kuzum ben de seni ösym başkanısın gibi soruya tuttum kusura bakmabekleyip görcez
kızlar bugün arkadaşlarımızın yanına konyadan aksaraya yarında evime gidicem inşallah bi kaç gün pek olmam buralarda byyyyyyyyyyyyy sizi seviyorum kendinize iyi bakın kujucuklarım
açıklanır mı bugün kızlar ya
Bir kpss klasiği.
Sınavdan çıkmışım.Zaten durum nahoş...Ya tutarsa hesabı bekliyorum,kurbanlık koyun gibi.Acaba bugün mü diye her sabah bir sıkıntı...Ve her gece kafayı yastığa koyunca puanım düşük gelirse ne b.k yerim lan diye düşünerek geceyi p.ç ediyorum...
Düşünüp düşünüp umutsuzluğun dibine vuruyorum.Çalışarak geçirdiğim her saniyeyi düşündükçe delirecek gibi oluyorum.Neyi yanlış yaptım neyi yapamadım süreçte diye kendime sorup sorup cevap alamıyorum.İçimi kemiriyor bu düşünceler...Artık kendime vereceğim bir şans daha yok biliyorum.Sonsuza kadar kpssye hazırlanamam nihayetinde, bi yerden hayata başlamak lazım ve bu sonuç son şansım olabilir diyorum.
Durum ne olacak kaç puan gelecek ne kadar kontenjan açılacak hep soru işareti...Adaletsizlik etmekten ve adaletsizliğe uğlaramaktan yaradana sığınıyorum ve endişelerimin üstünü örtüp yoluma devam ediyorum.
artık açıklansın belirsizlik mahvediyor insanı
ne olacaksa olsun ya. elime vatandaşlığı alıp çalışasım var o derece ne yapacağımı bilmiyorum yani
aynen o vat benim de hep aklımı çeliyo
şimdi diziye geçiyorum ben en azından vakit geçiyo :126:
Sonuçlar açıklanınca bktan bi puan geliyor ya hocam asıl olay orda başlıyor.Bu ne ki?al benden de o kadar kardeşim
artık açıklansın belirsizlik mahvediyor insanı
ne olacaksa olsun ya. elime vatandaşlığı alıp çalışasım var o derece ne yapacağımı bilmiyorum yani
Sonuçlar açıklanınca bktan bi puan geliyor ya hocam asıl olay orda başlıyor.Bu ne ki?
Sonuç açıklama sayfasına bakıp gözlerin doluyor da böyle boğazında bişey düğümleniyor ya.Ha işte o düğümlenen şey çözdüğün onlarca test.Boğazında kalıyor işte öyle.Gözlerin de çözdüğün binlerce testin gazabından doluyor o an.Ayakların tutmuyor uyuşup kalıyor ya o neden biliyo musun hocam,sabahın köründe evden çıkıp akşama kadar dersane köşelerinde seni taşıyan ayaklar isyan ediyor.
Sana meraklı gözlerle ışıl ışıl bakan gözlerin bir saniyede ışık hızıyla feri sönüyor.En fenası da titrek seslerle teselli etmeye çalışıyorlar ya.Ananın gözünde bi damla yaş donup kalıyor ya.O an herşeye sövüyorsun hocam.Kendine bile.Elinden gelen herşeyi yaptığını bilsen de yok olup giitmek istiyorsun.
Sonrası da var tabi.Meraklı komşular,Yüksek puan almış arkadaşlar tek tek telefona yapışıyor.Açsan bi türlü açmasan başka türlü.
alem tercih derdine düşüyor.sen de depresyonlardan depresyon beğen artık.
Bi daha bunları yaşamak istemiyorum ben..Emek vermiş kimse yaşamasın yeter artık çektiğimiz
kpsshayali canım ben İstanbul'u tercih edelim diye demedim. ben de orada oturmayı ya da çalışmayı hiç istemedim şimdiye kadar. sadece en yüksek oranın puanı olduğu için şans başarısından bahsettim.sadece örnekti yani
bu hafta kesin açıklanır diye bir söylenti var kuzum facede:26:
inşallah yaşamayız hocam bi kere de şans bize güler
Sonuçlar açıklanınca bktan bi puan geliyor ya hocam asıl olay orda başlıyor.Bu ne ki?
Sonuç açıklama sayfasına bakıp gözlerin doluyor da böyle boğazında bişey düğümleniyor ya.Ha işte o düğümlenen şey çözdüğün onlarca test.Boğazında kalıyor işte öyle.Gözlerin de çözdüğün binlerce testin gazabından doluyor o an.Ayakların tutmuyor uyuşup kalıyor ya o neden biliyo musun hocam,sabahın köründe evden çıkıp akşama kadar dersane köşelerinde seni taşıyan ayaklar isyan ediyor.
Sana meraklı gözlerle ışıl ışıl bakan gözlerin bir saniyede ışık hızıyla feri sönüyor.En fenası da titrek seslerle teselli etmeye çalışıyorlar ya.Ananın gözünde bi damla yaş donup kalıyor ya.O an herşeye sövüyorsun hocam.Kendine bile.Elinden gelen herşeyi yaptığını bilsen de yok olup giitmek istiyorsun.
Sonrası da var tabi.Meraklı komşular,Yüksek puan almış arkadaşlar tek tek telefona yapışıyor.Açsan bi türlü açmasan başka türlü.
alem tercih derdine düşüyor.sen de depresyonlardan depresyon beğen artık.
Bi daha bunları yaşamak istemiyorum ben..Emek vermiş kimse yaşamasın yeter artık çektiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?