2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hımm doğru diyosun cnm ama ben yine 90 kadar yükselceğini asla sanmıyorum taş çatlasa 85 le en ii yerlere gidersiniz daha 4+4+4v yeni geldi ve sen bu sene giriyosun puanınız 3 aşağı beş yukarı olur

kızlar ben bayram geldi diye çalışamıyorum zaten tembeldim daa da tembelleştim siz çalışabiliyomusunuz bayramda

canım bende ilk mat:) bence okulun başlamasını bekleme bayramdan sonra direk başla gerçi okulun ne zamn başlıyor onu da bilmiyorum da

bu arada topic coşmuş maşallah

canım mrb bende ilk öğretm mat bu yıl haberleşelim burdan
aaa matematikçiler burda da varmış oh ne güzel. sizler de benim gibi son sınıf mısınız kızlar yoksa mezun mu?? benim okul 17sinde başlıyo bu arada.

hımm doğru diyosun cnm ama ben yine 90 kadar yükselceğini asla sanmıyorum taş çatlasa 85 le en ii yerlere gidersiniz daha 4+4+4v yeni geldi ve sen bu sene giriyosun puanınız 3 aşağı beş yukarı olur

inşallah canım
kızlar bu 2 gün çalışamadım, ilk gün gelen giden oldu, 2. gün de biz gittik
bugün de gelen giden olcak, fırsat bulabilirsem film izlicem, bugünü de kendime tatil ilan ettim :119:
yarından itibaren kaldığımız yerden devam ediyoruz tamam mııııı

ben yeni başlıycam ya kızlar nerden başlasam ne önerirsiniz? elimde ihtiyacın eğitim bilimleri seti var. 1. sınıftayken almıştım. bir de yerleşmiş akrabalardan aldığım bi kaç genel kültür genel yetenek setleri var. önce eğitim mi diğerleri mi yoksa 2si birlikte mi çalışılmalı?

aaa matematikçiler burda da varmış oh ne güzel. sizler de benim gibi son sınıf mısınız kızlar yoksa mezun mu?? benim okul 17sinde başlıyo bu arada.

ben son sınıfım canım, benim de okul 24 ünde açılıyor, ahh şu okul olmayaydı iyiydi

bence önce ikisi ayrı çalışılmalı çünkü birlikte giderse karışabilir, en azından 1 kez ayrı çalışılmalı daha sonra tekrarlarda birlikte götürülmeli canım.
ilk bölümden çok fazla sıkıntının olucağını düşünmüyosan ve sana ilk bölümden zor gelen 1 ya da 2 ders varsa bence bu zor dersleri çalışarak ilk bölümü hallet, zaten bu çok uzun sürmez. eğitim bilimlerinden 6 ders var ve bunlar daha çok zaman alır, ilk bölümü bitirdikten sonra da bu 6 derse çalışmaya başla.
mesela benim ilk bölümden tarih sıkıntım vardı. türkçe ve matematikte çok şükür sorunum yok. o yüzden ben tarih ve coğrafya çalıştım 1 ay boyunca. eylüle kadar devam edicem. eylülde gelişim psikolojisiyle eğitime başlamayı düşünüyorum

ihtiyacın eğitim kitapları çok güzel konu anlatımlı ben gelişimden başlamıştım çok eğlenceli gelmişti tavsiye ederim. bi de ihtiyacın uzaktan eğitim derslerini dinliyodum güzel oluyodu
bende son sınıfa geçtim canm bu sene:)
valla okul olmayaydı iyiydi yaa:)

bi an okulun olmadığını düşündüm de çalışabilincek bir sürü bol vakit okul bize vakit kaybı olucak ama zamanla hızlanıcaz ve bunun da üstesinden gelicez alışıcaz
bende de ihtiyacın eğitim bilimleri modüler seti vardı, diğer eğitim bilimleri kitaplarını hiç bilmiyorum nasıldır ama bu kitap gerçekten çok eğlenceliydi, aynen hele gelişimi annem bile okuyodu zaman zaman
ihtiyacın uzaktan eğitim derslerinde ders anlatan hocalar da çok kaliteli gerçekten ben yıl boyunca bu kitap ve bu videolara yapışık olmayı düşünüyorum

ben son sınıfım canım, benim de okul 24 ünde açılıyor, ahh şu okul olmayaydı iyiydi
ben de aksine sıkıldım bu yaz baya evde yaa. okullar açılsın da bir an önce kızlarımla bol bol vakit geçiriyim istiyorum ama tabi derslerimi hiçbir zaman özlemem orası ayrı.
bence de haklısın canım. belki sadece eğitim derslerinden sıkınıldığı zaman kafamız rahatlasın diye mat falan çözebiliriz.

bence de ihtiyaç zevkli anlatıyo hatta günlük hayatla karşılaştırdığı yerler var ya kısa hikayecik gibi oaları çok seviyorum okulda dersleri aldığım zaman bakıyodum arada belki faydası olur diye ama hocalar kpss tarzı sorular sormadılar pek vize finallerde

canım kitabını baya önce almışsın genel kültür yetenekte eski yeni olması farketmiyo ama eğitimde baya farklı oluyo. her sene yeni yeni konular ekleniyo. o yüzden yeni bi eğitim seti alırsan daha iyi olur.

kızlar bu stokta olmayan kitaplar, ne kadar zamana kadar geliyor?
alıcağım kitaplardan 2 tanesi stokta yokmuş,bekliyim mi acaba?

ben eğitimden başladım canım gelişim ve öğrenmeye çalıştım bayram dolayısıyla bıraktım çalışmayı bi kaç gün sonra devam etcem 1 hafta boyu tekrarlarımı yapıp sonra rehberliğe geçicem. iyiki çalışmışım eğitim diyorum ama biyandan çok oyaladı beni çok sıkıcı çünkü eğitim. ama yinede eğitimin en azından bi kısmını halledersek çok rahat ederiz. bende de ihtiyaç var ondan çalışıyorum çok güzel anlatıyo cidden

canım kitabını baya önce almışsın genel kültür yetenekte eski yeni olması farketmiyo ama eğitimde baya farklı oluyo. her sene yeni yeni konular ekleniyo. o yüzden yeni bi eğitim seti alırsan daha iyi olur.

bence gerek yok bende 2010 ve 2009 seti vardı ihtiyaçtan karşılaştım hiç bi farkı yok sadece çıkmış sorularda 2009 unda soruları var bide doğru yanlış falan diye yenilik yapmış onlar vardı. hazır elinde set varken neden atıp yenisini alsın çalışsın ondan bence zaten amacımız tamamen bitirmek değil ki sadece zemin hazırlamak yıl içinde bunları kaç defa tekrar etcez

sedef napıon yavrummm

kızlar size birşey sorcm..bilen varsa cvp versn lütfen

bir tanıdğım anadolu lisesini kazandı..

fakat kendisi olmadığı için kaydını ablası yapabilirmi?

yada kendisi (velisi olmadan) yapabilirmi?

kendisi velisi olmadan yapamaz 18 yaşından küçükse ki çok büyük ihtimalle küçüktür. hatırladğım kadarıyla öğrencininde imzası alınıyodu bence olmaz yani

kendisi velisi olmadan yapamaz 18 yaşından küçükse ki çok büyük ihtimalle küçüktür. hatırladğım kadarıyla öğrencininde imzası alınıyodu bence olmaz yani

evt baya küçük cnm...tühh ..

ailecek köy yerindeler..tarla işleri filan vardı..bayada uzaklar...ufaklığı ablasıyla yollaycaklardı...bnde olmaz diye düşndm ama emin değilm işte...

babasının imzası gerekir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…