bende var onlarx yayıncılık yok ama 24 saatte tarih, cografya, vatandaslık var bende ama x yayıncılık yok :)
evettt gelelim bugünkü raporuma
30 türkçe => 27 doğru 3 yanlış
30 mat => 20 doğru 10 boş
30 tarih => 22 doğru 7 yanlış 1 boş :18:
18 coğ => 18 doğru
anlaşıldı yeni alacağım kitaplarla tarih çalışmaları beni beklerrrr
aynen ya bunlar karma testse eğer senin hiç çalışmana gerek yok..şimdiden böyleyse...
yok canım o kadar da değilbaksana tarihteki yanlışlara.. sinir oluyorum bu tarihe, ama yepyeni kitaplar beğendim, onları aldıktan sonra tarih bana sinir olucak
yok canım o kadar da değilbaksana tarihteki yanlışlara.. sinir oluyorum bu tarihe, ama yepyeni kitaplar beğendim, onları aldıktan sonra tarih bana sinir olucak
sen ne ara tüm bu dersleri bitrdinde, deneme çözmeye başladın cnm
konular btmeden deneme çözmek bana saçma geliyor..hani birşey bilmiyoruz sonuçta..o yüzden şimdiden bu kadar iyi sonuçlar elde etmen bnce çok iyi
aldığın kitapları benm topiğede eklermsn cnm..alışveriş yaparken işime yarayabiliraynı zmanda diğer arkadşlarda ilgileneblr...
canım ben sadece tarih ve coğrafyayı bitirdim. türkçe ve matta sorunum olmadığı için onlara çalışmadım. türkçeye üstünkörü baktım. matematikle de yazın uğraşmak yerine onu dershane dönemine bıraktım. tarih ve coğrafyada sıfırdım. onları en baştan derinlemesine çalıştım. bittikten sonra da 3 gün boyunca tekrarlarını yaptım. vatandaşlıktan da sıfırım ama o unutulur diye onu da dershane dönemine bıraktım.
bu çözdüğüm deneme değil her dersten karma test çözüyorum soruları deneme formatında hazırlamışlar, soru sayıları aynı sınavdaki gibi, o yüzden deneme gibi oluyor. eylüle kadar vatandaşlık hariç diğer ilk bölüm derslerinden böyle karma test çözücem. eylülde eğitime başlıcam inşallah[/B][/I]
kuzum bayramdan sonra alıcam kitapları, elime ulaştığında eklerim
dedğin karma test o zaman, her konuyla ilgili karışık sorularmı?konu tarama testi gibi birşeymi?eğer böyleyse çok iyi..bende alayımneydi adı tam?memnunmusun?
tmm cnm eline ne geçerse ekle orayada
evet memnunum güzel sorular var, özellikle türkçe ve matematikte.
karma canım, mesela türkçe testinde 30 soru var, bu 30 u da türkçenin her konusuyla ilgili, matematikte mesela 1 testinde 30 soru var, bu 30 soru matematiğin tüm konularıyla ilgili. yani tekrar gibi oluyor bana. ve böyle her dersten toplam 50 test var. yani hepsini birlikte çözersen aynı zamanda 50 deneme çözmüş oluyosun
şu kitap canım
2012 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Tüm Dersler 50 Deneme Yargı Yayınevi
çok sağol cnm...
ben son kez orucumu açmaya gideym..görüşürüzz
meraba kızlar :) bu gruba 1 öğretmen adayı daha katılsa yer var mıdır acep ??
teşkür ettim :) ilk mat öğretmenliği okuyorum 4e geçtim. artık zamanı geldi bir el atayım şu işe dedim ve çalışma grubunu bulduğum gibi daldım valla :)tabiki buyur gelev sahibi yok, geç gelicek..ben kiracısıyım
ne okuyorsun kaçıncı sınıfsın?
teşkür ettim :) ilk mat öğretmenliği okuyorum 4e geçtim. artık zamanı geldi bir el atayım şu işe dedim ve çalışma grubunu bulduğum gibi daldım valla :)
dersaneye gitmiycem ben kendim çalışmayı planlıyorum. kendime kitap almadım daha kitap tavsiyelerini okuyim de ona göre setlerimi alıyım ben de. tabloya baktım da benim bölümden yazan olmamış. ben de girdim bu sene öylesine. nasıl birşeymiş görüyim dedim ilk girişim seneye olmasın diye. 64 puan geldi tabi gele gele. daha çok yükseltmem lazım bakalım ama yapıcaz inş. senin bölüm de okul öncesiymiş öğrendim şimdi :) ne kadardır çalışıyosunuz ? neler bitirdiniz ?e hoşgeldin o zman
dershaneye gidecek misin? kitap filan aldıysan yada aldıkça şurada paylaşırmısın cnm http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ynak-kitap-calisma-stratejileri-onerelim.html ..burada çalışma stratejilerimizi de yazıyoruz...birbirmize fikir oluyor..
birde şuradanda bu sene senin bölümünden girmş arkadaşalr vardır belki..ilk sayfada tablo var..belki işine yararhttp://www.kadinlarkulubu.com/kamu-personel-secme-sinavi-kpss/550610-kpss-lisans-aciklandii.html
dersaneye gitmiycem ben kendim çalışmayı planlıyorum. kendime kitap almadım daha kitap tavsiyelerini okuyim de ona göre setlerimi alıyım ben de. tabloya baktım da benim bölümden yazan olmamış. ben de girdim bu sene öylesine. nasıl birşeymiş görüyim dedim ilk girişim seneye olmasın diye. 64 puan geldi tabi gele gele. daha çok yükseltmem lazım bakalım ama yapıcaz inş. senin bölüm de okul öncesiymiş öğrendim şimdi :) ne kadardır çalışıyosunuz ? neler bitirdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?