• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

beyaz kalem altı üstü vatandaşlık'tan güzide sorular:

1982 anayasasına göre "yasama yetkisi Türk Milleti adına TBMM' nindir. bu yetki devredilemez."
aşağıdakilerden hangisi bu ilkenin istisnasıdır?

a. olağanüstü dönem kanun hükmüne kararnamesi
b. tüzük
c. yönetmelik
d. khk
e. anayasa değişikliği

1982 anayasasında yer alan aşağıdaki ifadelerden hangisi Türkiye cumhuriyetinin üniter devlet olduğunu gösterir?

a. egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
b. Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
c. Türkiye devleti , ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.
d. kanunlar anayasaya aykırı olamaz.
e. hiç bir kişiye, aileye ya da zümreye imtiyaz tanınamaz.

birincisi a ikincisi c mi gelinim :26:

Son düzenleme:
beyaz kalem altı üstü vatandaşlık'tan güzide sorular:

1982 anayasasına göre "yasama yetkisi Türk Milleti adına TBMM' nindir. bu yetki devredilemez."
aşağıdakilerden hangisi bu ilkenin istisnasıdır?

a. olağanüstü dönem kanun hükmüne kararnamesi
b. tüzük
c. yönetmelik
d. khk
e. anayasa değişikliği

1982 anayasasında yer alan aşağıdaki ifadelerden hangisi Türkiye cumhuriyetinin üniter devlet olduğunu gösterir?

a. egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
b. Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
c. Türkiye devleti , ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.
d. kanunlar anayasaya aykırı olamaz.
e. hiç bir kişiye, aileye ya da zümreye imtiyaz tanınamaz.
ilki a
diğeri b:26:

1 d
2 c fıstıklar

ama moral bozmayın beyazkalem çok kasmış. yani zaten ösym bunları sorsa yapamazdım. çeldiriciler çok kuvvetli. öyle ezberlemeden sadece şıkları eleyerek çözülmüyor. açıkçası bu soru bankasını çözüme baka baka "dur bakayım bu neymiş" diyerek çözüyorum:17:

ilki a
diğeri b:26:

1. soru çok açık bir soru olmuş, hatırladığım kadarıyla olağan khk de olağanüstü khk de yürütme tarafından çıkarılır.
Sadece olağanüstü khk da yetki kanununa gerek duyulmaz. Yetki kanunuydu sanırım ya da onun gibi bişey:44:

Diğer soru da c bence kuzum, çünkü üniter devlet bölünmez bütünlüğü gerektirir.

meraba kızlar ben geldim:3: oturdum masanın başına vat çalışayım dedim kitaplar 2011 kararsız kaldım söz konusu vat olup alanda sosyal olunca çarşıya çıktım data vatandaşlık aldım geldim 1 hafta verdim kendime bu da bitecek inşallah yalnız kızlar bi yandan alan çalışıp bi yandanda günde 300-400 arası soru çözmem lazım sizce yapabilirmiyim kendimi çok mu kasmış olurum gaz verin bana nolur ya çok yoruldum derslerden ama ölmemeliyim :ssz:

kızlar ocakta hastaneye gittim 20lik dişim için bana 9 mayısa gün vermişti.
gömülü çıkamıyor 20lik dişim,
bende şu aralar ağrımıyo sınavdan sonraya kalsın diye randavu gününde gitmedim.
ve ne oldu randavu günüm geçtikten sonra sert bi şekilde ağrımaya başladı ve şimdi tüm çenem ağrıyor :50:
bugün hastaneyi aradım bana 6 hazirana yeniden gün verdi... (en erken tarihmiş)
başka hastahanelerde gömülü dişe cerrahi müdahale yapmıyor hep o hastaneye sevk ediyor :31:
off sınav öncesi mecbur gidecem artık bi yandan da cerrahi işlem yapılacak dişine demişti doktor acayip tırsıyorum :18::18::18:

meraba kızlar ben geldim:3: oturdum masanın başına vat çalışayım dedim kitaplar 2011 kararsız kaldım söz konusu vat olup alanda sosyal olunca çarşıya çıktım data vatandaşlık aldım geldim 1 hafta verdim kendime bu da bitecek inşallah yalnız kızlar bi yandan alan çalışıp bi yandanda günde 300-400 arası soru çözmem lazım sizce yapabilirmiyim kendimi çok mu kasmış olurum gaz verin bana nolur ya çok yoruldum derslerden ama ölmemeliyim :ssz:

