- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
hemmen deneyip sonucu bildiriyorum canım Allah razı olsun
tatlım hangi yayın:44:. alalım biz de soru sorudurkızlar dün söylemeyi unutmuşum yaa ben size...
star her çarşamba gk-gy deneme veriyormuş.
banada dün akşam babam getirmiş 3. sayıyı vermiş dün.
aklınızda bulunsun her çarşamba almak isterseniz
denedim işe yaradı canım bitmez dediğim 3 vatandaşlık konusu bitti 150 de soruteşekür ederim renginacım
canlar başıma bi ağrı girdi ki sormayın gitsinama yılmak yok bugün eğitim tekrar edilip soru çözümü yapılacak yoksa Turandan imzalı resim alamam yemek yicem şimdi çok açıktım ayrıca kızlar 58 kiloydum günde hiç abartmıyorum 5 öğün yemek yiyerek 3 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım
geçmiş olsun kuzumaaa kıyamam
ay ben de kilo almaya calısıyyorum50 kilo bir şeyim üflesen ucarım
sen de bitirmiştin konuları dimi tatlım? tekrar yapıyorsun?
ben de tekrara p.tesi baslıcam ay sonuna kadar bakalım
sağol canım benim
bol bol acılı şeyler ye kuzum iştahını açar
evet caanım bitti konular tekrar yapıyorum artık ve soru çözümü
yemek yemeye geçiyorum arkadaşım sen yaz ben girince cevaplarım öpüldün kocaman
güvender canım ... sorular da fena değildi bugün çözdümtatlım hangi yayın:44:. alalım biz de soru sorudur
geçmiş olsun zümrem kilo verme kısmına hayran kaldım yiyip yiyip zayıflamanın darısı başımacanlar başıma bi ağrı girdi ki sormayın gitsinama yılmak yok bugün eğitim tekrar edilip soru çözümü yapılacak yoksa Turandan imzalı resim alamam yemek yicem şimdi çok açıktım ayrıca kızlar 58 kiloydum günde hiç abartmıyorum 5 öğün yemek yiyerek 3 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım
tatlım hangi yayın:44:. alalım biz de soru sorudur
rica ederim canım. Allah arttırsın
bu arada sen konularını zaten bitirmemiş miydin? yoksa tekrar mı yapıyorsun
kızlar bügün sabah önce bi gk-gy deneme çözdüm ,
sonrada nete girmeden, ya allah deyip daldım alandan öss biyoloji çalışmaya,
beynim içice sıvılaşmaya başladı hele bi yemek falan yiyim, sonrada kaldığım yerden devam..
herhalde geceye doğru gaz fazına geçer benim beyin
alan vatandaşlıktan 4 konu+112 sorusu bitti kaldı bide
körfez gk alan deneme (1 tarih+1 cografya +1 vatandaşlık denemesi =60 soru ) çözdüm
eşimede dün sen evde olunca konstantre olamıyorum diye kızmıştım o sinirle adam eve gelememiş ben dışarda oyalanıyorum sen çalış dedi telefonda ne yüzsüzüm ya adamı eve almıyorum
beyazannem leylas yolladımı yoksa ben indirip yollayayım
günaydın kızlarrgünaydın nilim
alandan bir konum kaldı kızlar dün bitiremedim hiç gelmeyen insanların geleceği tuttu tüm günüm misafir yüzünden boşa gitti kızlarbugün için plan yapmıyorum ne zaman plan yapsam elimde patlıyor o yüzden ilk olarak deneme çözmek başlıcam sonrasına Allah kerim
clementinem yolun açık olsun canım benim eşinden ayrı kalmak zor olacak tabiki ama geleceğiniz içinde bunu mecbur yapmak zorundasın nilin dediği gibi keşke bizim elimize de böyle bir fırsat geçse
nilim bende isyan noktasına gelmek üzereyim kitaplar gözüme batmaya başladı
clemim ayrı kalmak zordur elbette
ama hayatını düzene sokman için (işe başlamak babında) böyle şeylerden feragat etmen gerekiyorsa edeceksin
bir süre ayrı kalırsın olsun alışırsınız nelere alışmıyorki insan ama neticede geri döneceğiniz yer birbirinizin yanı
o yüzden hiç üzülme işini eline al sonra yine beraber olursunuz canım
kızlar
toplanın hemen!
