2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım velinin nüfus kağıdına kadar istiyolar velisiz kaydetmezler. kendisi ve babası birgünlüğüne kesinlikle gelsin bence sonra kayıt olamazsa falan tehlikeye atmasın

naparsınızne edersiniz kızlarrryediniz yediniz baklavaları,börekleri,sarmaları,şekerleri,çikolataları şimdii bu enerjiyle uhuuuuuben çok yemedim benim enerjim size alkıştutmaya yeter

papatyam iyiyim kuzum sen nasılsın, nasıl geçti bayram
bu arada baba imzası istiyolar canım. yani benim zamanımda istemişlerdi, benim annemle babam ayrı, çok iyi hatırlıyorum nerdeyse okula yazılamıyodum sırf bu yüzden. mutlaka babası gitsin riske atmasın.
kpss hayali yarın uçalım kuzummmm
pembekalpp senin gibi eğitim çalışan kızlar da var bu topikte bence de iyi yaptınız, en azından eğitimden şu ilk 2 ders gelişim ve öğrenme bitse bile çok büyük kar. fakat dershanelerin başlamasına 1 ay kaldı, dershaneye gideceklere tavsiyem şu 1 ayda ilk bölüme çalışmaları. eğitime adamakıllı dershaneyle birlikte de başlayabilirler.

kızlar coğrafyadan hangi soru bankasını önerirsiniz? sadece uzmanın öğreten coğrafya soru bankasını çözdüm bugüne kadar, bi tane daha alsam diyorum.
şu kitapları alıcam, bi tane de coğrafya alayım dedim, hazır kargo parası verirken

vatandaşlık stokta yokmuş, ya stokta olmayınca ne zaman gelir? bekliyim mi sizce

Son düzenleme:
bi de şunu almak istiyodum ama o da stokta yokmuş püff

ya da yediiklim tarih soru yağmurunu alıcam, o stokta var. ama bi de coğrafya istiyodum ondan ne önerirsiniz?

bi de şunu almak istiyodum ama o da stokta yokmuş püff

Eki Görüntüle 493283

ya da yediiklim tarih soru yağmurunu alıcam, o stokta var. ama bi de coğrafya istiyodum ondan ne önerirsiniz?

çok güzel kitaplar almışsın cnm..evt kayıt için erken dönüş yapacaklar artık...

benm topiğe girip bksana coğrfya için önerilere cnm..mutlaka vardır birşey

ya da şunu mu alsam, hem bu 2012 baskı ama uzman kariyerin öğreten soru bankalarını çözdüm, tekrar uzman kariyer istemedim, sorular benzer gelirse diye bilemedim şimdi :44: hem bu stokta var

çok güzel kitaplar almışsın cnm..evt kayıt için erken dönüş yapacaklar artık...

benm topiğe girip bksana coğrfya için önerilere cnm..mutlaka vardır birşey

almadım daha ama alıyorum şu an, bi de şu soru bankası setlerinden birini söyleyin valla kararsızlığımda doruk noktayı yaşıyorum şu an tamam sustum siz hangisini derseniz onu alıcam
baktım kuzum data yaprak testi önermişler, o stokta yok. bi de data soru bankasını da zor diye önermişler. onu şu an çözmem verimli olmaz. daha yolun başındayım datayı ilerde düşünüyorum çünkü

güzel bir planlama cnm bi bak bakalım fem varsa onu al

Merhaba kızlar,ben yarın(uzun araştırmalarımdan sonra)ihtiyaç dershanesine kaydolmaya gidiyorum kadrosu disiplini vs.hoşuma gitti,inşallah memnun kalırım yıl boyuncada,sizlerle paylaşmak istedim

Ne kadar saçma ya,evet gecen gün izledim de ne olacak bu kadar öğrenci ihtiyaç var işte dershaneye,bu sene kapanmasında amann

4+4+4 sistemi nedeniyle yeni binalara ihtiyaç olacak. Okul yapma konusunda büyük bir fatura var. Özel okullardan hizmet alma noktasındayız. Danıştay bozmuştu. Ye -niden çalışma yürütüyoruz. Bunu da ilk kez açıklıyorum. Üniversite giriş sınavlarını da üniversite hazırlık kurslarını ortadan kaldırıyoruz. Bu dershaneler ya liseye dönecekler ya da kapanacaklar. Çünkü insanların ellerindeki son imkânları bu alanda kullanmalarını istemiyoruz. Ben bazı büyük dershanelerle konuştum. Kendileri "Biz de bu yola girmeyi düşünüyoruz" dediler.

alıntıdır (habertürk)

ayyyy zamanlamama bak hee
tubişçim ben ihtiyaca yazıldım, taa nisanda. ben de alıntı yazıyı okudum, bi de annem haberlerde görmüş. ne doğrudur ne olur bilemeyiz sen gene kendin tercihini verip yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…