selam canım, bence doğru kaynaklar almalısın ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum. hem çalışıp hem de hazırlanmaya çalışıyorum ama hala çalışıyorum. Sonuç yok :( Kendini 300 -400 soru çözmem gerek diye sınırlandırma. doğru Kaynak seç ve 300 soru çözmek yerine alakalı 20 soru çöz yeterli olacaktır. Bu arada benim aldığım bir kitapla kpss tarihi halledebilirsin. Modül modül çalışmak faydalı :)
http://www.avantajkitap.com/Kitap/2...turk-ve-dunya-tarihi-konu-anlatimli-soru.html

bende aynı durumdayım canım alandan biyoloji duruyor hala çalışmam lazım
ama ben soru çözüyorum diğer derslerden hala , alana bi yönelemedim :26:

benimde senin gibi hem alan hemde soru şeklinde götürmem lazım :31:

bu arada vatandaşlığa ben 2012 data dan çalıştım. gayet güzel anlatıyordu beğenmiştim :34:

ve ne oldu randavu günüm geçtikten sonra sert bi şekilde ağrımaya başladı ve şimdi tüm çenem ağrıyor :50:
başka hastahanelerde gömülü dişe cerrahi müdahale yapmıyor hep o hastaneye sevk ediyor :31:
off sınav öncesi mecbur gidecem artık bi yandan da cerrahi işlem yapılacak dişine demişti doktor acayip tırsıyorum :18::18::18:

geçen sene ben yaptırdım o ameliyatı canım benim aglayarak gittim doktora 3 gün antibiyotik kullandım yaptı doktorum saolsun bi de öndeki dişin sinirine dokunan yana dönük bi dişim mevcuttu 2 sinde hala duruyo ama agrı yok şükürler olsun maşallah :nazar:
geciktirme en kısa zamanda yaptır 3 gün çok zorlar onu söyleyim ama sonrasında toparlarsın kendini. geçmiş olsun tuzlu su ile çalkala rahatlatıyo az da olsa

selam canım, bence doğru kaynaklar almalısın ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum. hem çalışıp hem de hazırlanmaya çalışıyorum ama hala çalışıyorum. Sonuç yok :( Kendini 300 -400 soru çözmem gerek diye sınırlandırma. doğru Kaynak seç ve 300 soru çözmek yerine alakalı 20 soru çöz yeterli olacaktır. Bu arada benim aldığım bir kitapla kpss tarihi halledebilirsin. Modül modül çalışmak faydalı :)
Kargo Ücretsiz HD Yayınları ( Hakan Dede ) 2013 Kpss Balyoz Soru Bankası ve Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Konu Anlatımlı Soru
ben bi yerde çalışmıyorum ders çalışmayı kastetmiştim Allah kolaylık versin

bende aynı durumdayım canım alandan biyoloji duruyor hala çalışmam lazım
ama ben soru çözüyorum diğer derslerden hala , alana bi yönelemedim :26:

benimde senin gibi hem alan hemde soru şeklinde götürmem lazım :31:

bu arada vatandaşlığa ben 2012 data dan çalıştım. gayet güzel anlatıyordu beğenmiştim :34:

bana zümrem tubişim tavsiye etmişti saolsun aklımda yediiklim ve data vardı yediiklimi bulamayınca data alayım bari dedim tarih cog sb dan memnundum inşallah bundanda memnun kalırım
sevcanım ameliyattan önce biyolojiyi bitir hasta hasta konu çalışamazsın ama en azından soru çözebilirsin :34:

haklısın nilim yaa bi an önce eksik konularımı bitirmem lazım.

diş doktoru korkum var yaa,, yüzümün şişmesinden korkmasam daha gitmem herhalde o ağrıyla yaşarım ama gitmem o derece yani :18:
bi kere nişanlımın zoruyla gittim doktor gelmişken dolgu yapalım dedi
korkudan ağladım kız koltukta, hasta bakıcı peçete veriyordu gözümün yaşını sileyim diye :17::17:

neyse ama daha 15 gün var hazirana ben bitiririm konularımı kesin o zamanda kadar :34:

Son düzenleme:

zümrem yaparsın yaparsın sende ben o ışığı görebiliyorum kuzum :21::21:
bak bende plan yaptım ve uyuyorum şükürler olsun..25 mayısa kadar konularım ve tekralarım bitmiş olacak..sonra altı gün soru çözücem herşeyden..haziranda da denemelere başlıcam:8::8:
datayı alman çok yerinde olmuş canım :16::16:

geçmiş olsun canım ya korkma canım bişeycikler olmaz bende dişçiden çok korkardım ama inan dişin ağrısını çekmek daha kötü:18:

Son düzenleme:
yaşasınnnnnnnnn
indirdim ulaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar süper süper süper bir şey!!!!!!!!!

