2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Canım bak kriterlerimiz ne?Açıklık duruluk ve özgünlük.Kompozisyonu buna baglı olarak degerlendireceğiz.Adı üstünde gördün mü?Hemen balıklama dalmayacagız kuzum malesef ben de çok yapıyorum bunu.

istikrarın sorusuydu,cevaplar için teşekkürler kızlar algım kapalı uyku bastı o yüzden pek kafa yoramadm bende gece bi daha incelycem anlarsam bir şey yazarım
anayasa çıkmış soruları çözerken dikkat edin kızlar sık sık değişiyor ya yanlış öğrenme olmasın,ben yaptım siz yapmayın
günceller için ihtiyacın vatandaşlık zümresi var facede resimli paylaşımları oluyor oraya bakabilrsiniz.ben her gün 3- 4 güncel not alıp okuyorum.çok kafa karıştırmamak lazım

bide denemelerin paylaşıldığı bi link vardı onu biri hayrına banda msj atabilr mi:26:

kuzucum bak eleştirmişler, eleştirme, yargılama, hüküm verme vs bunlar değerlendirme yapmaktır.
hangi yayının denemesiydi? 7iklimse hiç takma, onun soru bankaları aşırı zordu çünkü
ayy canım benim ya Allah razı olsun sende içimi ferahlattın, gözümde büyümüştü, bi de sürekli bişey çıktığı için uğraşmaktan bıktım artık

benim bildiğim bi site var özel mesajla gönderiyorum kuzum

vatandaşlığın ilk ünitesi bitti her gün 1 ünite bitircem.

bu arada ihtiyacın sen sor ben söyliyeyim kitabı var, ordan da bi bakıcam vatandaşlığa, hoşuma gitti

süpersin kuzum çoğu gitti azı kaldı ha gayret nilim emeklerimizin karşılığını almaya çok az kaldı

buna da e değerlendirme diyorum kuzum

sedefcim yargının yeni çıkan 80lik denemesi bu.
ya ben hep 2 şıkta kalıyorum ve hep 2. aklıma geleni işaretliyorum hep de yanlış oluyor
kalktım namaz kıldım biraz kendime geldim ama azimleniyorum da böyle olunca 2 ay kaldı artık bir şeylerin oturması lazım
clemim gelmiş hoşgelmiş özledm seni

sürekli mutlu olmak istiyorsan herkesle dost ol,kimseye kin besleme
bu sööz hangisi ile açıklanabilir?
tutarlılık
tarafsızlık
koşulsuz kabul
empati
saydamlık

bu soruda da aynısını yaptım insan bildiğini yanlışa yöneltir mi ya

kuzum koşulsuz kabul mu?

kuzum ben sana onların anahtar kelimelerini yazıcam hepsini doğru yapıcaksın, ama önce şu vat sorularını çözeyim, ondan sonra yazıcam tamam mı sen hiç moralini bozma

kuzum koşulsuz kabul mu?

kuzum ben sana onların anahtar kelimelerini yazıcam hepsini doğru yapıcaksın, ama önce şu vat sorularını çözeyim, ondan sonra yazıcam tamam mı sen hiç moralini bozma

evet canım ben bildiğim halde gittim tutarlılk yaptım ne alaka diyeceksin yok alaka yok
tamam kuzum sen çöz soruları sonra yazsan da olur

bilşsel hedef alanının tüm basamaklarının kazandırılmasında uygulanacak en uygun ögrenme öğretme modeli hangisidir:?
sunuş
programlı öğretim
buluş
araştırma inceleme
tam ögrenme

bu soruda da aynı hataya düştüm bundan sonra ilk aklma geleni işretlicem

Son düzenleme:

koşulsuz kabul mü cnm bu

araştırma inceleme olsa gerek

murat ögrtmen değişime ve eleştiriye acık,özeleştiri yapan tarafsız sorgulayıcıolabılme gibi kişilk özelliklerine sahiptir. ögrenme ögretme sürecinde tespit ettiği olumsuz durumları mesleki deneyim ve tecrübelerini kullanarak olumluya dönüştürebiliyor.
hangisi bu ögretmenin özellikleriyle dogrudan ilgili?
üstdüzey okuryazarlık
etik standart
üst düzey yeterlik
kendine yetme
yansıtmacı stratejiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…