2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

İsveç’in Malmö şehrinde dün akşam düzenlenen, Türkiye’nin katılmadığı 58’inci Eurovision Şarkı Yarışması’nı “Only Teardrops” şarkısıyla 281 puan toplayan Danimarkalı Emelie de Frost kazandı.

Böylece Eurovision şarkı yarışması birbirine Oresund köprüsü ile bağlı iki komşu arasında el değiştirdi. Gelecek yıl yarışma Malmö’ye sadece 50 kilometre ötedeki Kopenhag’da yapılacak.

CEVAPLAR
Rusya-Gürcistan
eğitim ve öğr.hakkı
hırvatistan
babı ali baskını
tüik verileri 9.2 ama bu yine güncellenmiş galiba
trnin bilimsel geleceği
kanada
başbakan
sagolasın leylascım

kızlar deneme çözdüm ama iyi geçmedi pek:97:
aşagıdakilerden hangisi osm 19. yy ekonomi hayatında ilk kez görüln gelişme değildir?
a.esham senetlerinn satışa çıkarılması
b.kagıt paralar basılmıstır
c.dış borçlanmaya gidilmesi
d.bankı osm şahanenin kurulması
e.memleket sandıklarının kurulması

misakı milli ilkelerinin belirlenmesinde
1.erz kong
2.sivas kong
3.son osm mebusan mec.
4.tbmm
hangileri etkili oldu?
a.1ve2
b.2ve3
c.3ve4
d.1,2,3,
e1,2,3,4

1.ist.un itilaf devletlerince boşaltılması
2.güney komşularımızla olan sınırların son şeklini alması
3.duyunu umumiye teşkilatının kaldırılması
4.türk rum nüfısının mübadelesi
hangileri cumh dönemi hükümetleri için dış politikada sorun olusturmamıstır
a.1ve2
b.1ve3
c.2ve3
d.1ve4
e.3ve4

1982 anayasasına göre tbmm tüm çalışmalarında gerekli olan toplantı yeter sayısı kactır?
a.100 b.150 c.184 d.276 e.550

2010 futbol dünya kupası nerde yapıldı?
a.)g.afrika
b.)g.amerika
c)asya
d.)avrupa
e) avustralya

cevapları aksama vereyim kızlar

Son düzenleme:
..
ama merak edicez cevaplarııııı
...

....................................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
canlar bugün alandan coğrafyayı bitiricem inşallah..konu çalışmaktan bıktım usandım ya oturayım bi deneme çözeyim diyorum konuları bitirmeden içim rahat etmiyo ya öpüldünüz kocaman

kızlar beliki dün gormüşsünüzdür

memurlar nette rehberlik kursu ile ilgili resmi bir yazı vardı

yazıya gore bir ozel eğitim kurumuna bağlı olmak şartıyla

ozel rehberlik kurumları ozel okullar rehabilitasyon merkezlerinde gorevlendirmek üzere

belge verilecekmiş

belge gerçekten çok onemli ve inanılmaz faydası var rehberlik alımı bile yapabililer

bu yüzden benleyi almak ve kursa katılmak için annemin çalıştığı kolejde çalışıyor gorüneceğim.

uçak biletimi aldım yarın eskişehire uçuyorum ama sabahtan beri çok çok üzgnüm

fırsat inanılmaz bir kaç yılda bir geliyor.

ote yandan eşimden ayrı kalmak fikri başıma ağrılar sokuyor bilemedim çok dardayım canlar..

clemim ayrı kalmak zordur elbette
ama hayatını düzene sokman için (işe başlamak babında) böyle şeylerden feragat etmen gerekiyorsa edeceksin
bir süre ayrı kalırsın olsun alışırsınız nelere alışmıyorki insan ama neticede geri döneceğiniz yer birbirinizin yanı
o yüzden hiç üzülme işini eline al sonra yine beraber olursunuz canım

tugbacım konuları bitirmemiş olsan da deneme çözmeni tavsiye ederim.
hiç bilmediğin konuyu bile ögreniyorsun çöze çöze.bana çok katkısı oluyor yani

tugbacım konuları bitirmemiş olsan da deneme çözmeni tavsiye ederim.
hiç bilmediğin konuyu bile ögreniyorsun çöze çöze.bana çok katkısı oluyor yani

doğru diyosun canım ama az bişi kaldı konular mayısın sonuna kadar bitecek konular ve tekrarlar :18: haziranda her gün deneme çözcem burda da paylaşıcam inşallah
kuzum cevapları da çok merak ettim

canım işini eline aldıktan sonra eşinle hep beraber olursunuz elbet..fırsat inanılmaz demişsin kaçırma kuzum bence

1. A (.esham senetlerinn satışa çıkarılması)
2. D(1,2,3,)
3. B.(1ve3)
4.C 184
5.A Güney Afrika

kızlar harikasınızzzz çalışmaya devammm
maafçımm evet finallerim var. bugünkü finalim 11 deydi, ne güzel erkenden olur eve gelince 1 saat de olsa kpss ye bakarım diyodum. fakat hoca sınavı unutmuş, 3 te geldi
bugusu seni tokatlarım, asıl fark atıcağın zamanlar. ben çalışamıyorum sen çalış bari benim yerime, 1 kişi 1 kişidir bu topikten herkes atansın istiyorummmm
renginam attığın link açılmadı ne linki olduğunu da anlıyamadım ama gene de sağol kuzum

sedefcim beyazannenin yolladığı deneme arşiviydi kime attıysam acılmadı bilmiyorum sebebini
kızlar linki açabilen sedefe yollasın.

sabahtan beri alan çalışıyorum kafa namına bir şey kalmadı ben de 800 sayfalık kitabın yarısına yeni geldim
bazen edebiyat okumasa mıydım acaba diye düşünüyorum. ne yazarları biter, ne eserleri, ne de söz sanatları, kuramları bilmem neleri
midem bulandı desem yeridir...

neyse kızlar en iyisi derse dört elle sarılmak...
rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
kızlaaarrr bu gece bu alan bilgisinden coğrafyanın bitmesi gerek çılgınlar gibi bitirmek için uğraşıcam

kızlar neredesiniz
bugün alan calıstım ve 340 soru çözdüm yarın telafi ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…