sil gelinim kaydettim, site beni hala almıyo, girince indirip atmayı denicem sana
5 in cvbı 60 7 nin cvbı 9 tatlım
5. soru 375
7.soru da 12 mi kuzum ona göre anlatıcam
5. soru 375
7.soru da 12 mi kuzum ona göre anlatıcam
revani gibi mi bu kuzum :26:sabah yoğurt tatlısı yapmıştım, oburistanlı oldum , gidip gelip yiyorum. meret çayla da bir gidiyor ki:))
çok basit bir tarif:
bir su bardağı yoğurt
2 yumurta
7 yemek kaşığı un.
isterseniz bir çay bardağı sıvı yağ ekleyebilirisniz.
kek hamuru yapıp fırınlıyoruz. şerbeti: 2 su bar. şeker 2 su bar. su...
keki de şerbeti de ılık olacak...
servis önerisi: üstüne hindistan cevizi serpin, süper oluyor. oğlum da çok sevdi.
revani gibi mi bu kuzum :26:
evet tatlım ama çook daha hafif.
ohh iyi gider valladenerim
bu arada gelinim, siteye şifremi hatırlayamadığım için ve yanlış şifreyle girdiğim için site beni 15 dakikalığına bloke etti, yeni şifre istedim, 15 dk bekledim. fakat hala giriş yapamıyorum. sinir oldum. en kısa zamanda girip göndermeye çalışıcam kusura bakma :26:
[SUB]kızlar oran orantıda şu soruyu nası yapcam
Eki Görüntüle 691846
[/SUB]
bi de şunu Eki Görüntüle 691861
nur tuba ozledim arkadaşım seni..
muhatcım gel senin ilacın ben deselam hanımlar :)
geçen gün anayasa yapamamak hakkında bikaç arkadaşla konuşup fikir alışverişinde bulunmuştuk.
ben bir siteden bazı bilğiler kopyaladım.
acaba burda paylaşsam sıkıntı olur mu?
ben hiç anayasa yapamadıgım için bu indirdiklerim de işime ne kadar yarar bilmiyorum o yüzden bana yine yardım eder misiniz ??
sedefim ben banlanmasın diye dedim yani yoksa benim için mahsur olmaz kibeyazanne gelinim bi mail gönderdim bakar mısın becerebilmiş miyim, diğerlerini de indiriyorum, turboitten 10 dk da iniyo, hepsi tamamlanınca göndercem
renginacım beyaz anne mebin internetinden girdiği için indirme linki bulunan sitelere giremiyo o yüzden kuzum
nurum tubam evet 1.si 60 2. 9muş
muhatçım paylaş tabii ki, ama ben de hiç bilmiyorum o yüzden işine yarar mı bilmiyorum, ben x yayıncılığın vat ders notlarını tavsiye edebilirim kuzum, bi de ihtiyacın 24 saatte vatandaşlık kitabı güzel
kızlarım 510 soru çözdüm
600 olmasını istedim ama kitap bitti
geri kalanını ofisokuldan hallederim umarım
muhatcım gel senin ilacın ben de
kopyala canım daha çok aklında kalır tabi
nasıl istiyorsan öyle çalış
sedefim ben banlanmasın diye dedim yani yoksa benim için mahsur olmaz ki
bu arada kuzum sana söz verdiğim gibi şimdi açtım ofisokulu açtım başlıyorum
evet kuzum o konuda banlanabilir iyi demişsin, ben de ona attım zaten denemeleri, umarım işine yarar
ohh hadi aferin benim çalışkanımaaaa
ben hala bişey yapamadım, 8.30 a kadar uyumuşum, sonra bi baş ağrısı tuttu, geçmiyo. ama uykumu aldığım için yarın da erken kalkma derdim olmadığı için birazdan başlarım belki inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?