olsun kuzum
aleyküm selam canım tüh mesaj atmıstım ben ona senin mesajdan sonra atsaydım keske
Günü 400 küsür soruyla tamamladım kızlar,daha da olurdu ama akşama kuzey güney varşimdi size sorulardan farkı gördüklerimi paylaşıyorum,buyrunn:44:
olsun kuzum
merve öğretmenli beyin temelli
diğer soru programlı öğretim
kodlama
gezi
böyle dedim ama bilemiyorum leylasçım, bi soru daha var onu çözemedim ordaki kavramlardan bi tek kartopunu ve sandviçi biliyorum onlar değil, ama diğerleri hakkında fikrim yok :26:
canim direk cozumu yapistiriyorum;-) kg e basladi kactim ben :-D
CEVAP
1. Çevrede yaşanan bir probleme doğa zekasını kullanarak çözüm bulmak isteyen bir öğretmen öncelikle proje yöntemini kullanmalıdır. Çünkü proje ile öğrenciler çevredeki problemlere çözüm bulma yeteneği geliştiği gibi doğa zekasına uygun olarak açık havada iş yapma imkanı da bulur. Gezi yöntemi doğa zekasınına uygun bir tekniktir. Ama gezi yönteminde problem çözme becerisi kazanılmadığı için bu soruya uygun b,ir cevap değildir. Yanıt: D
her kelimeye odaklanıcaz artık bunu öğretiyo bu sınavvvvayyyy çok şaşırtıcı bi soruymuş
beyın temelli diyesim geldi ilkine
yapılandırmacı
tepkiyi kolaylastırma
pazar yeri.. kart gösterme olabilir ama o kadarbasit degıldır dıye demedım
gözlem
yok ben daha sorulan soruları çözmeyecegım bu ne hep yanlış ya
kenarda da fatmagül var odaklanamıyorum zaten cevaplara
Ay Renginaa'cımm güldürdün beni gece gece
Ben dikkat etmemişim ona hiççç
Olsun canım ben de zaten yanlış yaptığım soruları buraya getiriyorum,insan yanlışlarından daha iyiy öğreniyor emin ol
Ben kaçayım yarın deneme var sbh erken kalkıcam hadi iyi geceler kızlarr
günaydın kızlar günaydın clemantinem .dün pek gelmedim ama bugün buralardayım sabah 7 olmadan kalktım eşim uyanana kadar bir kısmını sonrasındada bi kısmını derken aaa bi de baktım 60 öğrenme 40 mat çözmüşüm cloşum hocam salı günü sayı probşlemlerini anlattı bazı soruları not almamı istedi onları bilmek baya işime yararmış fotolarını çekicem sana kujum tamam mı .bu arada ben çıkıyorum leylasın verdiği linke geçmişe döner bakarım merak ettim .bugün çok yoğunum ev süpürüp toz alcam sonra ders çalışcam akşamada ütü yapcam daha mayıs ayının planıda varrrr offffff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?