2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

çok teşekkür ederim aşkınihannn dediklerin öyle doğru öyle mantıklı ki.. bugünler de geçicek.. Allah sabrımızı sınıyo. iyi günlerimiz çok yakında.. ben de buna inanıyorum ve buna tutunmaya çalışıyorum canım.

tuğbammmm doğum günün kutlu olsun canım benimmmm iyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni bu topikte. dilerim tüm dileklerin gerçek olur canım benimmm
janemmm tebrik ederim seni de canım mezun olmuşsun. harika bi duygu dimi en azından önümüzdeki engel kalktı. inş atanıcaksın da canım benim

sedefim Allah her seyin hayırlısını versin
zira O bizi bizden iyi bilir canım benim. üzülme diyeceğim yaşananlara ama şu durumda elinde değil biliyorum
zaman lazım işte.. hepimize lazım olan tek şey aslında
kötü olan ne varsa Allah sonrasında iyi bir şeyle karsılastırsın seni. bu yaşadıkların geleceğinin iyi habercisi olaun inşallahcanım benim

sınav konusuna gelince 15 gündür ne kadar çalıştın diye sor? hiç...
hiç verimli değildi sebebini de bilmiyorum. zaten nasip ise olur demekten başka çarem de yok umut da kalmadı bende.
ama sana inanıyorum inan ki yaparsın

Son düzenleme:
sedefcim saba bir şey sormak istiyorum.......ilk sayfada yaptığın tablo da renklendırmeyı nasıl yaptın ben bir türlü beceremedim...ders ders tablo yapmışsın ve içine de konu baslıklarını renklı yazmışsın ya onu nasıl yaptığını merak edıyorum...

ablam sağolasın. sen nasılsın? şu sınav geçsin görüşelim bence de.. bi de kum döküyorum çok ağrım oluyo evde yataktan kalkamıyorum. sen sınava gircek misin?

ben de iyiyim canım,işteyim şu an.
çok geçmiş olsun,yakınlarımdan biliyorum zor oluyor kum,taş dökmek Allah yardımcın olsun..
sınava evet giricem ama hazırlanmadım biliyorsun.
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

renk kuşum benimmmm haklısın canım benim her şey nasip kısmet.. kpss konusunda gerçekten çok stresli değilim. beni üzen yıllardır bitmeyen aynı meseleler.. 1 oldu 2 oldu artık taşmak üzereyim. zor sabrediyorum. o adamı görmek istemiyorum bu evde. onunla aynı evde yaşamak iğrenç bi duygu. keşana ücretliye giderim diyodum. biliyosun sevdicek de keşanda. ama o da iptal oldu. vardır bunda da bi hayır herhalde. kuzum ben de sana inanıyorum atanıcağına yürekten inanıyorum.
canımcım yorum yazarken hani üstte bazı işaretler çıkıyo ya word deki gibi. onlardan A harfine bastığımda orda renk seçenekleri çıkıyor. yazdığım yazıyı seçip o renklerden birini seçtiğimde rengi değiştirmiş oluyor. yani yorumlarımızı renklendirirkenki yaptığımız işlemin aynısını yaptım kuzum
sağol ablacım amin inş

kızlar rehberliği tekrar ettim, ginzberg super vs. onlar biraz ezber. bi de bireyi tanıma tekniklerine baktım.
annemle muzlu piramit pasta yaptık. gelin de hepimiz yiyelim
birazdan 2006 kpss eğitim bilimlerini çözücem.

bu arada kızlar kpss ye nerde giriceğimiz ne zaman belli olucak :26:

çok geçmiş olsun canım benim.ahh kuzum ahh inşallah atanıp annenle yeni bi hayat kurarsınız kendinize.ne olursa olsun moralini yüksek tut.ikinci dönem verimsiz oldu diye düşünme kısmet birazda bu işler.bu arada bende seni iyiki tanımışım kuzucum

Son düzenleme:

doğru tubam hem kısmet, hem şans..
2006 kpss eğitim bilimlerini çözdüm gene 117 doğru 3 yanlış çıktı
yarın da ilk bölümünü çözerim, çok başım ağrıyo. tarihe bakıcam o kadar

günaydın kızçeler
bugünkü programım
tarih ve vatandaşlık tekrarı
2006 kpss gygk
2007 eğitim bilimleri

2006 gygk çözdüm kızlar
vatandaşlıktan yasama ve yürütmeyi tekrar ettim, daha doğrusu resmen çalıştım. tekrar olmadı, çünkü her şeyi unutmuşum.
ilke ve inkılapların da kronolijisini çıkardım, bi ara onları ezberlemem lazım

eğitim ve gkgy denemesi çözdüm çdt den soru çözdüm

slm kızlarım
inşallah bugünümüz çok verimi geçer kolay gelsin

ben de seni cok özledim kuzumm bugün gelirim ben de artık kendime inşallah nasıl başardın kuşum bana da söyleee

inşallah rengişim aslında kendimi zorla oturtuyorum ama oturuncada arkası geliyo düşün gece gece coğrafya yaprak testi yarıladımsıkalım dişimizi kuzum çok az kaldı.bugün sende çok iyi çalışıyosun tamam mı gkgy ve eğitim bilimleri denemesi çözüyosun ve gelip buraya çözdüm diye yazıyosunartık kaybedecek zamanımız yok rengişim

doğru söylüyorsun tatlım tamam inşallah dediklerini yapacagım dediklerini yapamasam da tekrar falan yaparım kuzum

doğru söylüyorsun tatlım tamam inşallah dediklerini yapacagım dediklerini yapamasam da tekrar falan yaparım kuzum

tamam kuzum anlaştıkbi de elimde çağdaş dünya tarihi soruları var ama burda paylaşamıyorum geersiz dosya tipi diyo sana faceden göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…