Ya cuma ya da pazartesi diye okudum bende biraz önce ama bu saatten sonra olmaz sanki. Hafta içine kaldı yine sanki.
Umarım herkes hayırlı sonuçlar alır , okudum bir kaç sayfa sanki hepiniz umudunuzu kesmişsinizSedefte size moral vermeye çalışıyor
Pazartesiye kaldı artık
Pazartesiye kaldı artık
canlar en fazla 25 net bekliyorum :26:
tüm umudum sıralama :18:
bugum bizim bölümde 48 net yapan bile var ama normal şartlarda mümkün değil yani bilemem tabi.İftar sofrasında ağladım.
Lanet olsun,bi ben mi malmışım bizim bölümde.30-40 netler havada uçuyor feysteki sayfalarda,bir ben mi varım 22 net yapan.Hangi birine yanayım şimdi ben?
Okuldan çıkıp koştura koştura gittiğim dersanede harcadığım zamana mı ?
Verdiğim emeklere,sıkıntılara,paralara mı ?
Konu komşunun,akrabaların alaycı bakışlarına,konuşmalarına mı ?
Sevgilimi ne zaman göreceğimi bilememe üzüntüsüne mi ?
Babamın bavulunu alıp astral seyahat yapmak istiyorum.
açıklanmamış yahu
bir sürü şey aldımama stres yerinde duruyo
pazartesi değiilllll, 00:00 dan sonra bekliyorum ben
bugum bizim bölümde 48 net yapan bile var ama normal şartlarda mümkün değil yani bilemem tabi.
ben sağlığımdan oldum kpss uğuna ama işte yapamadım
konu komşu da sussun bir zahmet bir şey bildikleri yok.
aman ne bileyim hepimiz aynı durumdayız. yine de senin kazanacağına inanıyorum vallahi
clementine bugün beni okuldan sigorta parasını yatırmam için aradılar,kursu sordum bilmiyoruz dediler...
bende arkadaşlarımı aradım kurs 12 Ağustos'ta başlıyormuş eğer başka şehirde katılmak istersen faks çekmen gerekiyor onun içinde bugün yani 19 Temmuz sonmuşumarım haberin vardır ya da bu mesajı okursun... 5.5 haftalık talim hayırlı olsunnnn :)
Sonuçlar geliyor bence. Az kaldı gibi
benim de bir 10 gibi yanlışım var kuzu zaten 40a yakın ancak işaretlediğim için 25 ya da 24 işte
İftar sofrasında ağladım.
Lanet olsun,bi ben mi malmışım bizim bölümde.30-40 netler havada uçuyor feysteki sayfalarda,bir ben mi varım 22 net yapan.Hangi birine yanayım şimdi ben?
Okuldan çıkıp koştura koştura gittiğim dersanede harcadığım zamana mı ?
Verdiğim emeklere,sıkıntılara,paralara mı ?
Konu komşunun,akrabaların alaycı bakışlarına,konuşmalarına mı ?
Sevgilimi ne zaman göreceğimi bilememe üzüntüsüne mi ?
Babamın bavulunu alıp astral seyahat yapmak istiyorum.
kızlar dayanamadım ve baktım sorulara ama buraya yazmıcam çünkü sorulara kaç gün geçtikten sonra baktım kendi içimde bile emin değilim bir tek eğitim sorularını 3 soru ile net bir şekilde hatırladım birde alan sorularını...alanda boş bıraktıklarımı işaretlesem 8soruda 5i doğru olucakmış geri kalan 3 soruda hiçbir fikrim yoktu...alanımdan gene yapmışım beni en çok öyt soruları batırdı salak salak soruları vardı zatengkgy ye bakıyım dedim bakmaz olaydım şöyle söyleyeyim kızlar alandan 50 net yapsam bile atanma ihtimalim çook zor olur baktığım kadarıyla gkgy diye bir şey yok çünkü bende canım sıkkın ya hazır ben bakmışken açıklansın bu gecede sonuçlar şok etkisi olsun bitsin
açıklanmamış yahu
bir sürü şey aldımama stres yerinde duruyo
pazartesi değiilllll, 00:00 dan sonra bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?