evt baya küçük cnm...tühh ..
ailecek köy yerindeler..tarla işleri filan vardı..bayada uzaklar...ufaklığı ablasıyla yollaycaklardı...bnde olmaz diye düşndm ama emin değilm işte...
babasının imzası gerekir herhalde
canım velinin nüfus kağıdına kadar istiyolar velisiz kaydetmezler. kendisi ve babası birgünlüğüne kesinlikle gelsin bence sonra kayıt olamazsa falan tehlikeye atmasın
papatyam iyiyim kuzum sen nasılsın, nasıl geçti bayram
bu arada baba imzası istiyolar canım. yani benim zamanımda istemişlerdi, benim annemle babam ayrı, çok iyi hatırlıyorum nerdeyse okula yazılamıyodum sırf bu yüzden. mutlaka babası gitsin riske atmasın.
kpss hayali yarın uçalım kuzummmm
pembekalpp senin gibi eğitim çalışan kızlar da var bu topikte bence de iyi yaptınız, en azından eğitimden şu ilk 2 ders gelişim ve öğrenme bitse bile çok büyük kar. fakat dershanelerin başlamasına 1 ay kaldı, dershaneye gideceklere tavsiyem şu 1 ayda ilk bölüme çalışmaları. eğitime adamakıllı dershaneyle birlikte de başlayabilirler.
kızlar coğrafyadan hangi soru bankasını önerirsiniz? sadece uzmanın öğreten coğrafya soru bankasını çözdüm bugüne kadar, bi tane daha alsam diyorum.
şu kitapları alıcam, bi tane de coğrafya alayım dedim, hazır kargo parası verirken
vatandaşlık stokta yokmuş, ya stokta olmayınca ne zaman gelir? bekliyim mi sizce
Eki Görüntüle 493276 Eki Görüntüle 493281 Eki Görüntüle 493282 Eki Görüntüle 493279 Eki Görüntüle 493280
bi de şunu almak istiyodum ama o da stokta yokmuş püff
Eki Görüntüle 493283
ya da yediiklim tarih soru yağmurunu alıcam, o stokta var. ama bi de coğrafya istiyodum ondan ne önerirsiniz?
çok güzel kitaplar almışsın cnm..evt kayıt için erken dönüş yapacaklar artık...
benm topiğe girip bksana coğrfya için önerilere cnm..mutlaka vardır birşey
almadım daha ama alıyorum şu an, bi de şu soru bankası setlerinden birini söyleyin valla kararsızlığımda doruk noktayı yaşıyorum şu an tamam sustum siz hangisini derseniz onu alıcam
baktım kuzum data yaprak testi önermişler, o stokta yok. bi de data soru bankasını da zor diye önermişler. onu şu an çözmem verimli olmaz. daha yolun başındayım datayı ilerde düşünüyorum çünkü
güzel bir planlama cnmbi bak bakalım fem varsa onu al
ilgin için çok sağol canımsende var mı bu soru bankası? bi yerde de femin soru bankaları çok kötü sakın almayın yazmışlar
kızlar haberiniz var mı dershaneler kapanıyomuşşş
sdef körüğün yanında mı yavrum
tubishde tamda dershnaye yazıldığının haberlerini vermşti..sende yangına körükle gttno hemen devreye grmez ya..sanmıyorum açıkçası
ccanım bnde femin konu anlatım kitapları vardı..her konu sonunda soruları oluyrdu ve güzeldi bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?