kızlar bilgi yolcusu diye bi site buldum sınavlar kısmına mutlaka bakın çok güzel dökümanlar var işimize yarayacak
bu arada boynummm çoookk agrıyo napsam bilemedim
kızlar bilgi yolcusu diye bi site buldum sınavlar kısmına mutlaka bakın çok güzel dökümanlar var işimize yarayacak
bu arada boynummm çoookk agrıyo napsam bilemedim
kızlar eğitimden kaç net civarındasınız?birde çıkmış soruları çözsek fayda sağlar mı?benim gkgyde sıkıntım var 90ı daha hiç göremedimyükselir mi ne dersiniz?
canım mutlaka doktora git boyun çok önemli çünkü sinirlerin geçiş noktası ihmal etme kendini
kızlar bi eğitim bi alan denemesi çözdüm inşallah sınavda da böyle yapabilirimbirazdan genel yetenek genel kültür denememi de çözüp gelişim tekrarıma devam etcem bu arada çağdaş türk tarihi ve dünya tarihi için elinizde kaynak var mı yada önerebileceğiniz bi yayın?
kuzum yarını beklemeden doktora git istersen böyle ağrısını çekmek yerine ne yapılması gerekiyorsa onu yapıp ağrıdan kurtul canım benim bekleyerek kendine eziyet etmiş oluyorsun
kızlar eğitimden kaç net civarındasınız?birde çıkmış soruları çözsek fayda sağlar mı?benim gkgyde sıkıntım var 90ı daha hiç göremedimyükselir mi ne dersiniz?
kızlar sabah 8de hastanedeydim 20lik dişimi aldılar. cerrahi işlemle dikiş atıp eve gönderdiler :18:
öyle bi ağrı yaşadım ve yaşıyorum ki ömrümde böyle şiddetli ağrı bilmemişim ben
yutkukanmıyorum bile alt çenem komple ağrıyo, annem sağolsun çorba yaptı zorla içtim bi kaç kaşık
sağolun kızlar yaa
akşama kadar yattım ağrıdan belki geceye doğru çalışabilirim biraz
benim sevdicek sadece eğitimde konu çalışmıştı aylar önce soru falan çözmek yok tabi..adam 120lik denemede (yediiklim) 85 net yapıyoyok yok bu erkeklerin zekası ayrı çalışıyo
sağolun kızlar yaa
akşama kadar yattım ağrıdan belki geceye doğru çalışabilirim biraz
cevaplar için saolun kızlarbenimde 57-65arası eğitim netlerim, duyumlarıma göre kendi branşımdan (fen)65 civarı yapılıyormuş hatta 70 yapanlar azımsanmayacak sayıdaymış inşallah yükselir biraz daha en çok gkgyde yükseltmem lazım
İhtayç yayınlarının 30lu hedef-süre-sonuç tarih denemesini çözen var mı?ben aldım çözüyorum tarih özürlü olarak sorular bana çok zor gelmedi yargının tglerine girenler varsa bilirler tarih soruları gerçekten çok zor oluyor yargıdan sonra ihtiyaç uçurdu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?