• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

annemmm.. kıyamam sana sen ağlama kuzum senin derdin sana yeter..

ne zamandır soyleyeceğim hep bir şey çıkıyor gelinim..

ben senin oğluna aşık oldum:9::9::9::9:

yerim ben onu ya o nasıl bir tatlılıktır. zaten erkek çocuklarına zaafım var

elime geçirirsem gedik dişlerini yerim onun.

maşallah arkadaşım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim analı babalı büyütsün gününü gostersin

geçen gece bende doğum hikayeni okudum

kendimi senin yerine koydum

bir ağlama krizi geldiki sorma eşim zor sakinleştirdi.

dualarım seninle arkadaşım..

güzel komşuma gelince oyle bir yere tayin oldu ki burayı mumla arayacak :1::1::1:

neyse fesatlık etmetmeyim yahu:20::20::20:

gelinim nilin yayaınladığı soruya bi el at kuzum anlamadım ben:44::44::44:

ayy canım benim:16:

oğlum son 3 gündür birden büyüdü sanki...tavırları değişti. artık "aman nasılsa bebek" diyem,yorum. evde resmen 2 kişi olduk-baba pek yok ya- o cin gözleriylr her yaptığımı izleyip kaydediyor.

2 gündür kafasını çekyata koyup iki ayağını hızlı hızlı yere vurup kahkahayı basıyor.oyun icat etmiş. bir de elimden tutup zorla bana da yaptırıyor:16:

çocuklaştım, elele çeyatın üstünde zıplayıp pepeden "benim güçlü kocaman babam var"ı söylüyoruz:))

face sayfasından saddece 1. ve 2. tg sini bulabildim canım yaaa.. son tgleri bulamadım :44:

dogrudur kuzum. ben de şimdi baktım da eski attıkları görünmüyor. benim pcde mi onlarda mı anlamadım:44:

beyazannem sen pcden mi çözüyorsun yoksa çıkartıyor musun denemeleri?

Allah kahretsin
kahtretsn
kahretsin

son 20 mb da ağ hatası dedi. iptal etti. baştan başladım. o arada geçmişi temizliyordum. ondan oldu . kahretsin. battı sanki geçmiş. işin bitsin öyle sil
kahretsin
5 ssaat sürmüştü lanet meb in kaplumbağa netinde
baştan başladı baştan
kahrets"in
kahretdin

davullar lütfen...

:64::64::64::62::62::62::62:

ve clementine' ANKARA yolu gozükür..

canıııııımmm çok sevindim beee :52::32::21::32::21: sabrın sonu selamet diye buna derler.Allah ağzınızın tadını bozmasın..:nazar::nazar:

günaydın kızlar bol çalışmalı günler hepimize :3:

teşekür ederim tatlım :21::nazar:
dün cografyayı bitirdim kalan 250 kadar sorumuda birazını dün birazınıda bugün sabah olmak üzere bitirdim yogun bi program yapıp başlıyorum derse
halayımı isterim hepinizden hadi bakalım tey tey tey Eki Görüntüle 716035
tam bunlar gibi dizilin bakem :9::9::9::9::1::1::1:

:nazar::nazar:maşallalah zümrem :nazar::nazar:
:32::64::118::64::64::64:
bende bugün coğrafyadan eksiklerimi tamamlıcam kuzum diğer bilimler bitti :52::16::16:

nilim cavaplar doğru mu bi baksana ??
18 - d
19- a
diyorum
yeşil var: orjinal projeler (yaratıcılık)
siyah var: diğer partiyi kötülüyor
sarı var: kendi yapacakalrını iyimser anlatıyo
beyazda var : halk tarafsız değerlendirme yapıyor . hak edene hakkını veriyo

sağolasın sevcanım benyeşil ve sarıyı bir trlü bulamamştım

peki 19 un yorumunu nasıl yaptın?

tam bunu okudum :10:

sonra bunu okuyup kahkaha attım:52:

bunu okuyunca çoookkkk sevindim kuzummmm. siz bunu hakettiniz. 5 yıl oralarda kalmak kolay mı. fazla fazla hakettiniz hem de :64::64: gözünüzaydın canım. Allah daha büyük mutluluklarla karşılaştırsın :64::64::nazar::nazar:

kuzum 18 sarı 19 beyaz renk diyorum. ama sarıdan emin değilim:26:

doğru kuzum 19 u nasıl yaptın?
:44:
sabaha kadar uyumadım desem yeriydi renginim çok teşekkür ederim canım benim ..amin inşallah..:38::38:

beyaz anne adres versene bana denizliden arkadaşım tg deneme sınavı yollamış bana

hali hazırda çıkardıklarımda var

paylaşalım kuzum olmaz mı sıkma canını lütfen sınav arifesinde..

doğru kuzum 19 u nasıl yaptın?
:44:
sabaha kadar uyumadım desem yeriydi renginim çok teşekkür ederim canım benim ..amin inşallah..:38::38:

tatlım insanlar partinin vaadlerine ''karnımız tok gerçeği çarpıtmayın'' diyor ya yani tarafsız bakabiliyor halk hangisinin dogru oldugunu biliyor.
tarafsız da beyaz renk biliyorsun

az önce sinirlenip pc ye yumruk attım:((

oğlum da yanımdaydı. ağlamaya başladı. ne aptalım yaaa...

sonra da bana sarıldı, çekyata uzandık hem emzirdim hem sakinleştirdim. durup durup bilgisayarı gösterip "ufff" diyordu. yani uf olmuş bilgisayar canı acımış. sonra gittim öptüm pc yi özür diledim. güldü, keyifli keyifli emdi, koynumda uyudu.

ona dokunmak, onu koklamak beni de sakinleştirdi.

tabii bir demlik limonlu yeşil çay ve koca bir ekmek arası tahin helvasının da payı var:56:

beyaz kalem altı üstü vatandaşlık'tan güzide sorular:

1982 anayasasına göre "yasama yetkisi Türk Milleti adına TBMM' nindir. bu yetki devredilemez."
aşağıdakilerden hangisi bu ilkenin istisnasıdır?

a. olağanüstü dönem kanun hükmüne kararnamesi
b. tüzük
c. yönetmelik
d. khk
e. anayasa değişikliği

1982 anayasasında yer alan aşağıdaki ifadelerden hangisi Türkiye cumhuriyetinin üniter devlet olduğunu gösterir?

a. egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
b. Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
c. Türkiye devleti , ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.
d. kanunlar anayasaya aykırı olamaz.
e. hiç bir kişiye, aileye ya da zümreye imtiyaz tanınamaz.

yandık ki ne yandık... herif aradı eksikleri sordu. demek ki yarım saate burada... yarım saate inmez bu meret. hemen kardeşimin mailine girip kocamınkine linki yönlendireyim bari..

üfff casusa döndüm. cıa benim kadar organze çalışmıyor

Back