hele karma tg diye bir dosya var, hep son 80lik tg ler:46:

renginaya link atıyorum, o herkese göndersin zahmet olmazsa. aman dikkat 300mb

sevcanım, özelden cevaplayamıyorum ama teşekkür ederim.

sınavların listesini de yazayım da benim gibi meraktan çatlamayın:)

$Adsız.jpg

slm kızlar :3::3: alandan iki konu bitirdim sorularını çözdüm sonra annemle çarşıya gittik geldik :10: bugün sadece alana yöneleceğim Allah kısmet ederse bugün bitirmek istiyorum

1. soru çok açık bir soru olmuş, hatırladığım kadarıyla olağan khk de olağanüstü khk de yürütme tarafından çıkarılır.
Sadece olağanüstü khk da yetki kanununa gerek duyulmaz. Yetki kanunuydu sanırım ya da onun gibi bişey:44:

Diğer soru da c bence kuzum, çünkü üniter devlet bölünmez bütünlüğü gerektirir.
anladım kuzum ama ilk soruyu yanlıs yapmısız d imiş :1: diğerini de hıc unutmam artık:29:
niko ölmezsin kuzum merak etme:1: ben sabah kalkıp deneme çözüyorum sonra 6ya kadar alan çalışıyorum ardından gece 12ye kadar 300 400 arası soru çözüyorum 12den sonrada matemetik izliyorum. üstelik aralarda o kadar oyalanıyorum ki daha fazla da çözülür çalışılır yani:72:
kıyamam sevcanım coookk geçmiş olsun:26: vardır bir hayır canım benim önemli olan böyle durumlarda da yılmamak. bak sen daha bir zorlukta çalışıyorsun ya kimbilir daha kolay kkazanacaksın. belki bu şekilde sınanıyorsun hiiiçç bozma moralini kuşum:29:

kızlar beyazannenin yolladıgı linki atıyorum hepinize:10:

kızlar SU09 arkadas listesinde olan varsa linki biriniz ona atın. aradım da bulamadım :26:

zümrem yaparsın yaparsın sende ben o ışığı görebiliyorum kuzum :21::21:
bak bende plan yaptım ve uyuyorum şükürler olsun..25 mayısa kadar konularım ve tekralarım bitmiş olacak..sonra altı gün soru çözücem herşeyden..haziranda da denemelere başlıcam:8::8:
datayı alman çok yerinde olmuş canım :16::16:

ciddenmi kız bir daha söyle atanacakmıyım ışık varmı ?:21::27: hergün eşimede soruyorum gece yatmadan atanacakmıyım diye adam bıktı kısa yoldan he he diyip yatıyor :52::32:
vatandaşlıkta biterse çok rahatlıcam bi de zümrem alan kitaplarını inceledim son bölümde sosyal bilgiler dersi ile ilgili özel ögretim teknikleri var onu nerden bulacam diye üzüldüm :26: sonra aklıma kızkardeşim geldi o da benim zümrem söyledim fotokopi yaptırıp yollayacak onada çalışırsan bu sene kazanırım beni kimse tutamazzzz:24::24::24:
kızlar ben bunlara çalışırmıyım diye sordum ya hem psikolojik hem de biyolojik açıdan migrenim oldugu için sık ara vermek zorunda kalıyorum yoksa o başlayan baş agrısı en az 1 günümü yiyor :50:

geçmiş olsun canım ya korkma canım bişeycikler olmaz bende dişçiden çok korkardım ama inan dişin ağrısını çekmek daha kötü:18:

haklısın nilim yaa bi an önce eksik konularımı bitirmem lazım.

diş doktoru korkum var yaa,, yüzümün şişmesinden korkmasam daha gitmem herhalde o ağrıyla yaşarım ama gitmem o derece yani :18:
bi kere nişanlımın zoruyla gittim doktor gelmişken dolgu yapalım dedi
korkudan ağladım kız koltukta, hasta bakıcı peçete veriyordu gözümün yaşını sileyim diye :17::17:

neyse ama daha 15 gün var hazirana ben bitiririm konularımı kesin o zamanda kadar :34:
korkma ya inan o agrıyı çekmekten iyidir zaten ignede yapıyolar hissetmicenki :1: bende 10 dolgu var tatlım 3 ünüde yapan doktor psikopat oldugu için uyuşturmadan yapmıştı düşün benim hali yusuf yusuf :18::18::18:

kızlar SU09 arkadas listesinde olan varsa linki biriniz ona atın. aradım da bulamadım :26:
bende var canım linke ulaşamadım ama tekrar denicem suyada ben yollarım :29:

Back