Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ben biraz daha araştırıp şu 3 ünden birine karar vereyim. cicilerim gelsin hevesim gelsin
sen naptın yargı 50 denemeyi aldın mı?
ihtiyaç hoşuma gitti birçok açıdan canım bundan önceki dershane geçmişim kötüydü baya kadro berbattı vs vs.. ama bu iyi olacak gibi eylül sonu gibi de başlıyormuş..
canım dershanesini bilemem, açılınca görücez, bizim burda bi fem bi de ihtiyaç vardı ben ihtiyacı tercih ettim, inşallah iyi seçimle yapmışızdır. ama şunu söyleyebilirim. ihtiyacın konu anlatımlı kitapları süperrr, çok da eğlenceli, bi zamanlar dershaneye yazılmamayı düşünüyodum, o zaman ihtiyacın eğitim modüler setini almıştım, ordan biliyorum
yok ben beklemedeym cnm..şu atama işleri olsun öyle alışverişe başlıcam
ben baya alıcam kitap..eskileri verdm birine..yine kendimede kaldı birşeyler..ama seviyorum kpss kitabı almayı
doğru tatlım sen bekle bakalım
ya çok güzel kitaplar var, al beni al beni diyolar sanki, basitleştirilmiş, eğlendirilmiş.. össdeyken böyle değildi valla, almak istemezdik, renksiz zor sorularla dolu kitaplardı. ama kpssde çeşit bol, kolaydan zora, zopzor, keyifli matematik, özet kitapları, güncel konu kitapları vs..
ay ben ömrü hayatı boyunca hiç sınava doğru düzgn hazırlanmamış biriyim..liseden snra öss kazanamdım direk 2 yıllığa geçtm oradan da dgs ile 4 yıllığa(sadece 1 ay kala matematk çalşmştm)
ktaplarla ilk kez haşır neşir oluyorum
sen kitaplarla haşır neşir olmadan bi yerlere gelebildeysen bu sene seni kimse tutamaz papatyammm
inşallah atanırsın canım. ama Allah korusun atanamazsan da matla çalışmaya başla ve başlarken asla önyargılı olma. mat zor değil gerçekten, belirli kalıplar var, özellikle soruların çözümlerini inceleyerek çalışırsan çok verimli olur.mat yapamıyorum işte..bakalım yüklncm onada..ama inş bir sne hazırlnmk zorunda kalmam... senide bu gazla kimse tutamaz valla
inşallah atanırsın canım. ama Allah korusun atanamazsan da matla çalışmaya başla ve başlarken asla önyargılı olma. mat zor değil gerçekten, belirli kalıplar var, özellikle soruların çözümlerini inceleyerek çalışırsan çok verimli olur.
ya şu bayramda kitabın kapağını açmayı çok istemiştim ama kısmet olmadı yarına inşallah
inş. cnm..
yarın maraton kaldığı yerden devm edecek desene
ben çıkayımda uyuyayım artk..iyi gecelerr
kızlar haberiniz var mı dershaneler kapanıyomuşşş
arkadaşlar günaydın,
ben sizlere birşey sormak istiyorum. (topic de yazılanların kısmen okuyabildim) ben aöf 4 yıllık mezunum. özel sektörde çalışıyorum.
düz memur olmak istiyorum. bunun için acaba hangi sınava, hangi dönemdekine ve hangi derslerden sorumlu olarak kpss ye girmem gerekli.
sınav her yıl mı yoksam 2 yılda bir mi yapılıyor. ben hani sgk da maliye de vs gibi kurumlarda memurluk için hazırlanmak istiyorum.
beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden tşk ler
KPSS ya hazırlanan herkese şimdiden Allah zihin açıklığı versin ve emeklerini boşa çıkarmasın inş.
