2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

10 gün sonra verilen soru ve cevaplar....Ve herkes maşallah hatırlıyor cevaplarını.Hadi tarih coğrafya eğitim hatırlanır da türkçe matematiği nasıl hatırlıyor insanlar şaştım valla.Ayrıyetten bakmadım da cevaplarıma.Geçen yıllarda baktım da noldu.
Herşey bu kadar kolay işte.Sen eşek gibi çalış sonra adan 20 ile atansın sen 80lerde ağzını aç bekle acaba diye.Ben bu işin ta ...

Kızlar gk gy 93 egtm 56 net. hatrlayamadıklarmı yanlış sayp hesapladım. alan ama 26 falan gelr ama bizim bolum 25 28 arasi ortalama olur artık hayırlısı ...

Bende de durumlar kötü,bir kısımdan sonrasına bakamadım bile..seneye görüşmek üzere..

Depresyondakiler,hayal kırıklıkları,evlenemeyenler,kpss olmadan babası evlendirmeyenler..vs..olabilir bugum topiğin adı

Kızlar gk gy 93 egtm 56 net. hatrlayamadıklarmı yanlış sayp hesapladım. alan ama 26 falan gelr ama bizim bolum 25 28 arasi ortalama olur artık hayırlısı ...
maaşallah cok iyiymiş inşallah atanırsın
Bende de durumlar kötü,bir kısımdan sonrasına bakamadım bile..seneye görüşmek üzere..
kuzum senin de mi :18: hangi bölüme baktın?
Yeni topikimizina dı ne olsun ?

bilmem ki

çok iyi olanlar var. helal olsun yapabilenlere.
benimm harcım değildi demek ki ama yıkık durumdayım sorular acıklandıgından beri

Aynen..Bir de bakmayacam diyordum ama dayanamadım..Daha sınavın şokunu atlatamadan tekrar yıkıldım,,Ya sabır ya sabır..

Son düzenleme:
bence de yeni topiğin adı evlenmek için ha gayret olsun
sorular açıklandığından beri ben de hiç iyi değilim. bir an önce puanlar açıklansın. olan olsun ve bitsin bu süreç artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…