2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ah kuzum doğru söylüyorsun da ben 6da kalksam imkanı yok çalışamam.
sen benim ev ortamını görsen ben bile çalışabildiğime şaşırıyorum bazen
bizimkiler 6da kalkıyor 9a kadar kahvaltı faslı şu bu evde ses eksik olmuyor ve kücük de evimiz cok rahat duyluyor ses
çok defa aglayarak test başından, deneme başından kalktıgımı bilirim
o yüzden 6 da kalksam işe yaramaz ama 8de olabilir.
konu eksiğim de zaten alan ve ölçme istatiklerinden var (mat saymıyorum nedense) onlarda bu ay sonuna bitecek inşallah

bugusu için dediklerin de cok dogru canım
hele ki o gecen yıldan basladı 3.sınıftayken
cok da güzel netler çıkarıyorken pes etmesine izin vermeyecegız elbette

renginanın fire bayrağı da bugu_su nun kiyle angara'ya salınaaaaaaaaaa

Allah aşkına, 2 gecedir gece 2-3 gibi uyanıyorum. turan sabah 6da geri yatıyor. tüm gece uyanık. ben de şöyyyle yatağa uzanıp herife sokulup yatmayı isterim ama az kaldı be yavrum. gerekirse evde sen de diktatörlük ilan et. 40 gün ayol...millet kolik bebeğini 40 günden fazla çekiyor. onlar da seni çekiversin. duygu sömürüsü yap. çamura yat. gerekirse ağla, suç at. sahalarda görmek istemediğimiz tüm hareketler seferberlik nedeniyle serbesttir.

bak, nil herifi kovdu çalışmak için. onun canı taş mı?

eh kuzum tek kişi olsa kovması rahat olur da 6 kişiyle aynı evdeyim
hangisini kovayım
üstelik ben normal hayatta da cok sinirli biriyim cok bagırıp cagırırım bizimkilere ama bir yerden sonra ben de duyarsızlastım ne yapayım

beyazannem süpersin ne güzel yazmışsın
benim için özellikle aşk meşk gönül işleri depresyon ve sabah erken kalmak sıkıntı en erken 8de kalkabiliyorum namaza kalkınca yatmamam lazım

o zaman iyice duyarsızlaşacaksın.

6da kalk, hızlıca kahvaltını yap, hemen masa başına. yanında tv açık olsa duymayacaksın asker!

uyuma! uyursan atanamazsın! sen uyursan .... ne diyorum yaaa

beyazannem süpersin ne güzel yazmışsın
benim için özellikle aşk meşk gönül işleri depresyon ve sabah erken kalmak sıkıntı en erken 8de kalkabiliyorum namaza kalkınca yatmamam lazım

aslında kalkış saatimiz 5... 6da masa başı diyorum dikkat!!!

yani namazdan sonra pek tabii uyumuyoruz.zaten insan kerahati uyanık geçirince cin gibi oluyor

çıkıyorum ben öytden testlerim bekler.

gelinim bayıldım fikirlerine yaa
ben varım canım, elde bayrak önde gidenlerden olabilirim hemde
sabah 7de ayaktayım ben zaten gecede 12 den sonra error veriyom ama
ama tabi bide aşk meşk işleri yok demişsin yaaa ahhh ahhh bi kurtulabilsem şu düğün stresinden de kendimi soyutlamayı başarabilsem anacım artık

neyse uzun lafın kısası ben varım gelinim :13:

Son düzenleme:
çıkıyorum ben öytden testlerim bekler.

aslansın rengina... sakın akşam erken yatağa gireceğim diye ilk günden şartlanma. sen sabah erken kalk, zaten akşam erkenden uykun gelir. bak sınav da sabah, afyonun patlamaz hafizanAllah, sınavda esner durursun.

amaaaa be yavrum. o kocayı da alırsın, o düğün de olur. tatlı heyecan bunlar. ne stres yapacan? benim gibi düğün telaşı, ev telaşı, bebek telaşı deyip kaşarlanmak mı istiyorsun kpss yollarında?

gelinim çok hoşsun gerçekten yaaa
senin sayende herkes hizaya gelecek

arada annenin gelip kulak çekmesi iyidir. ah evlerinizde olaydım sabah 5te yorganı başınızdan çeker, turan'ı üstünüze atardım. en sevdiği oyun "göz çıkarmaca"...yanına uzandığı insan evladının gözlerine tüm parmaklarını teker teker sokmaya çalışıyor. hangisi girecek diye... ya da burnunuza...

haklısın be gelinim...
tamam kız ben çok fena havaya girdim hatta hemen şimdi gidiyorum alanın diğer yarısını da bitiriyorum
sonrada Şınanay da şınanay

Son düzenleme:
haklısın be gelinim...
tamam kız ben çok fena havaya girdim hatta hemen şimdi gidiyorum alanın diğer yarısını da bitiriyorum
sonrada Şınanay da şınanay

yürüyün aslanlarım!!!

biz bu sınavla sadece atanmayacağız ismet!!! atanamayan yüzbinlerin makus talihini de yeneceğiz inşallah!!!

gelinim ne güzel yazmışsın.. peki ya finallere ne çare?

GELİNİM kabul edildi yalnız benim konu tekrarları 26 mayısta bitiyo ondan sonra tam gaz soru çözümü deneme
bize bi anne eli değmesi şarttı seviyoruz seniiiiiiiii

Son düzenleme:
selam hanımlar,
ben ne yazıkki bu yıl kps ye giremiyorum
fakat çalışmayı bırakmaya da niyetim yok.
bu yıl sınav kolay olacak zaten çok fazla kadro açılacağı söyleniyor.
40 gün daha sıkın dişinizi, gerçekten şuan yerinizde olmayı çok isterdim :)
güzel haberlerinizlerinizi okumak için sabırsızlanıyorum.
bu arada soru çözmeye başlamadan evvel lâ hâvle çekin daha kolay geliyor
iyi akşamlar, Allah'a emanet olun..

muhatcımm kıyamam ben sana
ya inanki o kadar üzüldüm ki
arkadaslarıma da sordum var mı bir çaresi ne yapılabilir diye bilmiyorlarmış
ek basvuru yok mudur ya hu???
ah kuzum yaa ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…