hımm anladım tatlım, çok iyi düşünmüşsün o zamancanım ben 1 ay daha eğitimle devam etcem dershane açılınca inkılap çalışmaya başlıcam dershane zaten ilk haftalarda yoğun olmaz kendim evde ilk 1 ay inkılap çalışcam. coğrafyayı da dershaneyle gitcem çünkü ben çoğrafyada gram bişey bilmiyorum bir sayılsalcı olarak tek başıma yapamam o yüzden dershane yardımıyla yapmaya çalışcam başkada ilk bölümden çalışmam gerekn bişey yokki şimdilik
evet tatlım dershaneleri bende oldum olası sevmem ama şu kpss öss lys gibi değil ki, kendi adıma konuşayım kafamda bilmediğim oturtamadığım bir sürü şey var. ders olarak da değil hani sistem olarak. bi de en son 4 yıl önce gittim dershaneye kendimi disipline etmem zor oluyor. üni beni köreltti. ben biraz da planım programım olsun diye gitmek istiyodum. kimse yanlış anlamasın sözüm meclisten dışarı genel konuşuyorum ama kpss ye 4 kere 5 kere girenler var. belki ben de onlardan biri olucam, ama en azından 1 kere gitmek istedim hem planı programı anlıyayım hem bi temel yapayım diye. nisanda yazıldım ona odaklandım. eğitimi dershaneye bıraktım mesela. tabii ki iş bende bitiyo ama dedim ya en azından bi programa sokucak beni, 1 yılda olsa bunu bana birinin yapması lazımdı. dershaneler kapatılırsa okula dönüşücekmiş, bu da çok güzel bir şey, hem de lehimize öğretmen atamaları da artar. ben diyorum ki sonuç ne olursa olsun hayırlısıkızlar dershanelerin kapanması kötü bişey mi. bence çok anlamlı nekadar çok okul olursa okadar çok atama olur bu öğretmenler için yararlı bişey. hem dershane nekadar gereksiz bi kurum yurtdışında var mı böyle biişey giden var gidemeyen var eğitimi kalitelileştirip dershaneleri kapatırlarsa çok iyi yapmış olurlar
arkadaşlar günaydın,
ben sizlere birşey sormak istiyorum. (topic de yazılanların kısmen okuyabildim) ben aöf 4 yıllık mezunum. özel sektörde çalışıyorum.
düz memur olmak istiyorum. bunun için acaba hangi sınava, hangi dönemdekine ve hangi derslerden sorumlu olarak kpss ye girmem gerekli.
sınav her yıl mı yoksam 2 yılda bir mi yapılıyor. ben hani sgk da maliye de vs gibi kurumlarda memurluk için hazırlanmak istiyorum.
beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden tşk ler
KPSS ya hazırlanan herkese şimdiden Allah zihin açıklığı versin ve emeklerini boşa çıkarmasın inş.
bayram bitti bende geldim artık arkadaşlar topikte matematiği kötü olan sanırım bir tek ben varım yardımlarınıza ihtiyacım var. branşım sosyal bilgiler temelim çok zayıf. 10dan fazla net yapamıyorum. bana strateji önerir misiniz ?
elimde olan kitaplar data'nın tamamı çözümlü 2000 soruluk a'dan z'ye matematik kitabı,yediiklimin modüler setindeki matematik konu anlatımlı kitabı ve soru bankası,geçen sene dershanedeki hocamızın aldırdığı kartezyen ygs soru bankası (bu kitap temeli olmayanlar için aldırmıştı,soruları çok basit düzeyde).. bu kitaplarım var şu an elimde.
nasıl çalışmalıyım ,günde kaç saat mesela,taktiklerinize ihtiyacım var arkadaşlar.20 nete yakın çıkarmak istiyorum
bayram bitti bende geldim artık arkadaşlar topikte matematiği kötü olan sanırım bir tek ben varım yardımlarınıza ihtiyacım var. branşım sosyal bilgiler temelim çok zayıf. 10dan fazla net yapamıyorum. bana strateji önerir misiniz ?
elimde olan kitaplar data'nın tamamı çözümlü 2000 soruluk a'dan z'ye matematik kitabı,yediiklimin modüler setindeki matematik konu anlatımlı kitabı ve soru bankası,geçen sene dershanedeki hocamızın aldırdığı kartezyen ygs soru bankası (bu kitap temeli olmayanlar için aldırmıştı,soruları çok basit düzeyde).. bu kitaplarım var şu an elimde.
nasıl çalışmalıyım ,günde kaç saat mesela,taktiklerinize ihtiyacım var arkadaşlar.20 nete yakın çıkarmak istiyorum