netim geldi nihayetmerhablar tekrardan ne var ne yok blmiyorum baya ilerlemiş sayfa umarım iyidir herkes
coğrafya 80 soru
pg den 120 soru çözdüm ama anlamadğım sorular oldu kızlar bakarsanız
Eki Görüntüle 699888 Eki Görüntüle 699889 bu iki soru kızlar ben oturtamadım bu kavramları sanırım
netim geldi nihayetmerhablar tekrardan ne var ne yok blmiyorum baya ilerlemiş sayfa umarım iyidir herkes
coğrafya 80 soru
Eki Görüntüle 699888 Eki Görüntüle 699889 bu iki soru kızlar ben oturtamadım bu kavramları sanırım
canım birincisine genellik sınırılılık ikincisine de acık-seçiklik diyorum :26:netim geldi nihayetmerhablar tekrardan ne var ne yok blmiyorum baya ilerlemiş sayfa umarım iyidir herkes
coğrafya 80 soru
genellik ve sınırlılık dıgerı ulasılabilirlik gibi geldi :26:
canım birincisine genellik sınırılılık ikincisine de acık-seçiklik diyorum :26:
:26::26:
1.ye açık seçiklik 2.ye ulaşılabilirlik diyorumnetim geldi nihayetmerhablar tekrardan ne var ne yok blmiyorum baya ilerlemiş sayfa umarım iyidir herkes
coğrafya 80 soru
1 saat verdim herkes baksı diye kızlar hemen vereyim
2-a 13-e
slm kızlar
dün hiçbir şey yapmadım
bugün telafi edicem
vatandaşlıkla başlıyorum
renginam vatandaşlığı yazarak mı çalıştın kuzum
maafçım bunlar bende de çok karışıyo yaa, hatalı olduğunu anlıyabiliyorum ama o hatanın neyden kaynaklandığını anlıyamıyorum. 13 te bir hafta içinde gibi bi süre vermemeliydi, verdiyse ortaya bi ürün koyması gerekir gibi yapmış, olay kazanım olmaktan çıkmış. sanırım o yüzden ürüne dönüklük olucak. ama 2. yi anlamadım kuzum :26:
yok kuzum yazarak değil. soru çöze çöze gittim yanlışlarımı da bir yere not ettim her seferinde
onun dışında çok aklımda kalmayacak yerleri tlfna çektim sürekli cıkarıp okudum öyle akılda kalıyor ama güncelleri bir türlü yapamıyorum
sağol renginam, yazarak çalışmak gözümde büyümüştü benim de zatenbi de ben diyorum ki çıkmış sorular kitabı alayım, dön dolaş aynı soruları soruyolar dedi bizim vatandaşlık hocası
kuzum bu arada denemeni çöz oyalanma nette bakiim
caım linke tıkladığında normal indirmeye tıklıyosun 2 sayfa açılıyor farklı pencerede açılanı kapatailirsin o reklam,aynı sayfada açılan da şimdi abone ol yazanın yanında çarı işareti var ona da tıkla kapanıyor,sonra altta süre çıkar bekleyip sonunda çıkan harfleri yazıp indiriyosun
yapamadıgım bir soruyu paylaşayım
ögretmen 6.sınıf Türkçe dersinde bir kompozisyonu kompozisyonda bulunması gereken acıklık, duruluk ve özgünlük kavramlarını özellikleri bakımından eleştirmelerini ister
bu hangi alana ve düzeye yöneliktir?
alan , düzey
a.duyuşsal , tepkide bulunma
b.duyussal , deger verme
c.bilişsel , analiz
d.bilişsel , anlama
e.bilişsel , degerlendirme
c bilişsel analiz mi kuzum?
hayır kuzum ben de öyle demiştim
delirtiyor bu sorular beni
O zaman bilişsel degerlendirmedir
kızçelerimmm özledim siziiiii
bugün full time okuldaydım, daha da gitmembu hafta hiç gitmicem, haftaya ve ondan sonraki hafta sadece cuma günü gidicem. derse 5 dk geç kalmamla birlikte yok yazılıp sınıfa alınmadığım için cuma gününden devamsızlık hakkım kalmadı
neyse buna şükür, en azından diğer günlerim boş
yarın da tatil ohhh
şu diplomayla da baya uğraşmam gerekicek sanırım, çünkü mezuniyet geçtikten sonra bazı işlemler gerekiyomuş diplomayı alabilmek için, ben mezuniyette vercekler sanıyodum
yemek yedim, biraz dinlenip derse geçicem. dün rehberlik bitti, hayırlı uğurlu olsungeride kalanlar beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?