2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

netim geldi nihayet merhablar tekrardan ne var ne yok blmiyorum baya ilerlemiş sayfa umarım iyidir herkes

coğrafya 80 soru
pg den 120 soru çözdüm ama anlamadğım sorular oldu kızlar bakarsanız

bu iki soru kızlar ben oturtamadım bu kavramları sanırım

canım birincisine genellik sınırılılık ikincisine de acık-seçiklik diyorum :26:
:26::26:

slm kızlar
dün hiçbir şey yapmadım
bugün telafi edicem
vatandaşlıkla başlıyorum
renginam vatandaşlığı yazarak mı çalıştın kuzum
maafçım bunlar bende de çok karışıyo yaa, hatalı olduğunu anlıyabiliyorum ama o hatanın neyden kaynaklandığını anlıyamıyorum. 13 te bir hafta içinde gibi bi süre vermemeliydi, verdiyse ortaya bi ürün koyması gerekir gibi yapmış, olay kazanım olmaktan çıkmış. sanırım o yüzden ürüne dönüklük olucak. ama 2. yi anlamadım kuzum :26:

yok kuzum yazarak değil. soru çöze çöze gittim yanlışlarımı da bir yere not ettim her seferinde
onun dışında çok aklımda kalmayacak yerleri tlfna çektim sürekli cıkarıp okudum öyle akılda kalıyor ama güncelleri bir türlü yapamıyorum

sağol renginam, yazarak çalışmak gözümde büyümüştü benim de zaten bi de ben diyorum ki çıkmış sorular kitabı alayım, dön dolaş aynı soruları soruyolar dedi bizim vatandaşlık hocası
kuzum bu arada denemeni çöz oyalanma nette bakiim

evet canım çıkmış sorular da iyi olur tabi
çözdüm kuzum çözmem mi ama çok kötü ya söylemek istmiyorum
canımda pek istemıyordu çözmeyi sorular gözümde büyüdü resmen

yapamadıgım bir soruyu paylaşayım
ögretmen 6.sınıf Türkçe dersinde bir kompozisyonu kompozisyonda bulunması gereken acıklık, duruluk ve özgünlük kavramlarını özellikleri bakımından eleştirmelerini ister
bu hangi alana ve düzeye yöneliktir?

alan , düzey
a.duyuşsal , tepkide bulunma
b.duyussal , deger verme
c.bilişsel , analiz
d.bilişsel , anlama
e.bilişsel , degerlendirme

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canımm

c bilişsel analiz mi kuzum?

Bir de hangi arkadaştı hatırlamıyorum da 35 örnek soru yayınlanmış demişti ben ösym ye baktım fakat bulamadım kızlar

mezuniyet sonrası 1 gün içinde yapabilirsin o işlemleri,kütüphaneden ilişik kesme belgesi,transkript vs... geçici mezuniyet belgesi verirler sana,o işini görür zaten,ben hukukçuyum,asıl diplomam mezuniyetten 2 yıl sonra çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…