sınava bu kadar az kalmışken iç politikamızda köklü değişikliklere giderek "ANNE PLANI" nı yürürlüğe koyuyorum.
malum şartlar kötü. en son bugu_su cephesinden teslim bayrağı geldi. müttefiklerin üzerimize üzerimize saldıkları ek konular, son müfredat bombaları derken motivasyon ve cephe kayıpları yaşamamız son derece doğal ve fakat tehlikelidir.
forumun en mazlum ve de anaç üyesi olarak, bu gidişata derhal bir dur deme gereği duydum. kalan 40 günü en verimli şekilde geçirip temmuz "başkomutanlık meydan muharebesi"nden alnımızın netiyle çıkabilmemiz için bu "ANNE PLANI"nı uygulamakta birbirimize destek olalım.
işte "ANNE PLANI" dahilinde oylamanıza sunduğum "tekalif-i ilmiye" emirleri( emir değil mi nasıl oylanır demeyin. ben diktatör müyüm ayol)
***öncelikle bugu_su paşanın çekmiş olduğu teslim bayrağı derhal dürülüp bükülüp ÖSYM Ankara şubesine yollana
her sabah 6 da masa başında oluna(rengina gari erken yatıveecen)
"konularım bitmedi" demeden, her gün en az 1 deneme çözüle
hala bitmeyen konular haziran 15e kadar gün gün gerekirse saat saat planlanıp bitirile
aşk meşk gönül depresyon ve bilumum lüzumsuz işler alan sınavı sonrasına ertelene
deneme hariç, günlük en az 250 soru çözüle
(haftanın soru şampiyonuna turan'ın imzalı resmini yollarız)
herkes evindeki çarıklardan aman sorulardan denemelerden orduya aman kardeşlerine de yollaya
gerekirse kamçı olması açısından ilk taksit eylülde başlamak üzere yüklü miktarda borca girile
--her türlü eklemeye açığım--
kabul edenler?
etmeyenler?
kabul edilmiştir
kızlar
bu sabah aslında mecburiyetten ilk fireyi ben verdim...
ben sabah geçici felç yaşadım
oğlum yine gece 2 de uyandı ve sabaha kadar yatmadı. başım 3 gündür müthiş ağrıyordu ve hala aynı. şiddetlenerek devam ediyor. sabah 6 gibi artık dayanamadım. turanı beşiğine bırakıp karşısına pepe açtım, ben yatağa uznadım sırt üstü. yatış o yatış. yüzüm uyuşmaya bedenim soğumaya başladı. eşim de panikledi. sadece ağzımı oynatabiliyordum. eşim soğuk su uyguladı, masaj yaptı nafile...
turan üstüme tırmandı yavrum benim. korktu o da. hemen babanesini çağırdı babası, geldi aldı götürdü onu. ben 3 saate falan ekndime geldim ancak.
akıllanmadım. açtım çdt yi bitirmeye çalışıyorum.
yarın doktora gideceğiz. bugün çok yorgunum. köy yolunu çekemem hiç.
boyun düzleşmesi vardı. sanırım iyice ilerledi. yürürken dengemi sağlayamıyorum.üfff tam unutkanlığımı yazacaktım. ocaktaki çorba aklıma geldi. yoğurtluydu bir de... kesilmiş canım çorba...
işte masada aşırı vakit geçirmekten hastalık ilerledi sanırım...
clemm cleeemmmm nerelerdesiniz acabaa
kuzum geldim eskişehirdeyim bitanem
sevcanım bu aralar her :44:şey yolunda mı bitanem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?