2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

yansıtmacı stratejiler diyorum

BİLGİ

-söyler
-tanımlar
-hatırlar
-listeler
-sıralar
-sınıflar
-altını çizer
-aynısını ifade eder

KAVRAMA

-örnek verir
-yordama yapar
-kestirir
-öteler
-tahmin eder
-yorumlar
-özetler
-çevirir
-anafikir çıkarır
-başlık bulur
-anlamlandırır

UYGULAMA

-kullanır
-problem çözer
-transfer eder
-çözer

ANALİZ

-kıyaslar
-karşılaştırır
-ayrıştırır
-parçalar
-farklarını bulur

SENTEZ

-orjinal
-özgün
-yeni
-farklı bir ürün
-yaratma

DEĞERLENDİRME

-yargılar
-hüküm verir
-eleştirir
-sonuç bildirir​

bilgi = sunuş stratejisi
kavrama = buluş stratejisi
uygulama ve ondan sonrası = araştırma-inceleme stratejisiyle verilir.

sedefim benim o kadar da uğraşmışsın yazmışsın cok utandırdın beni:26:
Allah senden razı olsun
araştırma inceleme de bilgi ve kavrama üzeri olduğu için sanırım düşününce öyle bi mantık kurdum ama:26:
tam ogrenme de her yol oldugu için yani zaman mekan her şey tam ondan dolayıymış
digerıde e şıkkı dogru. ve ben e şıkkını hiç okumamşım cevaplara bakınca gördüm

meraba kızlar bugün hiç çalışmadım çoğu gitti azı kalmıştı ya benim konuların o azı artık yarına kaldı .bugün kışlıkları bile kaldıramamıştım onları kaldırdım yazlıkları yerleştirdim sonra evi toparla bulaşıktı vs derken buldum bu saati daha yarında silip süpürecem eşimde evde olunca pek çalışamıyodum o yüzden yarın yapıcam ders işini akşama kadar konuları bitirip akşamda bi plan yaparsam ohhh misss eşimde nöbette olur sonrada sizle takılırım artık buralarda kızlar ya bu hafta bitene kadar çok yoğun çalışmıcam çünkü artık EROR vermeye başladım çok zorlanıyorum sizler neler yapıyosunuz çalışmaktan bıkınca anlatırmısınız

aşk olsun kuzum burda paylaşım için varız. bundan sonra bu tarz sorularda anahtar kelimeyi bulunca doğru cevaba ulaşıcaksın ya daha ne isterim

aşk olsun kuzum burda paylaşım için varız. bundan sonra bu tarz sorularda anahtar kelimeyi bulunca doğru cevaba ulaşıcaksın ya daha ne isterim

güzel kalpli arkadasım ya
durduk yere gözlerim doldu iyi mi nasıl olacak bu sınav düşünmekten kafayı yiyecegım vallahi

nilim ben daha çalışmaktan bıkacak kadar çalışamadığım için bilemicem
daha yeni yeni okuldan kopup evde olmaya başladım bugünten itibaren, bakalım zaman göstericek
ama ben bazen canım çok sıkkınsa (sadece ders için değil) açıyorum how i met your mother ı izliyorum. zaten 20 dk cık, benim moral tavan yapıyo hemen :103:

anladım canım .hımm bi bakayımmm bende dün eşinize rezil olduğunuz anlar topikini okudum gülmekten öldüm baya stresimi attım orayı takip etcem

güzel kalpli arkadasım ya
durduk yere gözlerim doldu iyi mi nasıl olacak bu sınav düşünmekten kafayı yiyecegım vallahi

ahh benim duygusal arkadaşımmm kıyamam sakın dökülmesin gözyaşların
kuzum ilk denemede böyle gelmesi çok normal, daha denemeye alışık değilsin, normal teste benzemez, adı üstünde deneme ilk diye sen anlamasan da heyecan da yapmışsındır, süreli çözüyosun, üstünde ister istemez baskı var, bi de ardarda hiç bırakmadan tüm konuların sorularını çözüyosun sonlara doğru sıkılma oluyo vs.
bak ben dershaneye gidemediğim için denemeyi eve alıp çözüyodum. ama ilk bölümü bi gün eğitimi ertesi gün çözüyodum. sonuçlar kendimce iyiydi, bi gün okuldaki derse girmeyip dershanede girdim denemeye. anamm onun psikolojisi öyle farklıymış ki, çok kötü bi sonuç almıştım ondan. tabii ilk olması çok etkiliydi. ondan sonra alıştım en azından ondaki gibi sonuç almadım. önemli olan alışmak, sen de bırakma daha çok asıl denemelere. ben bıraktım çünkü çok konu eksiğim var. ama hazirandakilerin hepsine girmeye çalışcam. test çözmeye benzemiyo ona da alışmamız lazım kuzum

kuzum düşüncelerin desteğin için cok sagol
bu benim ilk denemem degıldi canım bayagı deneme çözdüm şimdiye kadar da bu ilk 80li denemeydi
ya da ben yargının denemelerinde hep böyle oluyorum sıkıyor soruları beni gercekten hiç bitmeyecek gibi geliyor
neyse caım çıkayım da yanlışlarıma bakayım iyice sen de vatandaşlıgı hallet. unutma gece uyumadan hemen önce sabahta uyanır uyanmaz bir tekrar işini görür

çıktım canlarım

olsun kuzum ilk 80 lik denemen ama, hem bak yargıya karşı da önyargın varmış, bunlar da etkili yaniii
tamam kuzum bu gece yatmadan önce ihtiyacın 24 saatte vatandaşlığını okuycam, şimdi tarihe girişeyim ben de

slm kızlar
bu gün aranıza katılamadım fena üşütmüşüm kızlar sabahtan beri boğaz ağrısı burun akıntısı mahvetti beni:2::2::2: hapşırmaktan bir hal oldum ders çalışamadım inşallah yarın çalışırım kızlar

geçmiş olsun kuzummm

kuzummm çok geçmiş olsan, boğaza en iyi adaçayı bol bol iç, tam hastalık havaları zaten, çok dikkat et kendine, dinlenmeden geçmez bu grip, öldürmez ama süründürür kuzum yat dinlen telafi edersin iyi olunca
tarihten ilk 2 konu ve çıkmış sorular tamamdır
bi de coğrafya bölgeleri bitireyim diyorum..

beyazannenin selamı var kızlar giremiyormuş iletmemi istedi

bende 1.5 ay önce çalışmaya başladım.
önceden gözümde çok büyüyordu.
internetten tesadüfen süper bir kaynak buldum.
onlarla çalışmak gerçekten keyifli.
bayağı da yol katettim.
arkadaşlarıma da tavsiye ettim.
ciddi ciddi çalışıyorsanız arkadaşlar kesinlikle size de tavsiye ediyorum.
SÜPER KPSS ÖZETLERİni bi inceleyin arkadaşlar.
bana da dua edersiniz inşallah :)

Günü 400 küsür soruyla tamamladım kızlar,daha da olurdu ama akşama kuzey güney var şimdi size sorulardan farkı gördüklerimi paylaşıyorum,buyrunn:44:

Eklentiler

• $2013-05-01 18.47.47.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $2013-05-01 20.00.27.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $2013-05-01 20.18.56.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 24
  • $2013-05-01 21.06.28.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $2013-05-01 21.18.43.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $2013-05-01 21.18.56.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…