evet canım, biz dershanede amaçlarımıza ulaşalım da gerisi boşhoşgeldin sinem91:)
kesinlkle canım ben de ilk grceğim için sistmli olsun die yazılcam dershnye insanın kendisnde bitior gerçekten bu kaçnılmazihtiyaç set var bnde de ,eğitim kitaplarını sınv dnmlerimde çok severek kullndım.. baklım hayrlsı dershane de :)
sendemi ilköğretim mat canım hangi ünidesin :)
kızlar ben dershane olarak yargıya yazıldım siz günde kaç saat neler çalışmaya başladınız
dershanen hayırlı olsun canım, yargının da kitapları iyi diye duydum
ben yaklaşık 4 saat çalışıyorum, aslında o kadar bile bulmuyodur ama ara vererek çalıştığım için tam bilmiyorum, mesela video 2 saat sürüyo, ardından biraz ara veriyorum sonra tuttuğum notları okuyup test çözüyorum, ortalama 50-60 soru kadar
hangi ünv canım senin? ben yeni başlıycam tarihle başlamayı düşünüorum konu konu ayırcam yarın aynı zamnda eğitim de bakım diorum ama baklım yarın net bir program yapıp ayrıntıları yazarım burdan ..
evet gelişimle başlıycam canım bir çokyerden araştrmıştım da hep bunu önerdiler ilk olarak...ihtiyaç setim var ondan çalşcam konuları baklım
açıkçası ramazan olmasında vs dierekten 2 saat yeter die düşünüorum..sistmli bir şklde başldığımda konu ve test die gdersem o zaman daha net saatini sölerim canımbende gelişimle başladım aynen hemde ihtiyaçtan çalışıyorum günde kaç saat çalışmayı planlıyosun
açıkçası ramazan olmasında vs dierekten 2 saat yeter die düşünüorum..sistmli bir şklde başldığımda konu ve test die gdersem o zaman daha net saatini sölerim canım
benim trakya üni canım programını yarın bekliyoruz, ilham kaynağımız olsun heveslenelimhangi ünv canım senin? ben yeni başlıycam tarihle başlamayı düşünüorum konu konu ayırcam yarın aynı zamnda eğitim de bakım diorum ama baklım yarın net bir program yapıp ayrıntıları yazarım burdan ..
bende günde 2 saat çalışıyorum tatlım eğitimle başladım ben nekadar zamandır çalışıyosun
benim trakya üni canım programını yarın bekliyoruz, ilham kaynağımız olsun heveslenelim
canım daha yeni, 2 gündür çalışıyorumzamanla saatimi arttırmayı düşünüyorum, aslında dershaneler başlayana kadar şöyle bi temel yapsak da dershanede anlatılanları tekrar saysak süper olur
bu arada kızlar eğitim bilimlerinde önerilen çalışma sırası şu:
gelişim psikolojisi
öğrenme psikolojisi
rehberlik
program geliştirme
öğretim yöntem ve teknikleri
ölçme ve değerlendirme
biz bunları okulda çok üstü kapalı geçtik, işlemedik desem yeridir, o yüzden bu derslerden pek bilgim yok, sadece geçen yıl gelişime bakmıştım biraz, çok eğlenceli bi ders, ayrıca her annenin de öğrenmesi gereken şeyler var, kpssden çok ileride anne olduğumda çocuğuma katacak bir çok şey öğrenmiştim
okuldaki ölçme hocamız iyiydi bi tek. ölçme biraz sayısal bir ders. o yüzden o da benim hoşuma gitmişti. işin mantığını kavradığında tüm sorular vızzzz geliyooo
hadi hayırlsıı hepimiz için...çalışmalarımzı burdan ara ara yazıp birbrmize motive olalımm
sinem canım sen hangi şehirdesin:)sedefonur canım şu bahsettiğin videolara nerden ulaşabilirim acaba sıcakta kendim okumaktansa video izlesem daha iyi gibi geliyo:)birde bence hiç temeliniz yoksa önce kendiniz çalışmak yerine videodan izleyin kızlar sonra özet olarak kitaptan geçersiniz ve üstüne soru çözersiniz yanlış olduğunda kitaptan o konuya bakarsınız, tekrar zamanları geldiğinde de bence video izlemek verimli diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?