2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canlarım 2012 sts yi çözdüm geldim bugün 1 egtm denemesi alan konu tekrarı ve tarihten çıkmış soruların çözümü diye planladım ama bakalım .beyazannem burayada aç günlüğünü bence senden faydalanmak isteyenler vardır .ben o kadar çok çalışamadığım için aklımdan geçmişti ama teşebbüs bilem etmedim umarım bu yıl olur kızlar yoksa öyle bi dağılırım ki kimse parçamı bile bulamaz

kızlarcım dumanı üstünde plan yaptım buraya koştum
12sine kadar plan yaptım ve 12sine kadar insallah alan bitmiş cdt bitmiş digerlerini de tam tekrar etmiş olacagım sürekli deneme çözüyorm ama konuları bitirmek bu aşamada önemli artık
yoksa boşa kürek sallamayayım bu zamanım bir daha gelmeyecek.

kolay gelsinnn

canim bende aldim bugun baslicam insallah x yayıncılıga

kızlar 2012 sts ve yediiklim tg 5 egtm çözdüm sonuçlar iyi
akşamda alan ve çdt tekrarı+soru çözümü var inşallah
eşimde nöbette evde tek ohhh misss gibi ders ders ders (külliyen yalan evde tek olmakta ders çalışmakta hiç sevimli deil ama napacannn mecburrr )

Kızlar bugun dersane denemem var. ama universite de gercek sınav formatında olacak biz sadece kimlik ve giriş kartlarımızla gitcez:) heyecanliyim iyi olur insallah:)

günaydın kızlar eğitim tekrarımi bitirdim çok şükür geriye vatandaşlık ve alan kaldı onları da bugün bitireceğim inşallah

günaydın kızlar sabah 7 yi geçerek uyandım 7 buçukta ders başı yaptım 96 tarih 12 türkçe ve 54 yöntem sorusu olmak üzere çıkmış sorulardan 162 soru çözdüm
kahvaltıya dışarı gitcez piknik tarzı açık havada beynime oksijen doldurup geleyim
gelince program ölçme ve rehberlik çıkmış sorular ve yediiklim gkgy yolluk deneme 1 var akşamada gezmedeyiz arada bitirmem lazım bunları
kolay gelsin hepiciğinize öpüldünüüüzzzz

günaydınn

canlarım nasılsınız?

yahu deneme çözmem lazım ama alan nedeniyle 1 hafta ara verdim ya saçma ama korkuyorum. çok yanlışım çıkacak sanki

selam canlarımmm
ben de şu alanı elden çıkarmak istiyorum artık

kolay gelsinnn

uzi bıranşın ne :44:
kızlar yediiklim yolluk deneme GKGY sayı 1 i çözdüm
türkçe :30 net
mat 13 net
tarih 25 net
cografya 15.50 net
vatandaşlık 9.50 net
TOPLAM 94 NET

sizce nası canişkolar
2 tanede bilgi paylaşayım ben yapamadım :26:
uluslararası verilere göre dünyanın en büyük otomobil üreticisi ülke :ÇİN
Türkiye istatistlik kurumuna göre en çok iç göç veren bölgemiz :karadeniz (ben iç anadolu demiştim )
biraz dinleneyim 110 egtm sorusu çözecem çıkmşılardan

Son düzenleme:

önceliklemaşallah netler süper sınavda daha iysi olur inş :)
bransım coğrafya

kızzlarr ya siz hepiniz alanı bitrdiniz mii
bi ben mi kaldım numune gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…