo.açıklayacaklar mı ki ola :18::26:
ben böyle iyiydim yaa
msjını gördüm canım tamamnilim Faceden yazdım
eşleriniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama erkekler genelde böylelerbunlar iki kısma ayrılıyor 1.kısım havada atıp tutanlar yani yapılır yaa ne var bunda diyenler ki bunlar sınava girseler kötü yaparlar boylarının ölçüsünü vermek zor değil bunlara 2.kısımdakiler ise bu sınav mı zor diye bir sürü küçümserler üstüne de gayet iyi sonuç çıkarırlar ve bunları egolarından ötürü mat etmek kolay değildir uğraşmak istemezsiniz içten içe kırılırsınız uzaktan izlersiniz sadece...bence 2. tip daha zor umarım sizinkiler 1.tiptirler
Hocam sen türkçeanne misin yaw memurlarnetteki?
Bir de bu replik bana da tanıdık geliyorDamdan düşeni damdan düşen anlar gel arkadaşım boşver Ben eşime de diyorum benim yerimde olsan görürdün ozaman ordan konuşmak kolay Yıllardır ne evliliğimden bişey anladım ne yaşamaktan kpss zıkkımı yüzünden
2013 kpssye girmeyen anlamaz cümlesine tam olarak katılmıyorum kızlar şu açıdan çevrenizde hakikaten bu gkgy sınavına girse hiç çalışmadan yapabilecek kapasitede olanlar var onları ayrı tutarsak evet hiç sınava hazırlanmamış olan kişiler çalışan yapar diye hariçten gazel okuyabilir ama bahsettiğim kesimde az olsada var ve bir tanesi bende var o sebeple çok dertte yanamıyorsun
oh..
merhaba hayat...
bacı bee..vazgeçtim çanakkaleden falan..artık hayatımı evimi kurayım istiyorum..5 senedir muallakta yaşamaktan bıktım. yerleşik düzenim olsun...üff kenan da varsın eve gelmesin ne yapayım...koyunlarıyla yaşasın...iki aşkım var artık. babaları gece gelse de olur:))
çanakkaleye gitsem düzene geçişim 1 yıl daha ertelenecek..bu hamileliğimi eşimle yaşamak istiyorum. turanda son 4 ay ayrıydık...zordu..çok zor...
şimdi ilçeye atanayım...büyük hayallerim yok. orada evimiz var. eş dost...milli eğitim..herkes tanıdık...çarşı pazar...
tuhaf..bu bozkırı evim olarak benimseyeceğimi düşünmemiştim. esnafla tanış olmuşum farketmeden..marketim olmuş...çerezcim, çamaşırcım...
bir yeri memleket yapan nedir ki?
ben memur çocuğuydum. şehir şehir gezdim. hep "ölsem nereye gömerler ki"derdim...
şimdi biliyorum.
denize hasret ölsem de bozkıra gömüleceğim
tatlım noldu memurlarda sabah girince gördüm merak ettim burdan olmazsa özelden kısaca msj atabilirmisinkız sen de yanağımdaki tek gamze olmayasın sakın?
masalım?
benim ama bıraktım orayı. üyeliği demin kapattım. sakın kimseye deme burada olduğumu:26:
biraz kırgın ayrıldım
olsun ...
sedoş benim kuzen hiç çalışmamış işletmeden girmiş ve güncellerin tamamını yapmış nası yaptın dedimn trt 2 ve ntv izledim film izledim o kadar dedi al işte sana neyi ölçüyo öasym neyin kafasında bu adamlaro konuda haklısın kuzum, hatta bu sınav bazılarının lehine olmuştur. geçende yorum olarak da yazmıştın, ona aynen katılıyorum. hani mesela biz 1 yıldır çalışıp didinmişizdir. adam son 1 ay bakmıştır, öylesine denemek için girmiştir. ama mantık zekası yüksektir ne biliyim çat çat çat çözmüştür gy yi, ya da güncellerdeki soruları daha önceden duymuştur ve bi şekilde biliyodur onları. işte onlara tam şans vurdu bu yıl kuzum.
benim düşünmek istemediğim şey ise, seneye tekrar deniceksem, bu nasıl bi süreç olabilir ki? sabahtan akşama ineklememin faydası olmıcak ki? coğrafyadaki obruklarının insan yapımı olmadığını bilmem çok mu işe yaradı? sorular bundan önceki yıllardaki gibi gelseydi ve ben atanamasaydım gömülürdüm kitaplara. peki ya şimdi? gezegenleri mi inceliyeyim? 2006 dan bu yana olan tüm olayları mı ezberliyeyim? işsizlik oranlarını mı araştırayım? benim ne yapmamı istiyolar? ben sadece çocuklara bişeyler öğretmek istiyorum, çok şey mi bu ya
tatlım noldu memurlarda sabah girince gördüm merak ettim burdan olmazsa özelden kısaca msj atabilirmisin
sedoş benim kuzen hiç çalışmamış işletmeden girmiş ve güncellerin tamamını yapmış nası yaptın dedimn trt 2 ve ntv izledim film izledim o kadar dedi al işte sana neyi ölçüyo öasym neyin kafasında bu adamlar
bende aynı dertteyim bilgim eksik olsada olmasa amenna son 1 kez daha diyebilirdim ama şuan bunu diyemiyorum kendime çünkü o benim bilgimi değil psikolojik direncimi mantık zekamı zamanı nasıl kullandıgımı ve bir sürü ıvır zıvırı ölçtü
o nedenle son 1 ay çalış sınavdada kasma diyorum kendi kendime
Ne zaman KPSS ismini duysam gözlerim dolar.Ne çektiğimi bir ben bilirim.Kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah.Sadece dua etmek istedim sizler için. <3
Amin cümlemize inşallah.Atanmayan kalmasın.Bu atama bekleme süreci çok ciddi stres.Herkes atansın.Kimse açıkta kalmasın.
Allah razı olsun.
Allah umarım size de gönlünüzdeki verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?