cnm kusura bakma bağlantı yüzünden kaç kez göndermş yazdığımı
merhaba canım hoşgeldinbende bu sene gırdım seneye alanda gırecem ıktısat 2014 e de hazırlık olacak merkezı atama ıstıyorum
ben de geldiiim:) bi türlü düzenli çalışmaya başlayamadım ben ya bi eğitim çalışıyorum bırakıyorum tarih çalışıyorum sonra vazgeciyorum eğitimi bitirim diyorum ne yapsam bilemedim yanisen eğitim çalışmıyomusun sedefonur ? umarım bi gün düzenli çalışcam:))
yarın yeni bi gün olacak o zamn:) benimde tarihle pek aram yok canm çalışınca da unutuyorum zaten diye bırakmıştım ama aslında üzerne düşmek lazım tarihin ..
o zamn canm burdan yazarm çalıştkça bende birbirimizi destekleriz . tarih e hangi yayından çalışıyosun canm?
doğru diyosun canm ben şu uzaktan eğitimi indirim oyle çalışim. düzenli çalışmanın vakti geldi artıkk
merhabalarr:))bende 2013 de ilk defa gireceğim açıkçası bende bir karmaşa içindeydim nerden başlasam vs die
evet evet bunun bilincindeyim de iştee tatil,ramazan falan derken bir trlü ksmet olmadı ama bu başlıkla inş bende başlrım:)ben sayısal çıkşlıyım aynı şklde benmde tarih,coğrafya temelim yok onlardan bir alt yapı yapsam çok iyi olur
aynı şeklde canım benmde türkçe ve matematik sorunlu değil:) bende diğerlerini dershneye bırakmyı düşünüodumBNde yarından itibaren başlıyayım ya bu konuyu burda görmem iyi oldu valla:))ben konu anltımlı kitaptan ilerleyip test çözerek çlşmayı planlıyorum..eğitimde öle yapmıştım bir ara ii de olmuştuu:)
evet evett çok ili olur umarımm her şey:))ah şu dershane konusuuu( ben onu daha halledemdim ama ihtiyaç yada pegeme kaydolcam bu hafta içi bakalım..sen canım peki??
selam kızlar bende 2013 te kpss ye gircek mağdurlardan birisiyim :) ilköğretim matematik öğretmenliği 4.sınıftayım
hoşgeldin canım
ayy ne güzel yalnız değilmişimhepimiz birlik olup 2013 de bu işi halledicez inşallah
bu arada meslektaşız sinemcim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?