Ben bıraktım çalışmayı.
bendede çalışmyor dosya silinmiştir diyor ama bakalım :44:kızlar ya size gönderdim özelden ama sanırım çalışmıyor. benim pcden olabilir. beyazannem sen birine daha yolla o da başkasına. diğeri diğerine yollasın öyle de ulaşır. şimdi size link gitmezse benım yüzümden cok üzülürüm:26:
Bıraktım işte,tükendim.
ders çalışma niyetiyle faceyi de acmıyorum ki konusalım tatlım. derslerden dolayı mı yoksa sevdicekle ilgili mi? özelden de yazabilirsin kuzum
Derslerden dolayı canım.Sevdicek falan yok,müzmin bir bekarım artık.
kuzum olur mu 1 ay kala bırakmak?
üstelik sen gecen yıldan beri çalışıyorken?
üni derslerini sadece geç yeter kalan her zamanını değerlendir. bak sonra çok üzülüyor insan tecrübeyle sabittir. hele ki ağustos olunca puanlar açıklanınca sen o zaman gör pişmanlığı. neden yaşayasın ki o üzüntüyü. elinden ne geliyorsa yap. yapman lazım ve gittikçe daha çok zorlaşacak kpss alımları azalacak son 3 yıl bu biliyorsun sonrası daha vahim olacak.
Biliyorum çok haklısın canım ama yok,bittim zihnen ve bedenen.
beyazanne ,rengina çok teşekkür ederim link açıldı indiriyorum şimdi
kızlar linki çalışmayan varsa söyleyin birde ben göndereyim
ay agzından bal damlıyo zümremin inşallah canım yaNİLİMMMM atanacaksın tabi kendimden bile senin kadar emin değilim
canım murat yayınlarının sonunda var ama çok kısa almış datanın alan bilgisi kitabındada var sosyal bilgiler eğitimi ben ordan çalışmayı düşünüyorum kuzum
beyazanne ,rengina çok teşekkür ederim link açıldı indiriyorum şimdi
kızlar linki çalışmayan varsa söyleyin birde ben göndereyim
Kizlar aday islemimi yapmayı unuttum. Daha önce hiç boyle olmadi aklimin ucuna dahi gelmedi .
Resmen Rabbim unutturdu birde cenazemiz vardı.
Acaba ne yapabilirim. Ankaraya ösym Ye gitsem ise yarar mi.ufacık bi ihtimale bile ihtiyacım var.berbat haldeyinm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?