2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar ya size gönderdim özelden ama sanırım çalışmıyor. benim pcden olabilir. beyazannem sen birine daha yolla o da başkasına. diğeri diğerine yollasın öyle de ulaşır. şimdi size link gitmezse benım yüzümden cok üzülürüm:26:

Son düzenleme:
bendede çalışmyor dosya silinmiştir diyor ama bakalım :44:

Derslerden dolayı canım. Sevdicek falan yok,müzmin bir bekarım artık.

kuzum olur mu 1 ay kala bırakmak?
üstelik sen gecen yıldan beri çalışıyorken?
üni derslerini sadece geç yeter kalan her zamanını değerlendir. bak sonra çok üzülüyor insan tecrübeyle sabittir. hele ki ağustos olunca puanlar açıklanınca sen o zaman gör pişmanlığı. neden yaşayasın ki o üzüntüyü. elinden ne geliyorsa yap. yapman lazım ve gittikçe daha çok zorlaşacak kpss alımları azalacak son 3 yıl bu biliyorsun sonrası daha vahim olacak.

Biliyorum çok haklısın canım ama yok,bittim zihnen ve bedenen.

Biliyorum çok haklısın canım ama yok,bittim zihnen ve bedenen.

bugum bunu bu sene aşmaşsan seneye aşmak zorunda olacaksın.
ama aşacaksın öyle ya da böyle
şu kpssnin bana verdiği rahatsızlıgı hayatımda hiçbir şey vermedi inan ki
en son mart ayında kendimi çok kastım diye kalp rahatsızlıgım başladı az daha gidiyordum yani yalan değil inan ki
zor kendime geldim.
baktım olmuyor yine mecburum yine mecburum. tekrar başladım o diplomamızın göstergesi bu kpss.
yapacak bir şey yok. yine de sen bilirsin elbetteç insana kendinden başkası yardım edemez biliyorsun

beyazanne ,rengina çok teşekkür ederim link açıldı indiriyorum şimdi
kızlar linki çalışmayan varsa söyleyin birde ben göndereyim

NİLİMMMM atanacaksın tabi kendimden bile senin kadar emin değilim
canım murat yayınlarının sonunda var ama çok kısa almış datanın alan bilgisi kitabındada var sosyal bilgiler eğitimi ben ordan çalışmayı düşünüyorum kuzum

bugusu yazdıklarını görünce üzüldüm işine karışmak istemem ama yüzdün yüzdün işin kuyrugundayken bırakma tarafsız olarak söyleyeyim sen gerçekten emek verdin bunca zaman
aramızdaki tartışmayı unutalım ve sende aramıza dön buradan kopmadıktan sonra bırakman zor kpss yi bırakmak isteyenede bıraktırmaz bi bag var artık aramızda dimi kızlar

ay agzından bal damlıyo zümremin inşallah canım ya
bende ordan baktımda bugün yargıyı inceleyince kitapçıda baya yüzeysel geldi murat neyse kızkardeşim yollasın bakarım datanın o bölümünü . çok oyalandım hemmen çalışmam lazım vınnnnn

Kizlar aday islemimi yapmayı unuttum. Daha önce hiç boyle olmadi aklimin ucuna dahi gelmedi .
Resmen Rabbim unutturdu birde cenazemiz vardı.
Acaba ne yapabilirim. Ankaraya ösym Ye gitsem ise yarar mi.ufacık bi ihtimale bile ihtiyacım var.berbat haldeyinm

canım oncelikle başın sağolsun

üzülme osym hemen hemen her yıl ek başvuru koyar malum para toplayacak

cumaya kadar bekle bakalım bana bu senede koyar gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…